Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Τι κρύβεται στην απολογία του Νταμπίζα

Ο τεχνικός διευθυντής πέταξε το μπαλάκι στους παίκτες και στήριξε Αναστασίου.

Με απολογητικό ύφος αλλά και με τη διάθεση να στηριχθεί (χωρίς ημερομηνία λήξης) ο Γιάννης Αναστασίου εμφανίστηκε ο Νίκος Νταμπίζας στο περιθώριο της παρουσίασης του Λουτσιάνο Φιγκερόα. Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πέταξε το μπαλάκι της ανάκαμψης στους ποδοσφαιριστές, υπερασπιζόμενος απόλυτα τον δικό του ρόλο: «Ολοκληρώσαμε το ρόστερ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε πεπεισμένοι ότι είμαστε πλήρεις, καλύφθηκαν όλα τα κενά και από δω και πέρα προσηλωμένοι, με όλο το ρόστερ στη διάθεση του προπονητή, να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό, δηλαδή τα αποτελέσματα. Δεν υπάρχει πια καμία ανασφάλεια στο οικονομικό, γιατί έχουμε εξασφαλίσει την οικονομική συνέπεια προς τους ποδοσφαιριστές μας».

Ο Νταμπίζας προσπάθησε επίσης να σταματήσει μια και καλή τους «ψιθύρους» που ακούγονται για τον Αναστασίου, «μεταφέροντας» προφανώς τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζου: «Δεν έχει ημερομηνία λήξης η στήριξη. Ή στηρίζεις ή όχι. Καθοριστικός ρόλος για την ψυχολογία είναι το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό που κάνουμε και να το εκπέμπουμε. Αυτό που βάλαμε από την αρχή ως πλάνο θα συνεχίσουμε να το στηρίζουμε. Η πίεση και η προπονητολογία είναι μέρος του παιχνιδιού».

Τέλος, παραδέχτηκε ότι συνάντησε δυσκολίες στην εφαρμογή του μεταγραφικού πλάνου: «Υπήρξαν στραβές. Προσπάθησα να κινηθώ με γνώμονα το αγωνιστικό και το οικονομικό κομμάτι. Αυτή τη στιγμή πρέπει να γίνει οικονομική εξυγίανση αλλά να μη μείνουμε πίσω στη δυναμική της ομάδας, στη στελέχωση του ρόστερ».

-Το εγκώμιο του Χάρη Μαυρία έπλεξε ο προπονητής της Σάντερλαντ Πάολο Ντι Κάνιο, έστω και αν αύριο τον αφήσει στον πάγκο εναντίον της Γουέστ Μπρομ για να χρησιμοποιήσει τον Τζακερίνι. «Εχει πολύ καλές προοπτικές, αλλά δεν θέλω να υπερβάλλω. Βλέπω ότι έχει την επιθυμία να βελτιώνεται και να δουλεύει σκληρά. Αν αναλογιστούμε τον βαθμό δυσκολίας, τα πήγε πολύ καλά κόντρα στην Αρσεναλ» τόνισε χαρακτηριστικά. -Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία για το ματς με τον ΟΦΗ.

Πίστωση χρόνου θέλει ο Φιγκερόα243253252

Τη δεύτερη επίσημη παρουσίαση του Λουτσιάνο Φιγκερόα μέσα σε επτά μήνες έκανε χθες ο Παναθηναϊκός. Ο Αργεντινός επιθετικός (ο Νταμπίζας έκανε σαρδάμ και τον προλόγισε ως Λούτσο Γκονζάλες) ζήτησε πίστωση χρόνου: «Η αλήθεια είναι ότι δεν έπαιξα για τρεις μήνες. Είχα έναν προσωπικό γυμναστή, όμως δεν είχα επαφή με την μπάλα». Ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό και υποσχέθηκε: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να ικανοποιήσω τους φιλάθλους που βλέπω στον δρόμο πόσο με αγαπάνε».

Οταν οι δημοσιογράφοι τον «τσίγκλισαν» για την κόντρα του με τον Σαβιόλα απάντησε: «Δεν ξέρω τι θα γραφτεί στην Αργεντινή. Θα κάνουμε το παν για να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Το πιο σημαντικό είναι η νίκη σε αυτό το ντέρμπι».

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...