Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Το… παραμύθι μιας Σταρ Ελλάς που έγινε πριγκίπισσα της τηλεόρασης

Πώς η πανέμορφη Νομικού βρέθηκε από τις πασαρέλες στην TV και ο χωρισμός της από τον τραγουδιστή Χολίδη.

Τη γνωρίσαμε μέσα από τα καλλιστεία για την ανάδειξη της Σταρ Ελλάς το 2007. Τα γατίσια μάτια της, η έμφυτη ευγένεια και κομψότητα, σε συνδυασμό με ένα κορμί απόλυτης αρμονικότητας, δεν ήταν μόνο τα εισιτήρια για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου, αλλά και του… κόσμου όλου. Η Δούκισσα Νομικού, παρά το «βαρύ» της επώνυμο, πάτησε γερά στα δικά της καλλίγραμμα πόδια και άρπαξε τις ευκαιρίες που θα την πήγαιναν κάθε φορά και πιο ψηλά. Το πανέμορφο κορίτσι γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου 1986 και σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ. Αν και η αυταπόδεικτη ομορφιά θα ήταν για κάποια άλλη κοπέλα το μόνο εφόδιο για την υπόλοιπη πορεία στη ζωή της, εκείνη προτίμησε να πέσει με τα μούτρα στις σπουδές και να αποκτήσει ένα πτυχίο που θα την έβγαζε ασπροπρόσωπη στις δύσκολες στιγμές που ενδεχομένως θα αντιμετώπιζε στην επαγγελματική της δράση.339h856h96

Ωστόσο, τα Οικονομικά δεν κατάφεραν να την κερδίσουν. Το 2007 φοράει το στέμμα της πιο όμορφης Ελληνίδας και οι πασαρέλες υποκλίνονται στη χάρη της. Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για το πανέμορφο κορίτσι. Από ιέρεια της μόδας έγινε η… Σταχτοπούτα της τηλεόρασης, με άγρυπνο φρουρό πάντα τον πατέρα της, τον τραγουδιστή Νίκο Νομικό, που κι εκείνος -ας όψονται τα γονίδια- προκαλούσε δυνατά καρδιοχτύπια στα κοριτσόπουλα που ξαγρυπνούσαν με την υπέροχη φωνή του. Η Δούκισσα μπήκε στην τηλεόραση την ίδια χρονιά που στέφθηκε Σταρ Ελλάς. Από το 2007 και για δύο χρόνια, με τηλεοπτικό παρτενέρ τον Νίκο Παπαδάκη (τον πιο όμορφο άνδρα του κόσμου και με τον διεθνή τίτλο του Manhunt μάλιστα) κι έχοντας εκτοπίσει από τη θέση της τη Νίκη Κάρτσωνα, μας ξεναγούσε στον λαμπερό κόσμο του lifestyle μέσα από την ομότιτλη εκπομπή του Alter.

Το 2009 όμως κάνει το επόμενο βήμα, που μάλλον έμοιαζε περισσότερο με άλμα. Το Mega ζητάει να την εντάξει στην πρωινή εκπομπή του. Η Δούκισσα δέχεται και αποτελεί το ένα πέμπτο της πρωινή παρέας, μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, την Κατερίνα Καινούργιου, τη Μαρία Αραμπατζή, αλλά και το τηλεοπτικό της ταίρι, Νίκο Παπαδάκη. Το καθημερινό τής πήγε αρκετά, αν και πολλοί υποστήριξαν ότι είχε να διανύσει ακόμη πολλά… χιλιόμετρα ώστε να καταφέρει να σταθεί στο «γυαλί». Την επόμενη χρονιά… πετάει το casual ντύσιμο και ντύνεται λαμπερά και σέξι, προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη στο talent show επωνύμων «Just the 2 of us».

Τα σαρδάμ της, τα συντακτικά της λάθη, αλλά και οι τσαχπινιές της στο green room λειτουργούν κάθε άλλο παρά εις βάρος της, αφού με αυτή την εμφάνισή της της δίνεται η δυνατότητα ώστε το τηλε-κοντέρ της να τερματίσει και να προσθέσει κι άλλες γραμμές στο βιογραφικό της. Το show γίνεται αγαπημένη συνήθεια του κοινού, ωστόσο την επόμενη χρονιά, το 2011, λόγω οικονομικών στενοτήτων μπαίνει στο συρτάρι, και η Δούκισσα μένει τηλεοπτικά «άστεγη». Επιστρέφει στο Alter όπου την περίμενε για άλλη μία φορά το «Lifestyle», ωστόσο το κλείσιμο του καναλιού την αφήνει και πάλι άνεργη. Οχι όμως για πολύ, αφού έρχεται ο ΑΝΤ1 και την εντάσσει στο δυναμικό του με την εκπομπή «Laugh Attack», μια συρραφή στιγμιοτύπων από παλιές σατιρικές εκπομπές του καναλιού, με το μοντέλο και παρουσιάστρια να «πασάρει» παρέα με τον Παναγιώτη Χατζηδάκη. Κάπου εκεί μπήκε στο προσκήνιο ο Θέμος Αναστασιάδης, και η Δούκισσα Νομικού έγινε το «κορίτσι του» για όλη την προηγούμενη σεζόν. Και ύστερα ήρθε ο έρωτας…22598h96j98

