Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 04 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Η φαντασία σας θα δουλέψει δημιουργικά και θα...

Σάββατο 31/8/2013

Κριός: Εχεις φοβερή εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και κάνεις σχέδια που αφορούν τα επαγγελματικά και το σπίτι. Τα περισσότερα από αυτά μπορούν να πραγματοποιηθούν αμέσως, αν βέβαια έχουν ρεαλιστικές βάσεις.

Ταύρος: Σαν να βλέπεις ξεκάθαρα τι συμβαίνει με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά ή πόσο μέλλον έχει ένα δημιουργικό σου σχέδιο. Και φαίνεται ότι τα πράγματα είναι πολύ θετικά.

Δίδυμοι: Ισως υπάρχει τρόπος να βγάλεις χρήματα από το σπίτι ή, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, είναι πιθανόν να έχεις αρκετή δουλειά αυτές τις μέρες και κάποια έξτρα κέρδη. Το σπίτι σου πάντως αποτελεί πηγή έμπνευσης για εσένα.

Καρκίνος: Είσαι σε φάση, πρώτον, έρευνας και θέλεις να μελετήσεις εξονυχιστικά οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, δεύτερον, πολύ καλής επικοινωνίας, οπότε μπορείς να πείσεις οποιονδήποτε για οτιδήποτε και, τρίτον, νέων συμφωνιών.

Λέων: Καλό θα ήταν να οργανώσεις τη σκέψη και τις ιδέες σου, κατά προτίμηση γραπτώς, επειδή έχεις πολλά στο μυαλό σου που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με τελικό αποτέλεσμα το κέρδος. Κατάστρωσε τα σχέδιά σου.

Παρθένος: Η μέρα σήμερα μπορεί να είναι εξαιρετικά κοινωνική. Μπορείς να γνωρίζεις κόσμο, να βρεθείς με φίλους κ.ο.κ. Ταυτόχρονα μπορείς να ετοιμάσεις ένα πλάνο προβολής της δουλειάς σου. Αν το κάνεις τώρα που έχεις έμπνευση, θα στεφθεί με επιτυχία.

Ζυγός: Χρειάζεσαι συγκέντρωση προκειμένου να ετοιμάσεις το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα. Είναι μια καλή περίοδος για να κάνεις τις κινήσεις σου, όποιες κι αν είναι αυτές, είτε για αναζήτηση εργασίας είτε για ανάληψη μιας νέας ευθύνης στην ήδη υπάρχουσα.

Σκορπιός: Κάτι αισιόδοξο συμβαίνει αυτές τις μέρες, κάπως διαφορετικά φαίνεται ότι βλέπεις ορισμένες καταστάσεις και αυτό είναι πολύ θετικό για τη διάθεσή σου. Η αλήθεια είναι αυτή: το πώς βλέπουμε εμείς τα πράγματα είναι πιο σημαντικότερο από το πώς αυτά «είναι αντικειμενικά» (αν υπάρχει αυτό).

Τοξότης: Οι μέρες είναι καλές για οικονομικές διαπραγματεύσεις, ρυθμίσεις και γενικά για οτιδήποτε αφορά τα οικονομικά που μοιράζεσαι με άλλους. Παρεμπιπτόντως, μήπως παίζει κάτι ερωτικό στον χώρο εργασίας;

Αιγόκερως: Φαίνεται ότι η όψη Ερμή και Δία μπορεί να φέρει ένα ταξίδι ή μια πολύ ενδιαφέρουσα σχέση με ένα άτομο από το εξωτερικό. Θα μπορούσε να πρόκειται για μια απλή φιλία, αλλά ίσως μιλάμε και για κάτι συναισθηματικό.

Υδροχόος: Είσαι πολύ αποτελεσματικός σε οτιδήποτε αναλάβεις να φέρεις εις πέρας, ειδικά αν πρόκειται για τα επαγγελματικά σου. Επίσης αυτή την εβδομάδα ευνοούνται τα οικονομικά σου, οπότε κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να τα ευνοήσεις κι εσύ.

Ιχθύες: Ερμής και Δίας: μια πολύ αρμονική όψη μεταξύ τους μπορεί να φέρει γρήγορες εξελίξεις στην ερωτική και συναισθηματική σου ζωή. Ισως, για παράδειγμα, σκέφτεσαι σοβαρά να μπεις σε μια σχέση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...