Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Θρυλικό ρεκόρ με τον Ντομίνγκεζ

Με το μυαλό στο ματς της Τρίτης και με πολλές απουσίες, έστω και δύσκολα οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν τους Αρκάδες.


Αποδιοργανωμένος από τις πολλές αλλαγές αλλά κι άκεφος επειδή είχε το μυαλό του στον αγώνα με την Αντερλεχτ παρουσιάστηκε προχθές ο Ολυμπιακός, ωστόσο κατάφερε έστω και δύσκολα να επικρατήσει με 2-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Τσόρι Ντομίνγκεζ ήταν αυτός που ξεκλείδωσε από το σημείο του πέναλτι (το κέρδισε ο Βάις και αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενουμένους) την άμυνα των Αρκάδων στο 74′, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ολαϊτάν στο 89′. Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» έσπασαν το ρεκόρ της ομάδας του Μπούκοβι (1966-1967) κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα σε σεζόν (13 νίκες και μία ισοπαλία).


Στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες που παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Μήτρογλου, Μανιάτη και τους εκτός αποστολής Σαλίνο, Μανωλά, Σαβιόλα, είχαν τον έλεγχο της μπάλας, ωστόσο η πολύ καλή αμυντική λειτουργία των Αρκάδων μπλόκαρε την ανάπτυξή τους. Παρ’ όλα αυτά, άγγιξαν το γκολ στο 22′ με σουτ του Ντομίνγκεζ και κεφαλιά του Φουστέρ (32′), ενώ τα σουτ των Καράσκο (28′) και Ουσέρο (31′) από πλευράς φιλοξενουμένων εξουδετέρωσε ο Ρομπέρτο.


Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε. Ομως η είσοδος των Βάις και Ολαϊτάν βοήθησε τον Ολυμπιακό να παραβιάσει την εστία του Αστέρα. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός εξάλλου κέρδισε πέναλτι από τον Ζησόπουλο στο 73′ και το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Ντομίνγκεζ, ενώ το 2-0 έγραψε ο Νιγηριανός επιθετικός με κοντινό σουτ στο 89ο λεπτό.


«Η εμφάνισή μας δεν είχε να κάνει με την έλλειψη φρεσκάδας, αλλά με το γεγονός πως χάναμε εύκολα την μπάλα από τα πόδια μας. Είμαι σίγουρος πως την Τρίτη θα είμαστε φρέσκοι, θα είμαστε επιθετικοί, θα είμαστε γρήγοροι, θα είμαστε νικητές» δήλωσε ο Μίτσελ, ενώ ο Βεργέτης είπε: «Οι παίκτες υποστήριξαν πολύ καλά το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει για το ματς. Μετά το πέναλτι όμως ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσουμε».


Αρκετά παράπονα έχουν από τη διαιτησία του Καλογερόπουλου οι Αρκάδες.


Σκόρερ: Ντομίνγκεζ (74′ πέν.), Ολαϊτάν (89′)


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Ρομπέρτο, Τόρες (46′ Παπάζογλου), Παπαδόπουλος, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μασάντο, Κάμπελ, Φουστέρ (60′ Βάις), Ντομίνγκεζ, Σέποβιτς (69′ Ολαϊτάν).


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Μουνάφο, Ουσέρο, Ζησόπουλος, Καράσκο, Ντελγκάδο (70′ Μπακασέτας), Ναβάρο (87′ Ουρτάδο), Λούι, Γκοϊάν, Κοντοές, Εντό (81′ Κάφα).

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα