Γυναίκα βιαστή για την κόρη του ζητούσε πατέρας – κτήνος

Δημοσίευσε αγγελία για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις.

Το γεγονός ότι ένας άντρας ζήτησε, μέσω αγγελίας, τη βοήθεια τρίτου για τον βιασμό 11χρονου κοριτσιού δεν σόκαρε τόσο τους αξιωματικούς της αστυνομίας του Σεν Λούις που ερευνούν περιστατικά παιδοφιλίας στο διαδίκτυο. Το είδος της σχέσης όμως ανάμεσα στον δράστη και το παρολίγον θύμα του τους συγκλόνισε, καθώς -όπως διαπίστωσαν- ο 32χρονος άντρας από το Μιζούρι δεν ήταν άλλος από τον πατέρα του κοριτσιού!

Ο Αντονι Μπρίνκμαν κίνησε το ενδιαφέρον των αρχών όταν κάποιος άγνωστος είδε στο Craigslist την αγγελία του, στην οποία αναζητούσε εθελοντή για να χτυπήσει και να βιάσει την 11χρονη κόρη του, ενώ αυτός θα κοιτούσε, και πάτησε το link «report abuse». Αν κάτι δεν είχε υπολογίσει ο 32χρονος δράστης σ’ αυτή του την προσπάθεια, ήταν ότι στην αγγελία του θα απαντούσε μια undercover αστυνομικός, η οποία του έκλεισε ραντεβού για να πραγματοποιήσει την επιθυμία του.

Οπως είπε στην 27χρονη αστυνομικό, αναζητούσε γυναίκα τόσο για σύντροφο όσο και για να προχωρήσει μαζί της στη σεξουαλική επίθεση στο κορίτσι, με τη βοήθεια sex toys, ενώ της ζήτησε να τον βοηθήσει να βρουν σύντροφο και στο παιδί!

Οταν ο Μπρίνκμαν παρουσιάστηκε τελικά στο σημείο συνάντησης με την υποτιθέμενη συνεργό του, οι αρχές τον συνέλαβαν. Στην ανάκριση που διενεργήθηκε αμέσως μετά ο δράστης ομολόγησε ότι είχε βάλει την αγγελία και ότι «πιθανώς» να είχε στην κατοχή του και υλικό παιδικής πορνογραφίας. Κάτι που μένει να αποδειχτεί, από τον έλεγχο που διατάχθηκε να γίνει στον υπολογιστή του.

«Τέτοιου είδους τύποι συχνά μένουν μόνο στα λόγια. Εκείνος όμως έφερε πράγματι μαζί του το κορίτσι και ήταν έτοιμος να προχωρήσει στο επόμενο βήμα υλοποίησης του σχεδίου του. Αν δεν είχαμε εμπλακεί εμείς και είχε επικοινωνήσει κάποιος άλλος μαζί του, θα είχε συμβεί κάτι πολύ κακό σ’ αυτό το μικρό κορίτσι» δήλωσε ο ντετέκτιβ Μάικ Σλότερ, που ανέλαβε την υπόθεση και πέρασε προσωπικά τις χειροπέδες στον Μπρίνκμαν.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τίτλοι τέλους για γνωστό τηλεοπτικό δίδυμο της πρωινής ζώνης

Αλλαγές φαίνεται πως έρχονται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου...

Διάσημη πρωταγωνίστρια αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο

Πασίγνωστη ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τη διάγνωση με καρκίνο...

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο

Η μικρούλα της φωτογραφίας είναι γνωστή ηθοποιός της χώρας μας!

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας που πόζαρε σε καλοκαιρινές διακοπές στην αγκαλιά του μπαμπά του δεν είναι άλλο από την

Η αποκάλυψη Λιάγκα για τον Τσαγκαράκη και το ρολόι που δεν πούλησε

Στην υπόθεση του Γιώργου Τσαγκαράκη, που συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες και συνεχίζει να απασχολεί έντονα την επικαιρότητα με διαρκείς αποκαλύψεις, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό».

Το συγκινητικό μήνυμα της Χριστίνας Κουλουμπή για τον Κομπόγιωργα: «Πάντα ζωντανός μέσα μου»

Ο Αλέξανδρος Κομπόγιωργας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών πριν από τρία χρόνια μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Αυτός είναι ο γνωστός τραγουδιστής που δολοφονήθηκε στην Καρδίτσα

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Καρδίτσα μετά τον θάνατο...

Κωνσταντάρας: «Η εικόνα της Έλενας Παπαρίζου στο νοσοκομείο ήταν κακή» – Τι ισχυρίζεται

Στην εκπομπή «Ραντεβού το ΣΚ» επανήλθε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας,...