Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Βροχή» τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστές νταήδες συζύγους ή πρώην συντρόφους

Ολοένα πληθαίνουν τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με θύματα ανυπεράσπιστες...

Ακήρυχτος πόλεμος εις το όνομα του πατρός από τον Καλλιάνο για όσους...

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η «βεντέτα» που έχει ανοίξει...

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Δευτέρα 13/1/2014

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να κάμψετε τις αντιστάσεις με διάλογο και αποδεχθείτε ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλες απόψεις εκτός από τις δικές σας. Μην επιτρέψετε στον συναισθηματισμό σας να σας επηρεάσει αρνητικά. Οι συζητήσεις που θα κάνετε σήμερα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να αλλάξετε τα δεδομένα.


ΤΑΥΡΟΣ: Ξεκαθαρίστε αυτά που σας ενοχλούν και δεν σας αρέσουν, αντί να τα κουκουλώνετε διαρκώς. Δείξτε ψυχραιμία προκειμένου να αντλήσετε τα οφέλη που υπάρχουν γύρω σας. Διεκδικήστε με όμορφο τρόπο αυτά που θέλετε καιρό τώρα, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια τα δικά σας και των άλλων.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να πάρετε σοβαρές πρωτοβουλίες. Οι επαφές σας θα καταφέρουν να μειώσουν τους φόβους σας και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας. Δώστε στους συνεργάτες σας το δικαίωμα της επιλογής και μην αποφασίζετε με το έτσι θέλω για τους άλλους.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιο έκτακτο γεγονός στον εργασιακό σας χώρο, το οποίο μπορεί να σας ανησυχήσει, αλλά θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε επιτυχώς. Πριν βιαστείτε να γοητευτείτε από ένα πρόσωπο που μόλις γνωρίσατε, δείτε τι πραγματικά θέλει από εσάς.


ΛΕΩΝ: Με σύνεση και προσεκτικά βήματα θα μπορέσετε να κλείσετε θέματα που εκκρεμούν και να προχωρήσετε πιο αποφασιστικά στα μελλοντικά σας σχέδια, τα οποία συνδέονται άμεσα με τον οικονομικό σας τομέα. Μη χάσετε την ψυχραιμία σας πριν διαπιστώσετε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οσο κι αν σας φαίνονται δύσκολα τα πράγματα με τους γύρω σας, η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας -επαγγελματικές, κοινωνικές ή προσωπικές- θα είναι μεγάλη. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας που έχετε με τους υφιστάμενους σας θα σας κουράσουν.


ΖΥΓΟΣ: Ακόμα κι αν είστε διστακτικοί, εξωτερικοί παράγοντες θα σας κάνουν να δραστηριοποιηθείτε. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετά, γι’ αυτό μη λυπηθείτε για την προσπάθεια. Αναζητήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εναλλακτικές λύσεις που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καριέρα και τα οικονομικά σας σχέδια θα είναι σε πρώτο πλάνο, μια και θα έχετε περιθώρια για κάτι καλύτερο και στα δυο. Οι συναντήσεις με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Αντί να δουλεύετε και να παλεύετε μόνοι σας για όλα, ενώστε τις δυνάμεις σας με τους άλλους.


ΤΟΞΟΤΗΣ: Μειώστε τον εγωισμό σας και ακούστε τις συμβουλές που σας δίνουν οι δικοί σας άνθρωποι. Να είστε σίγουροι ότι την εύνοια που θα έχετε θα την αξιοποιήσετε στο έπακρο. Αν συνεχίσετε να αποσκοπείτε μόνο στην αρχηγία και αδιαφορείτε για όλα τα άλλα, θα κάνετε πολλές λανθασμένες κινήσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως χρειαστεί να αλλάξετε κάποια δεδομένα στον εργασιακό χώρο ή στην οικογένειά σας, αλλά αυτή η κίνηση θα αποδειχθεί στο τέλος προς όφελός σας. Για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχετε στη σχέση σας είναι απαραίτητο να κάνετε κάποιες υποχωρήσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ανάπτυξη πρωτοβουλίας και η δημιουργικότητά σας, σε συνδυασμό με την ηθική και πρακτική συμπαράσταση που θα έχετε, θα διευκολύνουν τις επιδιώξεις σας. Να θυμάστε πως θα κατακτήσετε πιο εύκολα τους στόχους σας έχοντας δίπλα σας τους φίλους σας και τη συμπαράστασή τους.


ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να κοιτάτε το παρόν και να πάψετε να ζείτε με τις αναμνήσεις σας. Αν γίνετε πιο σαφείς, μπορούν να γίνουν καλύτερες και οι σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τις νέες επαγγελματικές ευκαιρίες και, αν χρειαστεί, κάντε ένα ταξίδι που θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...