Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ. σε σκάνδαλο «μαμούθ!»

Γυναίκα ψυχολόγος και μάλιστα αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας τέθηκε...

Κρινιώ Νικολάου: Γιορτάζει με μοναδικό τρόπο τα 30 χρόνια της μουσικής πορείας...

Εχουν περάσει 30 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της...

Λουκία Πιστιόλα: Tα καρφιά για «σταρλετίτσες του Instagram με followers» και η...

Τη σημαντική ηθοποιό του θεάτρου μας Λουκία Πιστιόλα τη...

Alert για την «πέμπτη νόσο»

Σε συναγερμό βρίσκονται οι υγειονομικές Αρχές σε ολόκληρη τη...

ΠυρΚαγιά, γυνή και θάλασσα

Το γνωστό μοντέλο πνίγει την καλοκαιρινή του μοναξιά σε ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδας, ενώ ετοιμάζει το φθινόπωρο το Fashion Film Festival.

Ενας λαμπερός γάμος κι ένας… βουβός χωρισμός που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Η Βίκυ Καγιά δεν είναι πλέον μαζί με τον σύζυγό της Νίκο Κριθαριώτη, χωρίς όμως το ζευγάρι να έχει πάρει διαζύγιο. Ωστόσο το top model δεν φαίνεται να περνάει άσχημα το καλοκαίρι του, αφού είναι γεμάτο στιγμές χαλάρωσης με φίλους και αρκετές δουλειές.

Από τον περασμένο Ιούνιο, όταν μαύρα σύννεφα άρχισαν να φαίνονται πάνω από τον γάμο της, η Καγιά δεν σταμάτησε να μας ενημερώνει με λογιών λογιών tweets για τις… μοναχικές κινήσεις της που αναμφισβήτητα δηλώνουν πως  με τον Νίκο Κριθαριώτη τα πράγματα οδεύουν προς τον οριστικό χωρισμό.

«Αυτό είναι ένα διαφορετικό καλοκαίρι για τη Βίκυ, αφού όλα τα χρόνια που ήταν με τον Νίκο -είτε ερωτευμένη είτε παντρεμένη- περνούσαν μαζί τις διακοπές τους. Είναι ένα καλοκαίρι που το περνάει μαζί με φιλικά πρόσωπα που ξέρει ότι την αγαπάνε και κοντά τους βρίσκει παρηγοριά στις δύσκολες στιγμές που περνάει» λέει στην «Espresso της Κυριακής» καλά πληροφορημένη πηγή, η οποία τονίζει πως η πρέσβειρα της ελληνικής ομορφιάς όσο κι αν γελάει στις δημόσιες εμφανίσεις της, κατά βάθος είναι πολύ στενοχωρημένη που ο γάμος της -παρ’ ότι έγινε στις 10.10.2010, καθώς το «10» είναι το τυχερό της νούμερο- οδηγείται σε ναυάγιο.

Η Βίκυ Καγιά -αφού έβγαλε τη βέρα από το χέρι της- έκανε τη Μύκονο το νησί της… ανεξαρτησίας της, καθώς σε αυτό έχει βρεθεί πολλές φορές μέχρι τώρα παρέα με φίλους της (ανάμεσά τους και ο ηθοποιός Ευάγγελος  Μπούσης), άλλοτε για διακοπές και άλλοτε για να παραστεί σε εκδήλωση γνωστής φίρμας παγωτών ή στο πάρτι του σχεδιαστή παπουτσιών Brian Atwood.

Η Βίκυ ντύθηκε αρχαία Ελληνίδα και διασκέδασε με την ψυχή της, ενώ πόσταρε αρκετές φωτογραφίες από το πάρτι στους προσωπικούς λογαριασμούς της στο Διαδίκτυο. Στις καλοκαιρινές «αποδράσεις» της συμπεριέλαβε το Μαϊάμι και το Παρίσι, δύο μεγαλουπόλεις που πάντα προτιμούσε όχι μόνο για να περνάει καλά (αυτό το έχουμε διαπιστώσει από τις φωτογραφίες που ανεβάζει η ίδια στο Διαδίκτυο και τη δείχνουν να απολαμβάνει με καλή παρέα την ακριβή σαμπάνια  της), αλλά και για να παίρνει ιδέες για τη δουλειά της και συγκεκριμένα για το fashion work shop που έχει ανοίξει στην Αθήνα. Αλλωστε τα επαγγελματικά πλάνα της Βίκυς -αντίθετα από τον γάμο της-  πηγαίνουν πολύ καλά και, όπως μάθαμε, το φθινόπωρο ετοιμάζει ένα πρωτοποριακό Fashion Film Festival μαζί με τον φίλο της, σχεδιαστή και φωτογράφο Felip Motway.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Η Λίλιαν Αρχοντή ξαναβρήκε τον γιο της

Reunion για τη Λίλιαν Αρχοντή και τον τηλεοπτικό γιο...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Δημήτρης Αλεξανδρής: Αυτή είναι η σύζυγος του ηθοποιού

Μπορεί ο Ευθύμης Φαρμάκης στον «Σασμό» να έχασε τη...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...