Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Το άρωμα ενός… ροκ βαμπίρ

Ο Ρόμπερτ Πάτινσον σε ένα ερωτικό κυνηγητό με την Καμίλ Ρόου υπό τους ήχους των Led Zeppelin για τις ανάγκες του διαφημιστικού του Dior Homme.

Πώς μπορεί να συνδεθούν οι ροκ ήχοι των Led Zeppelin με τη σαλονάτη αλλά και σέξι εκφώνηση του αρώματος Dior Homme; Κι όμως, συνδέονται στο νέο διαφημιστικό του αρώματος με πρωταγωνιστή το πρώην κινηματογραφικό βαμπίρ Ρόμπερτ Πάτινσον, ο οποίος εμφανίζεται σ’ ένα διαρκές ερωτικό κυνηγητό με το μοντέλο Καμίλ Ρόου υπό τους ήχους του «Whole Lotta Love».

To βίντεο της διαφήμισης, στην uncut εκδοχή του, κυκλοφόρησε επισήμως την Κυριακή και έκτοτε έχει σημειώσει ρεκόρ αναπαραγωγής στα social media, γεγονός ωστόσο που δεν ξένισε κανέναν. Η παρουσία του Ρόμπερτ Πάτινσον και μάλιστα κοστουμαρισμένου, ο οποίος χάρη στην υψηλής αισθητικής φωτογραφία του βίντεο εμφανίζεται με μια σχεδόν εξαϋλωμένη γοητεία, αλλάζει «πίστα» τη φρενίτιδα των θαυμαστριών του.

«Πήρα μέρος σε αυτό το βίντεο επειδή ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό για εμένα… Κάτι που είναι αρκετά mainstream αλλά και αρκετά ακραίο, ώστε να ταιριάζει με την κατεύθυνση στην οποία θέλω να πάει η ζωή μου» δήλωσε ο ίδιος ο Πάτινσον στη γαλλική έκδοση του περιοδικού «Elle».

Περισσότερη αίσθηση ωστόσο προκαλεί η δήλωσή του ότι ντράπηκε όταν φίλησε την Καμίλ Ρόου, αν και έσπευσε να προσθέσει ότι ύστερα από αυτήν την εμπειρία θέλει το επόμενο κορίτσι του να είναι Γαλλίδα!

«Οταν παρακολουθούσαν όλοι τη σκηνή του φιλιού, ένιωσα πραγματικά ντροπή. Ξαφνικά η Καμίλ είπε “Oh la la!”. Εμεινα να την κοιτάζω με γουρλωμένα μάτια και της είπα: “Με δουλεύεις;”» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στη γαλλική εφημερίδα «Figaro». Οπως εξήγησε, πίστευε ότι αυτός ο γαλλικός τρόπος επιφωνήματος έδειχνε διάθεση για αστεία και μετά κατάλαβε ότι ήταν επιφώνημα θαυμασμού. Οσο για τον οίκο Dior, οι υπεύθυνοί του εκτός από θαυμασμό για τον Πάτινσον εκδηλώνουν και ενθουσιασμό για τη συνεργασία τους αλλά και για το τελικό αποτέλεσμα της διαφήμισης. «Είναι το βασικό θέμα συζήτησης στον κόσμο της μόδας αυτή τη στιγμή και αποτέλεσμα μιας από τις πιο πολυαναμενόμενες διαφημίσεις των τελευταίων χρόνων» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος του οίκου στη βρετανική εφημερίδα «Mirror».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...







Μποζουκια Αθηνα