Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Η μαύρη γειτονιά του Hollywood!

Η γραφική γειτονιά Μπρέντγουντ θεωρείται ο επίγειος παράδεισος του...

«Άγιος Έρωτας»: Η δίκη του Παύλου παίρνει απροσδόκητη τροπή

Ο Πέτρος και ο Στέφανος, μετά  τον ξαφνικό θάνατο της Νότας, έχουν να αντιμετωπίσουν μια νέα και επικίνδυνη κατάσταση από τον Ιταλό λαθρέμπορο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος Έρωτας».

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η «Γυναικάρα» έφυγε για να γίνει γεωργός

Η εξομολόγηση της Λε Μπροκ για την αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Μισούσα τον εαυτό μου». Με αυτήν την εξήγηση η Κέλι Λε Μπροκ έρχεται να λύσει το μυστήριο γύρω από την πολυετή αποχή της από τα φώτα της δημοσιότητας. Ηταν το 1996 όταν μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Στίβεν Σιγκάλ, η κινηματογραφική «Γυναικάρα με τα κόκκινα» αποφάσισε να αποσυρθεί από τη λάμψη του Μπέβερλι Χιλς και να καταφύγει μαζί με τα παιδιά της σε εξοχική κατοικία στη Σάντα Μπάρμπαρα.

«Το παραδέχομαι, έγινα ερημίτισσα. Οταν χώρισα από τον Στίβεν, το διαζύγιο ήταν πολύ άσχημο και οι λεπτομέρειες ήταν κάθε μέρα πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να τα βλέπουν όλα αυτά και έτσι αποφάσισα να φύγω μακριά από το Λος Αντζελες, κάπου όπου θα μπορούσαν να μεγαλώσουν με αληθινούς ανθρώπους – με τα παιδιά των βενζινάδων, υδραυλικών και άλλων αληθινών οικογενειαρχών» λέει η 53χρονη πλέον Κέλι Λε Μπροκ, η οποία μετακόμισε σε ένα μεγάλο αγροτόσπιτο και απέκτησε για καλύτερο φίλο ένα… άλογο.

«Φοβόμουν τα πάντα και δεν ήθελα να βγω από το σπίτι. Είχα μηδενική αυτοεκτίμηση. Μισούσα τον εαυτό μου» ομολογεί και αποκαλύπτει ότι υπάρχουν πολλά βράδια που κοιμάται αγκαλιά με το άλογό της στην  ύπαιθρο για να αισθάνεται πιο κοντά στη φύση. «Καλλιεργώ όλα τα λαχανικά μόνη μου και φτιάχνω το δικό μου τυρί και γιαούρτι. Είναι εξοντωτικό! Ωστόσο η καλλιέργεια της γης με κρατάει σε τέτοια φόρμα που δεν έχει χρειαστεί να γυμναστώ τα τελευταία εφτά χρόνια!» λέει η 53χρονη ηθοποιός, η οποία βρέθηκε στα 15 της στον χώρο του μόντελινγκ, όταν την ανακάλυψε ένας κυνηγός ταλέντων και την έστειλε κατευθείαν για φωτογράφιση στις Σεϋχέλλες. Πολύ γρήγορα όμως ανακάλυψε ότι ο χώρος της πασαρέλας ήταν βουτηγμένος στα ναρκωτικά και τον εγκατέλειψε γι’ αυτόν του κινηματογράφου, στον οποίο γρήγορα θριάμβευσε.

«Μετά τη “Γυναικάρα με τα κόκκινα”, πολλοί χολιγουντιανοί σταρ με προσέγγισαν. Ο Τζακ Νίκολσον, ο Γουόρεν Μπίτι, ο Μπίλι Γουάιλντερ» αποκαλύπτει η Λε Μπροκ, η οποία όμως σαγηνεύτηκε από τον βίαιο Στίβεν Σιγκάλ και το πλήρωσε ακριβά – από ό,τι φάνηκε στην πορεία.

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...







Μποζουκια Αθηνα