Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Ο «άγγελος» του styling

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη μιλά για την αγάπη της στα social media και τη συνεργασία της με σταρ.

Είναι το πρόσωπο που βρίσκεται πίσω από τους σταρ του ελληνικού πενταγράμμου και της τηλεόρασης. Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις, αφού αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στον χώρο της μόδας. Φέτος έχει φτιάξει τη δική της συλλογή που φέρει την υπογραφή «AlexSANDra on the beach» και μέσα από το e-shop www.Stylicious.com με συλλογές limited edition Ελλήνων σχεδιαστών. Εχει συνεργαστεί με τη Δέσποινα Βανδή και την Τάμτα, που έχει καθιερωθεί και ως ένα από τα fashion icons της ελληνικής showbiz, όπως επίσης έχει δουλέψει και στον χώρο της τηλεόρασης, όπου δίνει στιλιστικές συμβουλές μέσα από τη μικρή οθόνη για κάθε άτομο που θέλει να είναι στη μόδα. Στην TV η πορεία της άρχισε από τη Ναταλία Γερμανού, συνεχίστηκε με την Ελένη Μενεγάκη, τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ από πέρυσι είναι με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Η ίδια μιλώντας για τη συνεργασία της με τους celebrities λέει: «Αισθάνομαι πολύ τυχερή και εννοείται ότι με τιμά να έχω όλες αυτές τις συνεργασίες στο βιογραφικό μου και να με επιλέγουν άνθρωποι που έχουν δύναμη και όνομα στη δουλειά τους. Αυτό που αγαπώ έχω τη δυνατότητα να μπορώ να το κάνω και να το χαίρομαι τόσο με καταξιωμένους ανθρώπους και επαγγελματίες όσο και με νέους στον χώρο».

Ομως, πέρα από το styling και την τηλεόραση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η Αλεξάνδρα είναι μια εξίσου πετυχημένη wedding planner, αφού, εκτός από το προσωπικό στιλ των επωνύμων, υπογράφει εξίσου εντυπωσιακούς γάμους που, όπως είναι φυσικό, συζητιούνται για καιρό. Ακόμη η δημιουργική Αλεξάνδρα σάς φτιάχνει την ντουλάπα στο σπίτι σας δίνοντας μια φρέσκια νότα και αέρα στα υπάρχοντα ρούχα σας. Πώς γεννήθηκε αυτή η ιδέα; Η ίδια λέει: «Ξεκίνησε από τον κόσμο και από τις κοπέλες που μου απευθύνθηκαν για να τις βοηθήσω είτε με τις ντουλάπες τους είτε με τον γάμο τους. Κι έτσι σιγά σιγά και από στόμα σε στόμα κατάφερα να ασχοληθώ και με αυτήν τη δραστηριότητα».

Οταν η συζήτηση στρέφεται στην τηλεόραση, όπου τη βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, η Αλεξάνδρα μας λέει: «Για μένα ήταν ένα πολύ καινούργιο πράγμα να είμαι μπροστά από την κάμερα και να κάνω ό,τι έκανα backstage. Το χαίρομαι πάρα πολύ και όσο περνάει ο καιρός νομίζω ότι μέσα από αυτό μπορώ και δίνω μια άλλη πλευρά του styling και της μόδας για όλο τον κόσμο. Ελπίζω να συνεχίσουμε τόσο δημιουργικά και τόσο δεμένα όπως ήμασταν πέρυσι».

Μας μιλάει και για το Διαδίκτυο, με το οποίο είναι… κολλημένη: «Μου αρέσει πολύ να επικοινωνώ μέσω του Internet με τον κόσμο και αυτό γίνεται μέσα από το blog μου Alexandras blog στο Tlife, μέσα από το γραφείο μου, μέσα από το e-shop και από τις σελίδες μου στο Facebook και το Twitter, όπου το ευχαριστιέμαι και πάρα πολύ, γιατί έχει μια αμεσότητα και απλότητα που αγαπώ πολύ».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Aννα Παναγιωτοπούλου: Η νόσος του αιώνα «τσάκισε» τη «Μανταμ Σουσου»

Το φευγιό της σπουδαίας Aννας Παναγιωτοπούλου στα 76 της...

Ο Γιώργος δεν είναι πονηρός

Με ένα μοναδικό εθιμοτυπικό που θύμιζε άλλες εποχές, έχοντας...

Πασχαλινοί Mykonians!

Αλλο που δεν ήθελαν οι... Mykonians για να βρεθούν...