Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου, 2025

Γιώργος Λιάγκας: «Θα ζήσουμε και χωρίς την Καληφώνη»

«Οπου πάει με καθυβρίζει!» δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας για...

Τα φιλιά της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου με γνωστό σκηνοθέτη

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δημοσίευσε φωτογραφία να φιλάει στο στόμα τον Ένκε Φεζολλάρι.

Το απόλυτο χριστουγεννιάτικο event στην πλατεία Αριστοτέλους με τον Αντώνη Ρέμο

Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη στη Θεσσαλονίκη από...

Ο έρως χρόνια δεν κοιτά – Τα τρυφερά τετ-α-τετ του Ανδρέα Φουστάνου...

Ο Ανδρέας Φουστάνος είναι λάτρης του γυναικείου φύλου και πάντα του αρέσει η σύντροφός του να είναι αρκετά νεότερή του.

Αεκτζής από κούνια με νονό τον Μελισσανίδη

❱❱ Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ βάφτισε στα Χανιά τον γιο της δημοσιογράφου Ευτυχίας ΠενταράκηΗ Ευτυχία Πενταράκη βάφτισε τον μοναχογιό της με νονό τον Δημήτρη Μελισσανίδη! Η δημοσιογράφος της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης και ο σύζυγός της Γιάννης Λιονάκης παρέδωσαν τον… μικρότερο ίσως φίλαθλο της ΑΕΚ (!) στην αγκαλιά του μεγαλομετόχου της ομάδας, ο οποίος του χάρισε το όνομα Αλέξανδρος.

Το μυστήριο τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο προαύλιο της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων στη Νέα Κυδωνία των Χανίων.

Με φόντο τον ήλιο που έδυε στα γαλανά νερά του Αιγαίου και παρουσία λίγων συγγενών και φίλων της οικογένειας, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ και ο δεύτερος νονός Αντώνης Χριστοδουλάκης έγιναν οι πνευματικοί πατέρες του 10μηνου μπόμπιρα. Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό beach bar resort στην κοσμική περιοχή της Αγίας Μαρίνας, όπου οι γονείς δέχτηκαν τις ευχές και τα συγχαρητήρια του κόσμου.

Η πρώην δημοσιογράφος του Star, η οποία πλέον ζει μόνιμα στη Μεγαλόνησο και εργάζεται στη Νέα Τηλεόραση Κρήτης, είναι «βαμμένη» αεκτζού, γι’ αυτό και η ρήση «κατά μάνα, κατά κύρη» ταιριάζει απόλυτα σ’ εκείνη και στον γιο της! Μάλιστα, ο μικρός απέκτησε τη δική του κιτρινόμαυρη αθλητική στολή πριν γίνει ενός έτους, με τη γλυκιά μανούλα να ανεβάζει φωτογραφίες του λιλιπούτειου… ποδοσφαιριστή στο διαδίκτυο!

Ψάρεμα

Η δεύτερη αγάπη της Ευτυχίας Πενταράκη μετά την ΑΕΚ είναι το ψάρεμα. «Μπορεί να βρίσκομαι στο νερό 11 ολόκληρες ώρες την ημέρα κυνηγώντας ροφούς, σαργούς, αστακούς και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται στη θάλασσα.

Το ψάρεμα με ελεύθερη κατάδυση είναι η δεύτερη φύση μου» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της πριν από λίγους μήνες.

Passion for fashion

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μαρί Κωνσταντάτου: Το μήνυμα όλο νόημα μετά την είδηση του διαζυγίου της

Η Μαρί Κωνσταντάτου έκανε ένα ποστ πριν τις γιορτές όλο νόημα. Πρόσφατα έγινε γνωστό πως παίρνει διαζύγιο με τον επιχειρηματία, Γιάννη Κεντ.

Ανακοίνωσε τον χωρισμό της on air – Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά

Η τραγουδίστρια καλεσμένη της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Τρίτης επιβεβαίωσε τον χωρισμό της με τον...

Αίθρα Λυκουρέζου: «Στο γάμο με τον Γκλέτσο έπινα όλη μέρα ουίσκι και κόκα. Σκεφτόμουν τον πρώην μου»

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ή Αίθρα όπως συστήνεται τελευταία...

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Νατάσας Θεοδωρίδου

Η μεγάλη επιτυχία της «Υπάρχω για σένα» εκφράζει αυτή την περίοδο τη Νατάσα Θεοδωρίδου, αφού ζει έναν νέο αλλά μεγάλο έρωτα -όπως λένε- στο πλευρό του επιχειρηματία Γιάννη Καρμπίδη.

Τέλος εποχής για την Άννα Βίσση – Η μεγάλη απόφαση της τραγουδίστριας

Τέλος (νυχτερινής) εποχής για την Άννα Βίσση. Η «απόλυτη...

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ

Τρελά ερωτευμένο και αχώριστο το νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ



Μποζουκια Αθηνα