Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Νέος έρωτας για τη (sexy) Οικονομάκου

Η ηθοποιός σε τρυφερά τετ-α-τετ με επιχειρηματία της Μυκόνου

Τι τρέχει με την Αθηνά Οικονομάκου και τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο; Η νεαρή και ταλαντούχα ηθοποιός που πριν από λίγο καιρό χώρισε από τον Ησαΐα Ματιάμπα, φαίνεται πως είναι και πάλι ερωτευμένη, αυτή τη φορά με φόντο τη Μύκονο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, τις τελευταίες μέρες η Αθηνά κυκλοφορεί ανέμελη στο Νησί των Ανέμων με τον γοητευτικό επιχειρηματία και ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου «Kivotos» Φίλιππο Μιχόπουλο. Συγκεκριμένα, η μελαχρινή καλλονή και ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες εθεάθησαν στο μπαρ «Rock ‘n’ Roll» στα Ματογιάννια. Μάλιστα, όσο περνούσε η ώρα, ήταν όλο και πιο διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ οι θαμώνες τούς κοιτούσαν επίμονα, καθώς αναγνώρισαν την ηθοποιό. Λίγο νωρίτερα διασκέδαζαν στο «Interni», γνωστό κοσμικό στέκι του νησιού.

Πάντως, όσοι τους έχουν δει, κάνουν λόγο για ένα πολύ όμορφο ζευγάρι, ενώ η Αθηνά δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Οταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις κρατούν τον αγαπημένο της μακριά της, εκείνη απολαμβάνει τα μπάνια της σε κοσμικές παραλίες του νησιού με την παρέα της. Η ηθοποιός πάντως μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιώσει, ούτε διαψεύσει καμία σχέση της, κάτι που αναμένεται να συμβεί και αυτή τη φορά, στην περίπτωση που «αυτό που τρέχει» με τον επιχειρηματία δεν είναι απλώς μια γνωριμία του καλοκαιριού. Το νέο ζευγάρι πάντως συγκεντρώνει τα βλέμματα όπου και αν εμφανιστεί -πολλά από αυτά και φθόνου-, καθώς όχι μόνο η Αθηνά, αλλά και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι αρκετά γοητευτικός και δεν περνάει απαρατήρητος από τις γυναίκες.

Η διακριτική σχέση με τον Ησαΐα Ματιάμπα

ΑΝ ΚΑΙ η Αθηνά ήταν αρκετό καιρό ζευγάρι με τον Ησαΐα Ματιάμπα, κανείς από τους δύο δεν είχε αποκαλύψει τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ τους. Κατάφεραν να κρατήσουν τη σχέση τους σε δεύτερο πλάνο, ενώ προτιμούσαν να γυρίζουν την κουβέντα στα επαγγελματικά τους κάθε φορά που τους ρωτούσαν για εκείνους. «Δεν έχω παραδεχτεί καμία σχέση μου, αλλά δεν κρύβομαι κιόλας. Δεν θέλω να ασχολούνται με την προσωπική μου ζωή, γι’ αυτό και αποφεύγω να απαντάω σε τέτοιου είδους ερωτήσεις» είχε πει πριν από αρκετό καιρό η Αθηνά σε συνέντευξή της στον Πέτρο Κωστόπουλο. Ωστόσο, όπως και η ίδια υποστήριξε, δεν απέφευγε τις κοινές εμφανίσεις με τον σύντροφό της, με τελευταία εκείνη στο θέατρο «Παλλάς» όπου το ζευγάρι παρακολούθησε την ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα «Δαίμονες», με πρωταγωνίστρια την Αννα Βίσση. Εκτοτε δεν τους είδαμε ξανά μαζί, καθώς αρχές καλοκαιριού η Αθηνά ξεκίνησε περιοδεία με τα «Βαφτίσια» του Νίκου Μουτσινά, ενώ ο Ησαΐας είχε τις δικές του εμφανίσεις -μαζί με τον Μύρωνα Στρατή- σε όλη την Ελλάδα. Η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε, αλλά δεν εντυπωσίασε, αφού όσο διακριτικά άρχισε αυτή η σχέση, έτσι και τελείωσε.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...