Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Πέμπτη 8/8/2013

Κριός: Αν οι επιλογές σου σε σχέση με το σπίτι ή την καριέρα σου συμβαδίζουν με τις πραγματικές σου επιθυμίες και δεν είναι προϊόντα συμβιβασμού, οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς θα είναι πολύ θετικές.

Ταύρος: Η αντίθεση Δία και Πλούτωνα δείχνει ότι είναι πιθανόν να διανύεις μια περίοδο αναγέννησης. Ισως αλλάζουν ακόμη και κάποιες φιλοσοφικές ή θρησκευτικές σου πεποιθήσεις. Πάντως μέσα από αυτή τη διαδικασία τελικά έρχεσαι πιο κοντά στις ανάγκες σου.

Δίδυμοι: Φαίνεται ότι τα οικονομικά δεν βγαίνουν από το μυαλό σου αυτές τις μέρες. Η αντίθεση Δία και Πλούτωνα σε βοηθάει να εξερευνήσεις πολλές δυνατότητες προκειμένου να νιώσεις περισσότερο ασφαλής.

Καρκίνος: Η αντίθεση Δία (στο ζώδιό σου) και Πλούτωνα μπορεί να κάνει τους «άλλους» περισσότερο απαιτητικούς. Ομως οι σχέσεις με γερά θεμέλια επιβραβεύονται, σου φέρνουν ευχαρίστηση και σε μεταμορφώνουν.

Λέων: Πιθανότατα είσαι σε μια διαδικασία αναζήτησης ορίων στις σχέσεις σου και αναζήτησης του εαυτού σου γενικότερα. Η αντίθεση Δία και Πλούτωνα μπορεί να έχει ένταση, όμως σε οδηγεί πιο κοντά στην αυτογνωσία.

Παρθένος: Η αντίθεση Δία και Πλούτωνα μπορεί να φέρει κάποια υπαρξιακά ζητήματα σχετικά με τον έρωτα γενικά ή με μια συγκεκριμένη ερωτική σχέση. Τι ακριβώς ζητάς από αυτόν τον τομέα της ζωής σου και πόσο βιώσιμη μπορεί να είναι μια σχέση;

Ζυγός: Ο Δίας και ο Πλούτωνας σχηματίζουν αντίθεση, που σημαίνει ότι υπάρχει ένα θέμα μεταξύ οικογένειας και καριέρας. Μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες ή για παράδειγμα να πρέπει να μετακομίσεις, λόγω δουλειάς. Ολα αυτά θα οδηγήσουν όμως σε κάτι θετικό.

Σκορπιός: Η αντίθεση μεταξύ του Δία και του κυβερνήτη σου Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις κάποιες πεποιθήσεις σου και να σε απασχολούν θέματα βαθύτερα, φιλοσοφικά ή ψυχολογικά. Αν θέλεις, μπορείς να αποκτήσεις την αυτεπίγνωση που αποζητάς.

Τοξότης: Η αντίθεση Δία και Πλούτωνα μπορεί να αφορά τον τρόπο που βγάζεις ή διαχειρίζεσαι χρήματα. Αν έχεις κάνει σοβαρές προσπάθειες στο παρελθόν, τώρα ήρθε η ώρα να δεις τους κόπους σου να ανταμείβονται.

Αιγόκερως: Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου πραγματοποιεί αντίθεση με τον Δία στον έβδομο οίκο σου. Κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες μπορεί να δοκιμαστούν, αλλά οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις σίγουρα θα εξελιχτούν θετικά.

Υδροχόος: Ο Δίας και ο Πλούτωνας σχηματίζουν αντίθεση που σημαίνει ότι μπορεί να νιώθεις μια σχετική ψυχολογική ένταση αυτές τις μέρες. Η διαίσθησή σου όμως είναι στα καλύτερά της και η εσωτερική σου σοφία σου δείχνει τον δρόμο για κάτι που σε απασχολεί.

Ιχθύες: Η αντίθεση μεταξύ Δία και Πλούτωνα σήμερα μπορεί να φέρει ενδιαφέρουσες εξελίξεις σε μια ερωτική υπόθεση, ίσως όμως και κάποιες δυσκολίες. Και ποιος είπε ότι ο έρωτας ή η δημιουργικότητα είναι εύκολα πράγματα;

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...