Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Γερονικολού – Τσιμιτσέλης: Μαζί και στο σανίδι!

❱❱ Γερονικολού και Τσιμιτσέλης στην παράσταση της Ντενίση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη»Μπορεί στη «Σμύρνη» να ήταν μόνη της, στη «Σαλονίκη» όμως η Κατερίνα Γερονικολού θα έχει τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη στο πλευρό της. 

Οπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, οι δύο ηθοποιοί, που ζουν έναν… πρωτοσέλιδο έρωτα, πρόκειται να συμπράξουν στο θεατρικό sequel της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», το οποίο υπογράφει και σκηνοθετεί η Μιμή Ντενίση. 

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», που θα ανέβει το ερχόμενο φθινόπωρο στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». 

Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία έπαιζε στην πρώτη παράσταση, επιστρέφει και στο sequel με τον ίδιο ρόλο. Οσο για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποτελεί νέα προσθήκη στον θίασο. Την ομολογουμένως έξυπνη ιδέα να ενωθεί επί σκηνής το ζευγάρι είχε η Μιμή Ντενίση, και φυσικά ο ζεν πρεμιέ αποδέχτηκε την πρότασή της, αφού ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τη σύντροφό του. 

Πολύ πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες, με τους πρωταγωνιστές της φιλόδοξης και πολυδάπανης παραγωγής να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλον φορώντας ρούχα εποχής. Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι, βέβαια, ο Γιάννης και η Κατερίνα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα πραγματικό ζευγάρι στον θίασο: ο Δημήτρης Μακαλιάς με τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του Αντιγόνη Ψυχράμη. 

Το καστ, του οποίου ηγείται η Μιμή Ντενίση στον ρόλο της αρχόντισσας της Σμύρνης, Φιλιώς Μπαλτατζή, συμπληρώνουν πολλά τρανταχτά ονόματα, όπως οι Μιχάλης Μητρούσης, Γιώργος Αρμένης, Ολγα Πολίτου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Λευτέρης Ελευθερίου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαρία Εγγλεζάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Αναστασία Σκοπελίτη και Νίκη Παλληκαράκη.

ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ… ΚΟΥΝΗΜΑ

«Σήκω χόρεψε, κουκλί μου, να σε δω να σε χαρώ!» Η Κατερίνα Γερονικολού και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πήγαν σε γνωστό live stage της Αθήνας, όπου εμφανίζονται οι MΕΛΙSSES, και γλέντησαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. 


Σε μεγάλα κέφια η Γερονικολού λικνίζεται δίπλα στον Τσιμιτσέλη

Ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε στιγμιότυπα από τη βραδιά του ζευγαριού, στα οποία φαίνονται ξέγνοιαστοι, χαλαροί και πάνω απ’ όλα ερωτευμένοι. Στη διάρκεια της βραδιάς, μάλιστα, η Κατερίνα ήρθε σε μεγάλα κέφια και λικνίστηκε στον ρυθμό της μουσικής, με τον αγαπημένο της να την καμαρώνει. 

Μπορεί στη «Σμύρνη» να ήταν μόνη της, στη «Σαλονίκη» όμως η Κατερίνα Γερονικολού θα έχει τον αγαπημένο της Γιάννη Τσιμιτσέλη στο πλευρό της. Οπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό, οι δύο ηθοποιοί, που ζουν έναν… πρωτοσέλιδο έρωτα, πρόκειται να συμπράξουν στο θεατρικό sequel της παράστασης «Σμύρνη μου αγαπημένη», το οποίο υπογράφει και σκηνοθετεί η Μιμή Ντενίση. Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», που θα ανέβει το ερχόμενο φθινόπωρο στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία έπαιζε στην πρώτη παράσταση, επιστρέφει και στο sequel με τον ίδιο ρόλο. Οσο για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, αποτελεί νέα προσθήκη στον θίασο. Την ομολογουμένως έξυπνη ιδέα να ενωθεί επί σκηνής το ζευγάρι είχε η Μιμή Ντενίση, και φυσικά ο ζεν πρεμιέ αποδέχτηκε την πρότασή της, αφού ήθελε πολύ να συνεργαστεί με τη σύντροφό του. Πολύ πρόσφατα δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες εικόνες, με τους πρωταγωνιστές της φιλόδοξης και πολυδάπανης παραγωγής να ποζάρουν ο ένας δίπλα στον άλλον φορώντας ρούχα εποχής. Αυτοί που ξεχωρίζουν είναι, βέβαια, ο Γιάννης και η Κατερίνα. Ωστόσο, υπάρχει ακόμη ένα πραγματικό ζευγάρι στον θίασο: ο Δημήτρης Μακαλιάς με τη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του Αντιγόνη Ψυχράμη. Το καστ, του οποίου ηγείται η Μιμή Ντενίση στον ρόλο της αρχόντισσας της Σμύρνης, Φιλιώς Μπαλτατζή, συμπληρώνουν πολλά τρανταχτά ονόματα, όπως οι Μιχάλης Μητρούσης, Γιώργος Αρμένης, Ολγα Πολίτου, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Λευτέρης Ελευθερίου, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νικολέττα Βλαβιανού, Μαρία Εγγλεζάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Αναστασία Σκοπελίτη και Νίκη Παλληκαράκη.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα