Ολοι στο πλευρό του Γιάννη!

❱❱ Κούρσα ανθρωπιάς από συναθλητές του 17χρονου επικοντιστή Αβραμίδη για την οικονομική ενίσχυσή του! Υπέστη τετραπληγία όταν χτύπησε σοβαρά στην προπόνηση

Εκστρατεία αγάπης και ανθρωπιάς για την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του 17χρονου επικοντιστή Γιάννη Αβραμίδη, ο οποίος έμεινε τετραπληγικός μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο κεφάλι πριν από 3,5 μήνες, ξεκίνησαν οι συναθλητές και οι προπονητές του.

Το περιστατικό, που σκόρπισε θλίψη σε όλον τον αθλητικό κόσμο, είχε συμβεί στο ΔΑΚ Βέροιας «Δ. Βικέλας» στις 6.30 το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαΐου. Ενώ έκανε προπόνηση, ο άτυχος 17χρονος έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι σε σίδερο αντιστήριξης της βάσης του πήχη, με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτος στο έδαφος.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Εκτοτε ξεκίνησε ο «γολγοθάς» της οικογένειάς του, καθώς μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο 17χρονος υπέστη τετραπληγία.

Στο πρόσφατο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου, ύστερα από πρωτοβουλία της πρωταθλήτριας στο έπταθλο Σοφίας Υφαντίδου και του προπονητή Μανώλη Τζατζιμάκη, οι συναθλητές του 17χρονου Γιάννη διέθεσαν κουπόνια, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για τις θεραπείες του φίλου τους σε κέντρο αποκατάστασης.

Επίσης, όλοι οι πρωταθλητές, μαζί με τον υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, που ήδη έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για τη στήριξη του παιδιού, είχαν φωτογραφηθεί μπροστά από ένα πανό που έγραφε «Ολοι μαζί για τον Γιάννη», σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσουν το κοινό.

Παράλληλα, οι φίλοι του 17χρονου αθλητή του επί κοντώ ξεκίνησαν καμπάνια στο ίντερνετ, προτρέποντας όσους θέλουν να βοηθήσουν να επικοινωνούν μέσω facebook με τον πατέρα του αθλητή Μιχάλη Αβραμίδη ή να καταθέτουν το ποσό που επιθυμούν στον παρακάτω λογαριασμό:
«325/732993-88
IBAN: R3901103250000032573299388
Swift code (BIC) ETHNGRAA
Εθνική Τράπεζα
Δικαιούχος: Αβραμίδης Μιχαήλ Ιωάννης
>>: Θεοδωράκη Βάια Γεώργιος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Λιάγκας σε TV αμόκ – Χαμός στα social μετά το βρίσιμο του παρουσιαστή στην αρχισυντάκτρια της εκπομπής

«Αστραψαν και βρόντηξαν» οι χρήστες του διαδικτύου κατά του Γιώργου Λιάγκα! Αφορμή στάθηκε η επίθεση του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην αρχισυντάκτριά του, την οποία δεν δίστασε να βρίσει on air ενόσω είχαν μια συζήτηση με την ομάδα του στο «Πρωινό».

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

Η τρανς «Ολίβια» «σπάει» τη σιωπή της μέσα από τις φυλακές – Τι αποκαλύπτει για το μοιραίο βράδυ;

Η 23χρονη τρανς «Ολίβια» είναι το «κλειδί» στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.