Το «Just the 2 of us» δεν ήταν μόνο ένας σημαντικός σταθμός στην καριέρα της Δούκισσας, αλλά και μοιραίος, αφού εκεί γνωρίστηκε με τον Χρήστο Χολίδη, και όσο κι αν προσπάθησαν να προστατέψουν τη σχέση τους εν τη γενέσει της, τα χαμόγελα και τα βλέμματα όλο νόημα δεν άφηναν και πολλά στη φαντασία. Ο δεσμός τους άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς και όλα έδειχναν ότι οι δυο τους θα την πήγαιναν μακριά τη… βαλίτσα, ωστόσο οι ανασφάλειες της Δούκισσας, που είχαν ως αποτέλεσμα ο Χρήστος να πιέζεται, έφεραν το τέλος. Και μάλιστα όχι μία φορά!

Δύο μήνες πριν από την τηλεοπτική της πρεμιέρα στο «ΟΛΑ μπάχαλο» είχε προηγηθεί χωρισμός τους, ωστόσο ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης Περρής φρόντισαν να κλείσουν τα στόματα στην πρώτη κιόλας εκπομπή, όταν ο τραγουδιστής βρέθηκε τετ-α-τετ με τη Δούκισσα ως καλεσμένος. Εκεί μάλιστα περιέγραψαν τον τρόπο που γνωρίστηκαν, οι φλόγες που… κατέκαψαν τη σχέση τους δύο μήνες πριν έσβησαν και το ζευγάρι έκανε restart. Κοινές εμφανίσεις σε εκδηλώσεις και σε γάμους πείθουν και τον πιο καχύποπτο ότι ο δεσμός τους έχει πλέον γερές βάσεις. Ωστόσο, οι ζήλιες και οι ανασφάλειες παρέμεναν. Το πιεσμένο επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο, με τον Χολίδη να μπλέκεται και στα επιχειρηματικά, έχει ως αποτέλεσμα το ζευγάρι να μη βλέπεται τόσο συχνά, τη Δούκισσα να παραπονιέται και τον τραγουδιστή για μία ακόμη φορά να νιώθει εγκλωβισμένος μεταξύ σχέσης και δουλειάς.

Η οριστική ρήξη είναι πιο κοντά από ποτέ. Καλοκαίρι 2013 και ο Ιούλιος τους βρίσκει χωριστά. Εκείνος εμφανίζεται μόνος του στη Μύκονο, εκείνη παραμένει στην Αθήνα κάνοντας μικρές αποδράσεις με φίλους. Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες η Δούκισσα κάνει βόλτες με τον Νίκο Κριθαριώτη που κι εκείνος περνάει κρίση στον γάμο του με τη Βίκυ Καγιά. Ο Χρήστος, όταν δεν βρίσκεται σε πρόβες, ξημεροβραδιάζεται στην καφετέρια που διατηρεί στο Παλαιό Φάληρο. Οι δρόμοι τους χωρίζουν. Ενα ωραίο παραμύθι χωρίς happy end…

Η σκηνές ζηλοτυπίας και η Ζέτα

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί -ή τουλάχιστον δεν το θυμούνται- είναι πως ο Χρήστος Χολίδης διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Αλλο βέβαια αν εκείνος το είχε διαψεύσει, λέγοντας ότι είναι μόνο φίλοι και πως δεν γίνεται να του φορτώνουν κάθε φορά και νέο δεσμό με γυναίκες που τον επισκέπτονται στα καμαρίνια του εκάστοτε μαγαζιού όπου εμφανίζεται. Οι καλά γνωρίζοντας πάντως μιλούν για κανονική σχέση που δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ. Αυτό είναι κάτι που η Δούκισσα ποτέ δεν ξέχασε και μάλιστα, όπως λένε οι πληροφορίες, ένιωθε -χωρίς λόγο- ανταγωνισμό απέναντί της. Μάλιστα, προκειμένου ο τραγουδιστής να γλιτώσει την γκρίνια και τις σκηνές ζηλοτυπίας, με πέτρα του σκανδάλου τη Ζέτα, δεν ήθελε να υπάρχουν στους χώρους -ακόμη και της καφετέριάς του- έντυπα με εξώφυλλο την ηθοποιό και παρουσιάστρια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που εκμυστηρευόταν στους φίλους του τις «εκρήξεις» της πανέμορφης συντρόφου του στη θέα της συναδέλφου της. Βέβαια, τα δυο κορίτσια μοιράζονται την ίδια τηλεοπτική στέγη, γι’ αυτό και οι συναντήσεις τους ήταν αναπόφευκτες. Η Δούκισσα και η Ζέτα κάθισαν απέναντι στο τραπέζι του «ΟΛΑ», ενώ η πρώην Σταρ Ελλάς φόρεσε τα παπούτσια του χορού και εμφανίστηκε ως guest σε ένα από τα live του «Dancing with the stars», παραμερίζοντας για λίγο τα συναισθήματά της για την έτερη ξανθιά!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...