Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε κωλοτούμπα

Η Αμερικανίδα είναι ο πιο πρόσφατος κρίκος στη λίστα των σταρ που συμφώνησαν για «αρπαχτή» αλλά μετά ζήτησαν «συγγνώμη».

Τα πάντα έχουν μια τιμή, τουλάχιστον όταν μιλάμε για σταρ και ηγέτες απολυταρχικών καθεστώτων. Κι αν η «αρπαχτή» σε κάποιο κράτος που έχει κατάληξη -σταν, ή κάτι ανάλογο, γίνει αντιληπτή, τότε ο σταρ ζητεί συγγνώμη και δηλώνει πως δεν γνώριζε.

Κάπως έτσι έκανε τελευταία η Τζένιφερ Λόπεζ, που λικνίστηκε και ξεσήκωσε τον πρόεδρο του Τουρκμενιστάν, Γκουρμπανουλί Μπερντιμουχαμέντοφ, ευχόμενη «Happy Birthday Mr President». Μετά βέβαια ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο η «ζημιά» είχε γίνει. Μόνο που η J.Lo δεν είναι η μόνη που έχει κάνει εμφανίσεις για το χατίρι ηγετών απολυταρχικών καθεστώτων.

Ο Τσετσένος πρόεδρος Ραμζάν Καντίροφ αγαπά να περιβάλλεται από αστέρια. Το 2011, με την ευκαιρία των γενεθλίων του, προσκάλεσε τη Χίλαρι Σουάνκ κι εκείνη δέχτηκε την πρόσκληση, χωρίς να κάνει πολλές ερωτήσεις, δεδομένου μάλιστα πως πήρε μια πολύ γενναιόδωρη «αποζημίωση» που δικαιολόγησε το ταξίδι της στο Γκρόζνι. Ετσι, βρέθηκε να γιορτάζει τα γενέθλια του προέδρου μαζί με τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ, τη βιολίστρια Βανέσα Μέι και τον Seal. Οπως ήταν αναμενόμενο, έπειτα από καταιγισμό κριτικής η Σουάνκ ζήτησε συγγνώμη δημοσίως δηλώνοντας: «Αν ήξερα τι ήταν πίσω από αυτή την περίπτωση δεν θα συμμετείχα». Το 2012 στα γενέθλια του Καντίροφ προσκλήθηκε η Ορνέλα Μούτι. Το δέλεαρ και το χρήμα του Τσετσένου ηγέτη την οδήγησαν στη χώρα του, και μάλιστα χόρεψε ένα χορό όλο πάθος μαζί του. Στη μεγάλη παρέα ήταν και ο εθνικός σταρ της Γαλλίας Ζεράρ Ντεπαρντιέ και ο τραγουδιστής Κρεγκ Ντέιβιντ.

Το 2012 ο Ερος Ραμαζότι προσκλήθηκε και τραγούδησε για τον Ισλάμ Καρίμοφ, τον ηγέτη του Ουζμπεκιστάν. Και ποιος μπορεί να ξεχάσει την γκάφα του Στινγκ, ο οποίος ζήτησε και πήρε περίπου τρία εκατομμύρια δολάρια για να παίξει για τον Ισλάμ Καρίμοφ; Ο Βρετανός σταρ επιχείρησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όταν κατηγορήθηκε, λέγοντας ότι δεν ήξερε για ποιον έπαιξε. Η Μπιγιονσέ, πάλι, φέρθηκε πιο έξυπνα και κάπως τα μπάλωσε. Αν και τσέπωσε δύο εκατομμύρια δολάρια για τη συναυλία της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι του γιου του Καντάφι, μόλις ξεκίνησαν οι αντιδράσεις, «μετάνιωσε» και έσπευσε να προσφέρει την αμοιβή της για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...