Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου, 2025

Βασίλης Σίμος: «Μαύρα» Χριστούγεννα για τον πρώην παίκτη του «Survivor»

Την ώρα που οι περισσότερες οικογένειες ετοιμάζονται να γιορτάσουν...

H Bάνα Μπάρμπα κοντά στους τροφίμους του Γηροκομείου Αθηνών

Ήταν μια χριστουγεννιάτικη αγκαλιά από εκείνες που δεν ξεχνιούνται....

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...

«Άγιος έρωτας»: Η Χλόη πληροφορείται τον θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω...

Η Χλόη πληροφορείται το θάνατο της Πετρούλας και τρέχει πίσω στον πατέρα Νικόλαο στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Άγιος έρωτας»

Το παραμύθι της κόρης του «βασιλιά του κρέατος» που… σταύρωσαν στο next top Model

❱❱ Ciao Μπέλλα με… κλαρίνα και πλαστικές! Τα παιδικά χρόνια με πανηγύρια και όνειρα για καριέρα στο μόντελινγκΗ δίμετρη Ιωάννα Μπέλλα, με μεσογειακό ταμπεραμέντο και εξωτικό κορμί, είναι αναμφισβήτητα μια καλλονή! Αλλωστε, το δηλώνει και το επίθετό της, που στα ιταλικά σημαίνει όμορφη! 

Με ύψος 1,87 μ., «κολασμένες» πόζες με μαγιό στο Instagram και 100.000 followers, η «καυτή» Μακεδονίτισσα δοκίμασε την τύχη της στο «Greece’s Next Τop Μodel», αλλά απορρίφθηκε από την κριτική επιτροπή για τις αισθητικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στο παρελθόν. «Ηταν λάθος, το έχω μετανιώσει» ψέλλισε, καθώς τα δάκρυα έτρεχαν στο πρόσωπό της.

Το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε το επεισόδιο στο Star τη συμπόνεσε. Θεώρησε τον αποκλεισμό της αδικία. Aκόμη και η εγχώρια showbiz σοκαρίστηκε από την απόφαση της κριτικής επιτροπής, με τη φωτογράφο Ρούλα Ρέβη να παίρνει θέση υπέρ της, καλωσορίζοντάς τη -μέσω διαδικτύου- στον χώρο του θεάματος.

Η ζωή της μοναχοκόρης του «βασιλιά του κρέατος» στη Βέροια, το σφαγείο και τα 200 κρεοπωλεία σε όλη την Ελλάδα μοιάζει με παραμύθι. Σε ηλικία 12 χρόνων απέκτησε το πρώτο της άλογο, ένα πόνι, την Ιωάννα Νανά, ενώ μεγάλωσε ακούγοντας κλαρίνα, διασκέδαζε σε πανηγύρια και μάθαινε παραδοσιακούς χορούς.

Καλλονές

Το εφηβικό δωμάτιο της Ιωάννας ήταν γεμάτο με αφίσες από διάσημα μοντέλα του εξωτερικού, κυρίως «αγγέλων» της Victoria’s Secret, χωρίς όμως να σνομπάρει τις Ελληνίδες καλλονές, με πρώτες στη λίστα (της) την Ολγα Φαρμάκη και τη Βάνα Μπάρμπα. Της άρεσε ο αθλητισμός και ήθελε να γίνει γυμνάστρια. Στα 17 της έπαιζε βόλεϊ στα κλιμάκια της Εθνικής ομάδας και ήταν καλή! Μέχρι που μια άτυχη στιγμή στο γυμναστήριο την καθήλωσε για μήνες σε αναπηρικό καροτσάκι. «Κάποιος μου έβαλε στοίχημα ότι δεν μπορώ να σηκώσω 150 κιλά στην μπάρα. Το δοκίμασα. Και στη δεύτερη επανάληψη ακούστηκε ένα κρακ και έπεσα κάτω. Επαθα σπονδυλολίσθηση και ράγισμα στη λεκάνη. Τους επόμενους πέντε μήνες τούς πέρασα στο κρεβάτι μιας κλινικής στη Θεσσαλονίκη, ανήμπορη να περπατήσω» έχει πει σε συνέντευξή της. Στην τάξη της στο λύκειο επέστρεψε με το αναπηρικό αμαξίδιο. Οταν στάθηκε και πάλι όρθια, έκανε το πρώτο της τατουάζ για να θυμάται την ημέρα. Τότε απέκτησε το δεύτερο αλογάκι της, την Μπέλα, πάλι δώρο του μπαμπά της.

Μετά το ατύχημα τα επαγγελματικά όνειρά της άλλαξαν. Γράφτηκε σε σχολή αισθητικής στη Θεσσαλονίκη, ενώ παράλληλα εργαζόταν στην υποδοχή μαγαζιών διασκέδασης μαζί με τη φίλη της Ιωάννα Τούνη… Κρυφά από την οικογένειά της. Οταν ο πατέρας της το έμαθε, έγινε έξαλλος και η πανύψηλη σπουδάστρια δεν ξαναπήγε για δουλειά. Στη συνέχεια εργάστηκε στο αντικείμενό της. Μάλιστα, υπήρξε βοηθός του γνωστού μακιγιέρ Παντελή Τουτουνζή και έχει συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα και την Αννα Βίσση όσο τις επιμελούνταν εκείνος. Πλέον ετοιμάζεται να δοκιμάσει την τύχη της στα καλλιστεία, φιλοδοξώντας να κατακτήσει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς 2018.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μελέτης Ηλίας: Ο γιος του έπαιξε στο «Σόι σου» και κέρδισε τις εντυπώσεις

Ο Μελέτης Ηλίας «συστήθηκε» στο ευρύ κοινό ως «Σάββας» στη σειρά «Το σόι σου» και αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Αθανασία Τσουμελέκα: Η ανήθικη πρόταση στην πρωταθλήτρια, που πλέον είναι ηθοποιός

«Από χρυσή ολυμπιονίκης, στα “Κόκκινα φανάρια» θα μπορούσε να ήταν ο τίτλος ζωής, σήμερα, για τη σπουδαία πρωταθλήτρια του βάδην και χρυσή ολυμπιονίκη Αθανασία Τσουμελέκα

Glam δείπνο αγάπης και αλληλεγγύης

Ήταν μια βραδιά λάμψης, αλλά κυρίως αλληλεγγύης και έργου,...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου στην πίστα με πρώην και νυν ανάμεσα στους θαμώνες

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η special guest live εμφάνιση που...

Διπλή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 με Μενεγάκη και Κορομηλά

Σαν βόμβα έπεσε στη μιντιακή αγορά η σοβαρή πιθανότητα...

Καρύδη – Αθερίδης: Χώρισαν μετά από 23 χρόνια

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση χωρισμού της Σμαράγδας Καρύδη...






Μποζουκια Αθηνα