Καίει διάσημους στο βιβλίο της

Η πόρνη πολυτελείας Ρεμπέκα Γουντάρντ βγάζει τα άπλυτα των πελατών της στη φόρα.

Βίτσια πλουσίων και επωνύμων -αλλά χωρίς ονόματα- αποκαλύπτει στο βιβλίο της με τίτλο «Call Girl Confedential» η πόρνη πολυτελείας που «έκαψε» τον πρώην κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Ελιοτ Σπίτζερ. Η Ρεμπέκα Γουντάρντ, η οποία είχε πελάτες πρίγκιπες, πιανίστες, χρηματιστές και μεγιστάνες, αποκαλύπτει στο βιβλίο της τις πικάντικες και περίεργες εμπειρίες της.


Ανάμεσά τους εκείνη με πρίγκιπα από τη Μέση Ανατολή που είχε πέσει σε κατάθλιψη επειδή δεν ήταν στη λίστα για τη διαδοχή του θρόνου. Επαιρνε τόση κόκα ώστε κατάφερνε να «λειτουργήσει».


Ενας Εβραίος πελάτης πάλι έτρωγε την περισσότερη ώρα του ραντεβού τους ψάχνοντας το σπίτι της φοβούμενος μήπως τον παρακολουθούσαν. Μία φορά μάλιστα έφυγε χωρίς να προλάβει να κάνει σεξ.


Διάσημος πιανίστας πελάτης της είχε ζητήσει συμμετοχή πολλών κοριτσιών, τα οποία έπρεπε να τον περιμένουν ξαπλωμένα στο πάτωμα, πάνω σε κουβέρτες, υποδυόμενες ότι έκαναν ηλιοθεραπεία.


Εκείνος εμφανιζόταν μόνο με μία πετσέτα, επειδή το βίτσιο του ήταν να του βγάζουν την πετσέτα και να τις κυνηγά για να τις χτυπήσει στα οπίσθια.


ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Καλλιάνο και τη σύζυγό του – «Κλαίει εδώ και 10 μέρες»

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε με συγκίνηση για τη δύσκολη...

Μαρί Κωνσταντάτου – Γιάννης Κεντ: Ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Φωτιές άναψε η κοινή εμφάνιση της Μαρί Κωνσταντάτου και...

Γόηδες «τυλιχτοί» σε πιτόγυρο

Πώς το ανύπαρκτο ψητοπωλείο «Η Σούβλα του Άρχοντα»… έψησε...

Μπήκαν μόνοι τους στη μαύρη λίστα

Χείμαρρος ο Βασίλης Λαζαρίδης στο vidcast «Bedtime Stories»Στο φως...

Παντρεύτηκαν και δεν το πήρε είδηση κανένας

Αν και η λαμπερή θρησκευτική τελετή έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Ιουνίου

Έλληνας ηθοποιός νυχτοπερπάτησε με την εντυπωσιακή του κόρη

Ο γνωστός ηθοποιός γιόρταζε και βγήκε με την οικογένειά του να το γιορτάσει. Ο