Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αποδείξτε την αξία σας και ζητήστε την ανάλογη...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις...

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

«Προπύργιο ασφάλειας η Ελλάδα»

Για τις τελευταίες εξελίξεις στη Συρία, καθώς επίσης και για το πρόσφατο ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες ενημέρωσε ο πρωθυπουργός τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

«Πώς πήγε το ταξίδι στην Ουάσινγκτον;» ρώτησε ο πρώτος πολίτης της χώρας, για να του απαντήσει ο κ. Σαμαράς: «Πριν από ένα χρόνο η περιοχή γύρω από τη χώρα μας έδινε μια αίσθηση σταθερότητας, ενώ η Ελλάδα ήταν πηγή αστάθειας. Σήμερα αυτό το σκηνικό έχει αλλάξει 180 μοίρες. Η Ελλάδα είναι προπύργιο σταθερότητας και ασφάλειας σε μια περιοχή που κυριολεκτικά φλέγεται. Γι’ αυτά τα θέματα είχαμε μια μακρά ανάλυση με τον πρόεδρο Ομπάμα και αυτή η αίσθηση σταθερότητας πρέπει να ενισχυθεί και στο εσωτερικό της χώρας».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και εξερχόμενος της συνάντησης ο πρωθυπουργός. «Η Ελλάδα αναδεικνύεται σε παράγοντα περιφερειακής σταθερότητας» ήταν τα λόγια του.

Την ίδια ώρα, διαψευδόταν κατηγορηματικά από υψηλόβαθμες πηγές του υπουργείου Εθνικής Αμυνας η πληροφορία ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν υποβάλει προς τη χώρα μας με οποιαδήποτε μορφή αίτημα προκειμένου να χρησιμοποιήσουν αεροπορικές ή ναυτικές εγκαταστάσεις μας σε τυχόν μελλοντική επίθεση κατά της Συρίας.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.







Μποζουκια Αθηνα