Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

«Νεράιδα» των ζώων η Εριέττα

Πώς η κόρη της Μαριάννας Λάτση αγωνίζεται για τα αδέσποτα.

«Φωτιά» πήρε πριν από λίγες μέρες ο λογαριασμός της Εριέττας Κούρκουλου στο Ιnstagram. Η κόρη της Μαριάννας Λάτση εδώ και τρία χρόνια έχει ιδρύσει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Save a Greek Stray, με στόχο να βοηθάει τα αδέσποτα στην Ελλάδα, κάτι με το οποίο καταπιάνεται όπου κι αν βρίσκεται, ακόμη και κατά τη διάρκεια των διακοπών της.

Πριν από λίγες μέρες κατάφερε να σώσει ακόμη ένα σκυλάκι. Πρόκειται για τον Champ, ο οποίος είχε προσβληθεί από ερλίχια και ψώρα. Τον ανέλαβε με την ομάδα της στις 15 Ιουλίου, όταν την ειδοποίησαν κάποιοι ότι τον είδαν στην Ηλιούπολη. Η Εριέττα, που είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη, αμέσως του άρχισε τις θεραπείες και σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμος για υιοθεσία. Μάλιστα, απολύτως ικανοποιημένη από την εξέλιξη της υγείας του σκύλου, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό πριν και μετά τη θεραπεία του. Αμέσως την κίνηση αυτή της Εριέττας έσπευσαν να σχολιάσουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

«Το αν αγαπάει κάποιος ή όχι τα ζώα είναι προσωπικό θέμα. Το να τα βλάπτει όμως είναι διαφορετικό. Για να κάνει κανείς κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον άρρωστος. Και το λέω θέτοντάς το πολύ ευγενικά. Αν έβλεπα με τα μάτια μου κάποιον να κακοποιεί ζώο, μπορεί και να τον σκότωνα. Ευτυχώς, αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Μέσω του Save a Greek Stray έχουμε καταφέρει αργά αλλά σταθερά να δώσουμε σπίτια στα αδέσποτά μας. Εύχομαι να είναι η αρχή ενός τεράστιου έργου και πρέπει να συνεισφέρει όλη η Ελλάδα» έχει δηλώσει σε συνέντευξή της.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που έγινε viral

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.



Μποζουκια Αθηνα