Δευτέρα, 18 Αυγούστου, 2025

Η «Espresso» ρίχνει «Δίχτυ» στην «Ηλέκτρα»

«3, 2, 1, κλακέτα... Πάμε»! Σε ρυθμούς γυρισμάτων βρίσκεται...

Πήγαμε για τρύγο βγάζοντας ειδήσεις από το… πατητήρι του μόχθου

Τρύγος! Ελληνικός τρύγος στα Μεσόγεια τον Αύγουστο και τον...

Ραταϊκόφσκι: Τώρα και συγγραφέας σεναρίου για ταινία!

Η Εμιλι Ραταϊκόφσκι τα κάνει όλα και συμφέρει!Ετσι, εκτός...

Ο Νινιός στην «Παραλία» των βραβείων παρέα με έναν άγουρο δολοφόνο

Στα «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά», όπου πρωταγωνίστησε το μακρινό 1992,...

«Οχι» στο αίτημα αποφυλάκισης του ηθοποιού Γιώργου Καρκά που κατηγορείται για βιασμό ταξιτζή

❱❱ Κρατούμενος των Φυλακών Κορυδαλλού θα παραμείνει ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς που αντιμετωπίζει την κατηγορία του βιασμού σε βάρος ενός 24χρονου οδηγού ταξί……σε απόμερη τοποθεσία πίσω από τη Γεωπονική Σχολή, καθώς η ανακρίτρια απέρριψε το αίτημά του για άρση της προσωρινής κράτησης!

Ο καταξιωμένος ηθοποιός του θεάτρου, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του και μεταφέρθηκε στις Φυλακές Τρίπολης και κατόπιν στον Κορυδαλλό, υποστήριζε στο αίτημά του ότι είναι αθώος και ζητούσε να αφεθεί ελεύθερος.

Μάλιστα, στο πλευρό του 29χρονου, εκτός από την οικογένειά του, είχε ταχθεί και ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος βρέθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων και κατέθεσε στην ανακρίτρια για το ήθος και την προσωπικότητα του κατηγορούμενου νεαρού. Ούτε αυτός, όμως, κατάφερε να πείσει τη δικαστική λειτουργό, η οποία αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα αποφυλάκισης. Ο πατέρας του προφυλακισμένου εδώ και έναν μήνα ηθοποιού Αντώνης Καρκάς, ο οποίος βρέθηκε χθες στα δικαστήρια, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την τελευταία εξέλιξη που «κόβει» τα φτερά στον γιο του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να «πετάξει» προς την ελευθερία.

«Περίμενα ότι ο ρατσισμός στην Ελλάδα δεν θα λειτουργεί τόσο πολύ. Ιδού η Ρόδος για τους αντιρατσιστές. Ας συμβάλουν για να διορθωθεί αυτή η επαίσχυντη απόφαση» δήλωσε ο κ. Καρκάς στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Παράλληλα, τόνισε ότι ο γιος του είναι μέσα μόνο με ενδείξεις, προσθέτοντας πως «και σήμερα απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης πάλι με ενδείξεις».

Ο συνήγορος του ηθοποιού Γιώργος Ράπτης, από την πλευρά του, ανέφερε ότι «το όργανο, το οποίο δεν βρέθηκε και πιθανότατα δεν χρησιμοποιήθηκε, δεν θα έπρεπε να οδηγεί σε κρατήσεις σε μία ευρωπαϊκή χώρα, αλλά και οι δικαστές δικάζουν με το νομικό πλαίσιο που υπάρχει». Οπως πρόσθεσε, η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην οποία δεν έχει θεσμοθετηθεί ακόμη το τεκμήριο της αθωότητας, για να καταλήξει πως μέσα στο επόμενο διήμερο θα κάνει προσφυγή στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, ζητώντας εκ νέου την άρση της προσωρινής κράτησης του ηθοποιού.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Μαζωνάκης: Το χρονικό από το ΔρομοκαΪτειο έως την κλινική «Γαλήνη»

Οσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα...

Μαρία Σαράφογλου: «Φλερτ» δίχως happy end!

Eντονη φημολογία έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες η πληροφορία...

Η Γιούσεφ σε δικογραφία για εταιρία παράνομου τζόγου!

Τις διακοπές της απολαμβάνει η «εκρηκτική» χορεύτρια και influencer...

Κονσέρτα για… πολυβόλα με Μάτσα & Κεφαλογιάννη

Εκείνη στη Ρωμαϊκή Αγορά Αθηνών, εκείνος στο Ωδείο Ηρώδου...

Διακοπές για Λιάγκα και Αντωνά στο υπερπολυτελές «Grand Hotel Et Des Palmes»

Αφού απόλαυσαν τις βουτιές τους σε Τήνο και Κύθνο,...

Σπουδαία διάκριση για την Κατερίνα Αργυρού

Μια σημαντική διάκριση στον ακαδημαϊκό χώρο πέτυχε η αδελφή...

«Σύννεφα» για Ασημακοπούλου και Τσαρτσαρή

Χωρισμός ή μία προσωρινή κρίση στη σχέση τους; Αν...