Αναζήτηση

Πατήστε ESC για κλείσιμο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Χίλιες και μία νύχτες!

12/10/2013 - 10:00 | | 1 λεπτό ανάγνωση
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης
Προσθήκη της Espresso στην Google

Οι αξιοπερίεργες αλλά και εντυπωσιακές δημιουργίες σχεδιαστών μόδας από την Κωνσταντινούπολη μέχρι και το Πακιστάν.

Αφού η Εβδομάδα Μόδας έριξε αυλαία σε Νέα Υόρκη, Μιλάνο και Παρίσι, τη σκυτάλη πήραν και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές πόλεις παρουσιάζοντας τις τάσεις για τη σεζόν άνοιξη – καλοκαίρι 2014.

Στην Κωνσταντινούπολη οι σχεδιαστές «έπαιξαν» με τα χρώματα, γέμισαν την πασαρέλα κρόσσια, ενώ κάποια από τα σχέδια φάνηκαν «κλεμμένα» από τις περασμένες κολεξιόν του Ρομπέρτο Καβάλι. Οι Πολωνοί σχεδιαστές, πιστοί στην παράδοση, πόνταραν στο φολκλόρ και μάλιστα παρουσίασαν τις δημιουργίες τους συνοδεία ζωντανής μουσικής. Εντύπωση προκάλεσαν οι τολμηρές προτάσεις των Πακιστανών designers που ανέβασαν στο catwalk… νεγκλιζέ, με μια -πολύ μεγάλη- δόση rock στοιχείων. Δεν έλειψαν βέβαια και οι υπερβολές, για χάρη των show όμως, όπως τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, συνδυασμένα με καλτσάκια, εμφάνιση τόσο γραφική όσο και χαριτωμένη ταυτόχρονα.

Σαφώς και οι επιρροές από τις «μεγάλες» Εβδομάδες Μόδας (άλλων ετών) ήταν εμφανείς, όμως εκτός από τις παραδοσιακές «δυνάμεις» στον χώρο του design αρχίζουν να αποκαλύπτονται μεγάλα ταλέντα, τα οποία αργά ή γρήγορα θα ενταχθούν στο δυναμικό κάποιου από τους μεγάλους και φημισμένους οίκους.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

Espresso News app
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ESPRESSO NEWS

Κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή και διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο κινητό σας.