Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

«Κράξιμο» μετά… μουσικής

❱❱ Το βίντεο από τη συνάντηση του Μητσοτάκη με καλλιτέχνες άναψε φωτιέςΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Φωτιές άναψαν ο Ξαρχάκος και ο Δεληβοριάς στον Κυριάκο Μητσοτάκη, και χθες έτρεχαν στη Ν.Δ. να τις σβήσουν. 

Η ιδέα να ανεβάσει ο πρόεδρος της Ν.Δ. στον λογαριασμό του στο twitter βίντεο με αποσπάσματα από τη συνάντηση που είχε προχθές με τους καλλιτέχνες, καθώς και εμβόλιμα πλάνα από τις κουβέντες τους, αποδείχθηκε πολύ κακή. Κι αυτό φάνηκε από τις καταιγιστικές αντιδράσεις των ιδίων λίγες ώρες μετά την ανάρτηση του σποτ.

«“Οχι” στην προεκλογική χρήση της αγωνίας των δημιουργών» είπαν οι καλλιτέχνες, δείχνοντας την αντίθεσή τους στο επικοινωνιακό τρικ της Νέας Δημοκρατίας. Πρώτος ο Φοίβος Δεληβοριάς έσπευσε να δηλώσει πως το συγκεκριμένο σποτ έγινε χωρίς τη συναίνεσή του. Τη σκυτάλη πήρε ο σπουδαίος Σταύρος Ξαρχάκος και ακολούθησαν τα σωματεία τους. Ολοι εξανέστησαν.

«Λυπάμαι πολύ»

«Κύριε Μητσοτάκη, δεν είμαστε επαίτες» βροντοφώναξε οργισμένος ο Σταύρος Ξαρχάκος. «Πληροφορήθηκα ότι η χθεσινή συνάντηση μέρους των δημιουργών με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη χρησιμοποιήθηκε σε σποτ για να εξυπηρετηθεί ο προεκλογικός του αγώνας. Λυπάμαι πάρα πολύ» έγραψε στα social media ο εμβληματικός συνθέτης.

Τα τέσσερα σωματεία των Ελλήνων δημιουργών τραγουδιού (ΑΣΜΑ, ΜΕΤΡΟΝ, ΣΩΜΣΕ, ΥΠΕΡΒΑΣΗ) με ανακοίνωσή τους αντέδρασαν σφόδρα, λέγοντας ότι το ραντεβού έγινε στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιούν τις τελευταίες εβδομάδες προκειμένου να επικοινωνήσουν στα πολιτικά κόμματα τη βούλησή τους να φτιάξουν νέο φορέα συλλογικής διαχείρισης της δουλειάς τους μετά όσα έχουν γίνει με την ΑΕΠΙ. Αφησαν δε σαφείς αιχμές ότι κακώς χρησιμοποιήθηκε αυτό για άλλους σκοπούς.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τον σάλο που ξέσπασε έσπευσε να κατευνάσει τις αντιδράσεις, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Στόχος μου, όπως είπα σε όλους τους δημιουργούς που μετείχαν στη συνάντησή μας, είναι να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις το ελληνικό τραγούδι και πρωτίστως βέβαια τους χιλιάδες λιγότερο γνωστούς δημιουργούς -συνθέτες, στιχουργούς, μουσικούς- που ζουν αποκλειστικά από τα πνευματικά δικαιώματα».

Τελικώς δεν είναι όλα για «πούλημα» και οι δημιουργοί έδωσαν μάθημα γερό στη Ν.Δ. για το πώς κάποιοι στο κόμμα μεταφράζουν τέτοιου είδους συναντήσεις.

Συνάντηση της Δούρου με τον Μπάμπη τον φωνακλά

doyroy 1

❱❱Η Ρένα έβαλε στόχο να φτιάξει το Πεδίον του Αρεως και δεν το ξεχνά. Και χθες πέρασε από εκεί, και καθώς επέβλεπε τον χώρο ένας επισκέπτης τάραξε με τις φωνές του τη βόλτα της. Ηταν ο Μπάμπης, όχι ο Φλου, αλλά ο φωνακλάς! Ενα σκυλάκι, δηλαδή, που γάβγιζε ζητώντας την προσοχή της περιφερειάρχη.
«Να, εδώ είμαι με τον πιο φωνακλά σκύλο στο Πεδίον του Αρεως, τον Μπάμπη, που μας προστάτευε από τους κακούς» είπε η Ρένα Δούρου βλέποντάς τον.
Εκτός από τον Μπάμπη όμως, η υποψήφια περιφερειάρχης με τη «Δύναμη Ζωής» μόλις χθες ενισχύθηκε από την «Ανάσα για την Οικολογία», εκλεγμένη παράταξη το 2014 στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, που τώρα στηρίζει Ρένα.

Στο στέκι του Ανδρέα

❱❱Στη θρυλική ταβέρνα Δόμνα, στην Ανω Πόλη στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής Νίκος Παπανδρέου. Εκεί, δηλαδή, όπου πήγαινε κάποτε κι ο πατέρας του Ανδρέας Παπανδρέου εθεάθη και ο Νίκος με την παρέα του, αμέσως μετά την ομιλία που είχε στη Σταυρούπολη. Ακουσε τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι και του Μίκη Θεοδωράκη από ένα ωραίο μουσικό ντουέτο με κιθάρες κι έφαγε τα καλομαγειρεμένα μεζεδάκια της κουζίνας.
Μετά όμως τα τραγούδια άρχισαν τα ανέκδοτα και τα «αστεία ενσταντανέ», τύπου «Μπουρανί», με φαλλούς στα χέρια, που άφησαν… άφωνο τον Νίκο.
Ομως αυτό ήταν το… πρόγραμμα, κι έτσι ο Νίκος με τους φίλους του συνέχισε να διασκεδάζει στην ιστορική ταβέρνα απ’ όπου έχουν περάσει από τον Μάνο Κατράκη και την Τζένη Καρέζη μέχρι την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον Διονύση Παπαγιαννόπουλο!

Βόλτα και στα μαγαζιά

magazi

❱❱Εχει οργώσει ολόκληρη την Κρήτη, που μάλλον είναι η αγαπημένη του, αν κρίνουμε από τις συνεχείς περιοδείες του εκεί. Μιλάμε για τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιο ευρωβουλευτή με τη Ν.Δ. Κώστα Δέρβο, που δουλεύει με θέρμη στον προεκλογικό αυτό αγώνα που κάνει η Δεξιά για την Ευρωβουλή. Προχθές πήγε στο Ηράκλειο, με αφορμή την εκδήλωση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Λευτέρη Αυγενάκη για τις ευρωεκλογές, και έγινε χαμός. Ο Κώστας έκανε και μια βόλτα στα μαγαζιά της πόλης, με μια μικρή στάση σε κατάστημα με πουκάμισα, τη φίρμα των οποίων εμπιστεύεται για το ντύσιμό του. Φυσικά η «επί των πωλήσεων κυρία» τού πρότεινε το αγαπημένο του γαλάζιο slim fit!

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....