Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

MadWalk 2025: H μόδα χόρεψε στον ρυθμό του “Ατελιέ” στο act του...

Η πιο πολυσυζητημένη βραδιά μόδας, όπου η υψηλή αισθητική...

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Πιο… sugar από την Μέριλιν

Βουτσάς όλο… γλύκα για την καυτή Μακρυπούλια.

Μέριλιν Μονρόε ή Ζέτα Μακρυπούλια; Στην καρδιά του συμπρωταγωνιστή της Κώστα Βουτσά η ξανθιά ηθοποιός και πάλαι ποτέ παρουσιάστρια του «Dancing With the Stars» έρχεται πρώτη, γι’ αυτό στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για τη νέα πολυαναμενόμενη παράσταση «Μερικοί το προτιμούν καυτό» εκείνος ψήφισε «δαγκωτό» Ζέτα! «Εγώ πιστεύω πως θα είναι πολύ καλύτερη στον ρόλο αυτό από τη Μέριλιν» είπε ο αειθαλής ηθοποιός, προκαλώντας -γλυκιά- αμηχανία σε εκείνη.


Πάντως ο Κώστας Βουτσάς δεν ήταν ο μόνος που μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ηθοποιό, αφού τόσο ο σκηνοθέτης της παράστασης Σταμάτης Φασουλής όσο και οι Γιάννης Ζουγανέλης και Θοδωρής Αθερίδης της έπλεξαν το εγκώμιο. «Δεν ήξερα αν θα μπορεί να ανταποκριθεί στα κωμικά στοιχεία του ρόλου, αλλά τελικά αποδείχτηκε πως έκανα λάθος. Για μένα η Ζέτα ήταν μεγάλη έκπληξη, αφού είναι εξαιρετικά καλή» είπε ο κ. Φασουλής, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα πως η παράσταση (που κάνει πρεμιέρα στις 9 Νοεμβρίου στο θέατρο Παλλάς) είναι μια ιδιαίτερα ακριβή παραγωγή. «Δεν ξέρουμε αν μας παίρνει να ξανακάνουμε κάτι αντίστοιχο και του χρόνου. Εχουμε πολύ άγχος γιατί θέλουμε να τα βγάλουμε εις πέρας. Τα έχουμε δώσει όλα».


Η ιστορία του μιούζικαλ (που είναι λίγο έως πολύ γνωστή και από την ταινία του 1959 με πρωταγωνιστές τη Μέριλιν Μονρόε, τον Τόνι Κέρτις και τον Τζακ Λέμον) μας «μεταφέρει» στο 1930, στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης και της μεγάλης ύφεσης. Δύο άνεργοι μουσικοί, ο Τζέρι (Γιάννης Ζουγανέλης) και ο Τζο (Θοδωρής Αθερίδης) γίνονται κατά λάθος αυτόπτες μάρτυρες σε ένα μαφιόζικο ξεκαθάρισμα και για να γλιτώσουν από τους γκάνγκστερ, ντύνονται γυναίκες και εισβάλουν σε ένα γυναικείο μουσικό συγκρότημα. Ομως ο Τζο, που πλέον έχει… βαφτιστεί Ζοζεφίν, ερωτεύεται την πανέμορφη Sugar Kane, που το όνειρό της είναι να παντρευτεί έναν εκατομμυριούχο. Εναν εύπορο κύριο σαν τον Οσγκουντ Φίλντινγκ (Κώστας Βουτσάς), έναν… κοτεράτο άνδρα ο οποίος δηλώνει ερωτευμένος μαζί της.


«Χαίρομαι πολύ που συμμετέχω σε αυτήν την παραγωγή» τόνισε ο Κώστας Βουτσάς και συμπλήρωσε πως «μου δίνει δύναμη να βρίσκομαι κοντά σε νέους ανθρώπους».


Οσο για το σόου χορού «Dancing with the stars» και την αντικατάσταση της Ζέτας Μακρυπούλια από τη Δούκισσα Νομικού, τελικά αποδείχτηκε «απαγορευμένο» ζήτημα κατά τη χθεσινή παρουσίαση, μια και η πρωταγωνίστρια δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο, όπως επίσης δεν δέχτηκε καμία ερώτηση για τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα