Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου, 2025

Η Άντζυ Λουπέσκου μιλά αποκλειστικά στην «Espresso» για την περιβόητη συνέντευξη με...

Η «σιδηρά κυρία» της διαίσθησης, ψυχολόγος και κλινική υπνοθεραπεύτρια Αντζυ Λουπέσκου, μιλά για πρώτη φορά, μέσα από την «Espresso», για τον σάλο που προκάλεσε η συνέντευξη του Πάνου Ρούτσι στην τηλεοπτική της εκπομπή «Το ταξίδι της ζωής».

Γιορτινό styling από τον Λάκη Γαβαλά στο MadWalk Gifting Lounge by ΣΚΡΑΤΣ...

Τι θα φορεθεί φέτος τις γιορτές; Η ερώτηση που κυριαρχεί...

Μαρίνα Ψάλτη για «Άγιο έρωτα»: «Κλείνει ένας κύκλος. Το αγάπησα πολύ αυτό...

Η Μαρίνα Ψάλτη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος έρωτας» αλλά και για τον χαρακτήρα της.

«Tracker»: Η σειρά που «σαρώνει» έρχεται στον ALPHA σε πρώτη τηλεοπτική προβολή

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων ετών...

Ξέσπασμα Ντόρας για τον φόρο στο πετρέλαιο

Στριμώχνει Στουρνάρα η Μπακογιάννη.

Ξεσπάθωσε κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης. «Κακώς διέψευσε ο υπουργός την πληροφορία για τη μείωση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο, ο Γιάννης Στουρνάρας. Εγώ περιμένω να πέσει ο φόρος. Θα πιέσω γι’ αυτό με όλες μου τις δυνάμεις» δήλωσε χαρακτηριστικά σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή. Πρόσθεσε, δε, ότι δίνει μάχη για το θέμα αυτό. «Ημουν σίγουρη ότι δεν θα εισπραχθεί, λόγω έλλειψης κατανάλωσης» είπε. Να θυμίσουμε ότι ο υπουργός Οικονομικών διέψευσε τις πληροφορίες ότι η κυβέρνηση θα διεκδικήσει κατά τη διαπραγμάτευση που θα έχει με την τρόικα εντός των επομένων ημερών το ενδεχόμενο μείωσης στον φόρο του πετρελαίου θέρμανσης. «Δεν είναι ώρα για μείωση φόρων. Δεν έχουμε πετύχει ακόμη πρωτογενές πλεόνασμα» είχε τονίσει. Η Ντόρα Μπακογιάννη, συνεχίζοντας την άσκηση κριτικής, έκανε λόγο για γενικότερη λάθος φορολογική πολιτική της κυβέρνησης και σημείωσε ότι κανονικά θα έπρεπε να γίνει μια «φορολογική επανάσταση», καθώς ο πολίτης δεν αντέχει άλλα βάρη και θα πρέπει πλέον να πληρώνει ανάλογα με τα εισοδήματά του. «Σκεφτείτε ότι έχουμε Φόρο Ακίνητης Περιουσίας για το 2011, ΦΑΠ για το 2012, καθώς και χαράτσι. Οπως και να το βάλει ο κ. Στουρνάρας, είτε με δόσεις είτε με κάρτα, ο κόσμος είναι στα όριά του» υπογράμμισε.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής

Ο Λευτέρης Πανταζής μία ανάσα πριν τα Χριστούγεννα μπήκε...

O τελευταίος αποχαιρετισμός του Αλμπέρτου Εσκενάζυ

Ιούλιος του 2025, σε ένα στημένο θεατράκι σε ανοιχτό...

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα







Μποζουκια Αθηνα