Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Σάββατο 7/12/2013

ΚΡΙΟΣ: Από τη μία συνεχίζετε να αγωνίζεστε και από την άλλη πρέπει να κάνετε υπομονή σε κάποιους βασικούς τομείς της ζωής σας. Ηρεμήστε, γιατί πλησιάζει η στιγμή που θα περάσει η θύελλα. Βρείτε ιδέες και ανακαλύψτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική.


ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε την ένταση και τις εργασιακές περιπλοκές να σπαταλήσουν τον χρόνο και το χρήμα σας σε άσκοπες δραστηριότητες. Επιλέξτε με προσοχή τα άτομα που θα μπορούσαν να σας φανούν χρήσιμα. Η διεύρυνση του κύκλου σας δεν αρκεί για να προσεγγίσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξιολογήστε την πραγματικότητα, προβλέψτε τις τυχόν δυσκολίες και προβάλετε τις ικανότητές σας στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Εκτονώστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα και ζυγίστε τα δεδομένα πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Βάλτε μέτρο στη ζωή σας και μην τα βλέπετε όλα μαύρα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε τι θέλετε και επιλέξτε το αποφασιστικά. Η δημιουργία θα σας δώσει χαρά κι αν υπάρξουν δυσκολίες, μην επιτρέψετε να σας αποπροσανατολίσουν. Οι πολλές έννοιες δεν σας επιτρέπουν να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά σας. Αν θέλετε να λειτουργήσετε αρμονικά, πρέπει να βρείτε την ισορροπία σας.


ΛΕΩΝ: Μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες των άλλων και αφεθείτε χωρίς να έχετε εναλλακτικές λύσεις, γιατί ενδέχεται κάποιοι από τους συνεργάτες σας να σας απογοητεύσουν. Για να λυθούν τα εργασιακά σας θέματα απαιτούνται ριζικές λύσεις. Μη σπαταλάτε χρήματα από ανασφάλεια και λόγω της απογοήτευσης που νιώθετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να υποσχεθείτε ότι θα τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες, γιατί οι μέρες θα είναι περιπετειώδεις για τον οικονομικό σας τομέα. Σταματήστε να ξεσπάτε με βίαιες αντιδράσεις, γιατί θα χαρακτηριστείτε άσχημα από τους άλλους. Διασκεδάσετε με τους φίλους σας, ώστε να αποβάλετε τον εκνευρισμό σας.


ΖΥΓΟΣ: Πολλά πράγματα θα κριθούν στο άμεσο μέλλον από τη στάση και την ανταπόκρισή σας. Δείξτε στους άλλους φανερά πόσο έχετε την ανάγκη τους, κρατώντας όμως τις απαραίτητες ισορροπίες για το δικό σας καλό. Αφήστε στην άκρη τους ηρωισμούς και βάλτε όρια σε όσα θέλετε να πετύχετε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Να είστε συνετοί, προνοητικοί και ρεαλιστές στα σχέδια που έχετε κατά νου. Ο,τι προκύψει τώρα θα καθορίσει την πορεία που θα έχετε στη συνέχεια. Κοιτάξτε μπροστά και μη γυρίζετε σε καταστάσεις που είναι ήδη φθαρμένες. Αν χρειάζεται να βάλετε σε σειρά αυτό που έχετε δημιουργήσει, δουλέψτε περισσότερες ώρες.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα θα αποτελέσει εγγύηση στις όποιες διευθετήσεις και στην υποστήριξη που θα εισπράξετε από τους ξένους, καθώς και στην εξέλιξή σας. Να είστε πιο διαλλακτικοί και διπλωμάτες για να πετύχετε και όχι να φτάνετε στα άκρα. Τα οικονομικά σας θα είναι απρόβλεπτα, γι’ αυτό ρευστοποιήστε ό,τι δεν αποδίδει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέρα-σταθμός και μια ξεχωριστή περίοδος για όλη την γκάμα των σχέσεών σας. Είστε έτοιμοι και διαθέτετε τα απαραίτητα επιχειρήματα για να κινηθείτε σωστά και τις πιο δύσκολες ώρες. Ακούστε με μεγάλη προσοχή τις συμβουλές που σας δίνουν οι φίλοι σας και μην είστε τόσο πεισματάρηδες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι αντιθέσεις και οι αμφιταλαντεύσεις θα δοκιμάζουν την κρίση αλλά και τον συναισθηματισμό σας. Πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά των άλλων, γιατί ίσως αποκαλυφθούν με σκληρό τρόπο κάποιες αλήθειες. Για να μπορέσουν να λυθούν τα προβλήματα της οικογένειάς σας πρέπει να αφοσιωθείτε σε αυτά.


ΙΧΘΥΕΣ: Οι καταστάσεις θα σας υποχρεώσουν να δείτε κατάματα την πραγματικότητα που εδώ και καιρό αγνοούσατε, ενώ παράλληλα θα έρθετε αντιμέτωποι με τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Προστατεύστε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα και εξετάστε τις λεπτομέρειες που στο μέλλον θα σας είναι πολύτιμες.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...