Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Η «σκοτεινή» Eurovision της Γιάννας Tερζή

Αποκαλύψεις για τη «σκοτεινή» πλευρά της Eurovision έκανε η...

H Αχτσιόγλου υπέκυψε στο trend πειρασμό και μας έδειξε ένα άλλο...

Mια... άλλη Εφη Αχτσιόγλου από αυτήν που ξέρουν οι...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ....

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Δευτέρα 21/10/2013

ΚΡΙΟΣ: Αφού έχετε την κατάσταση στα χέρια σας, προσπαθήστε να πείσετε τους συνεργάτες σας ότι είστε ικανοί να αναλάβετε σημαντικό ρόλο και να είστε σίγουροι ότι οι προσπάθειές σας θα εκτιμηθούν. Επειδή οι συγκρούσεις θα έχουν ως θύμα εσάς, μάθετε να υποχωρείτε, ειδικά όταν δεν έχετε δίκιο.


ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε καλυμμένοι σε επαγγελματικά εγχειρήματα που έχουν σχέση με ανανέωση ή αλλαγή και μην ριψοκινδυνέψετε με μεγάλα οικονομικά ανοίγματα. Δεν γίνεται να ζητάτε κατανόηση χωρίς να δείχνετε κι εσείς την ανάλογη. Η εσωστρέφεια δεν βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή η ανασφάλεια δεν θα σας βοηθήσει σε τίποτα, μη φοβάστε το αύριο και μην πιέζετε τις καταστάσεις. Αξιολογήστε τι συμβαίνει γύρω σας και στη συνέχεια επιλέξτε τη στάση που θα κρατήσετε. Οποια κι αν είναι τα προβλήματά σας μπορείτε να τα επιλύσετε και να περάσετε υπέροχα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια κατάκτηση στον οικονομικό τομέα θα ανεβάσει το ηθικό σας, γι’ αυτό μην κάνετε λάθη στα επαγγελματικά σας ζητήματα και μην αφήσετε τα ψυχολογικά προβλήματα να σας ρίξουν. Προσπαθήστε να μη ζηλεύετε, τώρα που ο σύντροφός σας περνάει την καλύτερή του φάση.


ΛΕΩΝ: Μια που η μέρα είναι αρκετά δύσκολη, ελέγξτε τα νεύρα και τις εκρήξεις σας για να καλύψετε τα νώτα σας πριν οδηγηθείτε σε παρεξηγήσεις. Αν είστε αποφασισμένοι και εσείς και ο σύντροφός σας να περάσει του καθενός το δικό του, οι συγκρούσεις θα είναι αναπόφευκτες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε την αλήθεια στον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα χωρίς να αγνοείτε τα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να διευθετήσετε για το δικό σας συμφέρον. Οταν κάτι σας εκνευρίζει, προσπαθήστε να το εξηγήσετε με λόγια και όχι με σιωπή. Αξιοποιήστε τον χρόνο σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να τα προλαβαίνετε όλα.


ΖΥΓΟΣ: Κάντε τις σωστές επιλογές στις σχέσεις σας, ξεκαθαρίστε ποιες από αυτές σας αφορούν και προχωρήστε χωρίς να μπερδεύετε το παρελθόν με το μέλλον. Απαιτήστε καλύτερες συνθήκες εργασίας, γιατί το έχετε πραγματικά ανάγκη. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μια που οι εξελίξεις θα σας σημαδέψουν σε αρκετούς τομείς, κινηθείτε λογικά και έξυπνα, χωρίς να αγνοείτε τα εξωτερικά γεγονότα. Για να είστε πιο ήρεμοι φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κάνετε λάθη και είστε υπερβολικοί στη συμπεριφορά ή στις εκτιμήσεις σας, επειδή θα πιέζεστε με νέες ευθύνες στον επαγγελματικό σας τομέα. Επιβάλετε την προσωπικότητά σας, χωρίς να φοβάστε τι θα πουν οι άλλοι. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική για να μη μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με το να προσπαθείτε να υπερβείτε τις δυνάμεις σας θα καταφέρετε να γίνετε υπερβολικά οξύθυμοι και να κλονίσετε την υγεία σας, γι’ αυτό μην κινείστε οριακά. Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες. Η εμπλοκή σας σε σχόλια που γίνονται στον χώρο εργασίας σας δεν σας βοηθάει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί οικονομικά να πιεστείτε, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρετε, μια που νέα ενδιαφέροντα και νέα πρόσωπα θα εμφανιστούν στη ζωή σας για να σας στηρίξουν. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς. Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν νέο νόημα στην ερωτική σας ζωή.


ΙΧΘΥΕΣ: Διαχωρίστε έξυπνα τα προβλήματα που έχετε, είτε είναι επαγγελματικά είτε καθαρά προσωπικά, και θα βρείτε δημιουργικούς τρόπους για να τα ξεπεράσετε. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε να μη μετανιώσετε αργότερα. Οταν αισθανθείτε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...