Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Μύρωνας – Ησαΐας στο «Mama’s»

Ο Ματιάμπα μιλάει για την guest εμφάνισή του (μαζί με τον Στρατή) στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Daddy cool»

Ο Ματιάμπα μιλάει για την guest εμφάνισή του (μαζί με τον Στρατή) στο πετυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Daddy cool»

Πώς χαλαρώνει ένας «Daddy cool»; Ακούγοντας Ησαΐα Ματιάμπα και Μύρωνα Στρατή! Μια πολύ ρομαντική guest εμφάνιση θα κάνουν οι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες στην επιτυχημένη κομεντί του ANT1.

Φίλοι στη ζωή αλλά και στο τραγούδι, το καλλιτεχνικό δίδυμο, που «καίει» καρδιές στον Σταυρό του Νότου και στις ανά την Ελλάδα περιοδείες του, θα φέρει μια άλλη νότα στο σίριαλ της σεναριογράφου Τίνας Καμπίτση και του σκηνοθέτη Νίκου Ζαπατίνα.

Μάλιστα, και οι δυο χαίρονται που θα γίνουν κομμάτι των περιπετειών του Μάξιμου (Θανάσης Τσαλταμπάσης) και του Μήτσου (Λευτέρης Ελευθερίου), αφού τους συγκεκριμένους ηθοποιούς τούς συμπαθούν ιδιαίτερα και τους έχουν παρακολουθήσει αρκετές φορές σε θεατρικές παραστάσεις.
Ωστόσο, η τύχη έως σήμερα δεν τα έχει φέρει έτσι ώστε να συνεργαστούν σε κάποια μουσική θεατρική παράσταση ή σε τηλεοπτική παραγωγή.

Σε μια εβδομάδα, όμως, η κλακέτα θα χτυπήσει στο Θησείο και ο Μύρωνας με τον Ησαΐα θα βρεθεί στο ζαχαροπλαστείο «Mama’s», μπαίνοντας έτσι στη ζωή της Στέλλας (Βασιλική Τρουφάκου), της Νίνας (Ιωάννα Πηλιχού) και των άλλων ηρώων του σίριαλ.

«Για τον Μύρωνα ξέρω ότι θα είναι η πρώτη του guest εμφάνιση κι αυτό μπορεί να τον αγχώνει» λέει ο Ησαΐας Ματιάμπα και συνεχίζει: «Θα έχει όμως εμένα μαζί του κι αυτό φτάνει και περισσεύει (γέλια). Πέραν της πλάκας τώρα, ο Μύρωνας θα έχει καθοδήγηση από μένα, αλλά δεν νομίζω ότι θα τη χρειαστεί, αφού διαθέτει από μόνος του έναν μοναδικό αέρα. Εξάλλου, δεν θα ενσαρκώσουμε κάποιον ρόλο, αλλά τους εαυτούς μας».

Στον Ησαΐα Ματιάμπα αρέσει πολύ η τηλεόραση και δη η μυθοπλασία. «Σαν guest star έχω λάβει μέρος στις σειρές “504 χιλιόμετρα βόρεια της Αθήνας”, “Επτά θανάσιμες πεθερές”, “Πολυκατοικία”, “Τρίχες”. Θυμάμαι ότι στις “Πεθερές” είχα υποδυθεί έναν Τούρκο το 1821 και στην “Πολυκατοικία” έναν Βραζιλιάνο. Πολύ γέλιο. Ωραία είχα περάσει και στις “Τρίχες”. Εκεί γνώρισα τον σπουδαίο δημιουργό Αλέξανδρο Ρήγα που μου έδωσε φέτος μια φοβερή εμπειρία: τη συμμετοχή μου στο μαγικό μιούζικαλ “Ωραία μου κυρία” με την αξιολάτρευτη Δήμητρα Ματσούκα.

Η θεατρική παράσταση κλείνει την αυλαία της στις 19 Μαρτίου και η μουσική παράσταση στον Σταυρό του Νότου στις 18 του μήνα. Μετά με τον Μύρωνα θα ανεβούμε στη Θεσσαλονίκη. Πάντως, η μουσική, η υποκριτική και ο χορός είναι η δύναμη και η χαρά μου. Το νιώσατε κι από τη συμμετοχή μου στο “Dancing with the stars”» καταλήγει.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα