Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Σημεία ζωής έδωσε η κόρη του Τζάκσον

❱❱ Πηγές από το περιβάλλον της τονίζουν ότι η Πάρις πράγματι νοσηλεύτηκε, όχι όμως για απόπειρα αυτοκτονίαςΗ Πάρις Τζάκσον εμφανίστηκε χαμογελαστή δίπλα στον σύντροφό της σε κινηματογραφική πρεμιέρα στο Χόλιγουντ, δίνοντας σημεία ζωής σε ακόμα μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις φήμες περί απόπειρας αυτοκτονίας. 

Ωστόσο, παρά την κατηγορηματική άρνηση της 20χρονης κόρης του Μάικλ Τζάκσον, νέες πληροφορίες επιμένουν ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και πως είναι εξαρτημένη από ναρκωτικά.

Το βράδυ της Δευτέρας η Πάρις Τζάκσον περπάτησε στο κόκκινο χαλί του κινηματογράφου Arclight Hollywood, στον οποίο προβλήθηκε πρώτη φορά η ταινία «The Dirt». Δίπλα της στεκόταν το αγόρι της Γκάμπριελ Γκλεν, ο οποίος συμμετέχει μαζί της στο συγκρότημα The Soundflowers. Η 20χρονη χαμογελούσε ευγενικά στους φωτογράφους, προσπαθώντας όσο μπορούσε να φαίνεται ευδιάθετη, ώστε να δείξει για άλλη μία φορά πως η πληροφορία που δημοσίευσε το Σάββατο το ΤΜΖ, ότι νοσηλεύτηκε ύστερα από απόπειρα δολοφονίας, δεν ίσχυε.

Είχαν προηγηθεί η εμφάνισή της με μπουφάν που έγραφε τη φράση «Είμαι καλά» και η οργισμένη διάψευσή της στο twitter. Ατομα του κύκλου της άφησαν να διαρρεύσει στο αμερικανικό «People» ότι η Πάρις πράγματι νοσηλεύτηκε, όχι όμως για απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά επειδή «είχε ένα ατύχημα».

Το ΤΜΖ όμως επιμένει και σε νέο ρεπορτάζ του επικαλείται κοντινούς ανθρώπους της 20χρονης για να υποστηρίξει ότι η Πάρις Τζάκσον αρνείται να λάβει τη βοήθεια ψυχιάτρου ή να εισαχθεί σε κλινική αποτοξίνωσης, παρά την επιμονή του μάνατζέρ της.

Οπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, η ψυχολογική κατάσταση της κόρης του Μάικλ Τζάκσον επιδεινώθηκε μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» και τη… χιονοστιβάδα κατηγοριών εις βάρος του πατέρα της για παιδεραστία. Το ΤΜΖ προσθέτει ότι η κατάστασή της χειροτερεύει λόγω της εξάρτησής της από τα ναρκωτικά.

Αποκαθηλώνει τον «βασιλιά» σκηνοθέτης των βιντεοκλίπ του

spl372277 015

«Πιστεύω σχεδόν κάθε λέξη» από όσα ειπώθηκαν από τον Γουέιντ Ρόμπσον και τον Τζέιμς Σέιφτσακ στο ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», δήλωσε ο Αυστριακός σκηνοθέτης Ρούντι Ντόλεζαλ (φωτό πάνω), ο οποίος στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Μάικλ Τζάκσον σε πολλά βιντεοκλίπ του.
Μιλώντας στη «New York Post», ο 61χρονος χαρακτήρισε «λαμπρή δουλειά» το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε από το ΗΒΟ, σπεύδοντας να προσθέσει ότι «αν καταστραφεί ο θρύλος του Μάικλ Τζάκσον» λόγω των κατηγοριών για σεξουαλική κακοποίηση μικρών αγοριών, «ο μοναδικός υπεύθυνος θα είναι ο ίδιος ο Μάικλ Τζάκσον και κανένας άλλος».
Ο Ντόλεζαλ θέλησε, επίσης, να δικαιολογήσει τους δύο άνδρες που στο ντοκιμαντέρ κατηγορούν τον αποκαθηλωμένο πλέον βασιλιά της ποπ και δέχονται πυρά από θαυμαστές του καλλιτέχνη, επειδή «άλλα έλεγαν παλιά και άλλα τώρα». Ο Ντόλεζαλ υποστήριξε ότι «καταλαβαίνει για ποιον λόγο άλλαξαν τη μαρτυρία τους», έχοντας στο παρελθόν αρνηθεί δημόσια ότι ο Τζάκσον τούς παρενόχλησε σεξουαλικά. Ωστόσο ο σκηνοθέτης απέφυγε να δώσει περισσότερες εξηγήσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...