Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου, 2025

«Diastasi» με… βροχή από φλας

Με μεγάλη επιτυχία παρουσίασε τη νέα του έκθεση με...

Βρήκαν τον δολοφόνο της «Μαύρης Ντάλιας» 78 χρόνια μετά

Ο serial killer «Zodiac» και ο δολοφόνος της νεαρής ηθοποιού του Χόλιγουντ «Μαύρη Ντάλια» ήταν το ίδιο πρόσωπο, υποστηρίζει ομάδα ιδιωτικών ντετέκτιβ, η οποία παρουσίασε αποδεικτικά στοιχεία που παρουσιάζουν ως δράστη των πιο διαβόητων, ανεξιχνίαστων υποθέσεων δολοφονιών στις ΗΠΑ, Μάρβιν Σκίπτον Μαργκόλις.

Η Ελλάδα κατέκτησε τη δεύτερη θέση στη διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Ελλάδα στο Nations’ Lifesaving Cup 2025, μια διεθνή διοργάνωση αθλητικής ναυαγοσωστικής που ανέδειξε τον κοινωνικό και εκπαιδευτικό ρόλο του αθλήματος, αλλά και τη δυναμική παρουσία της ελληνικής αποστολής.

Συγκίνησε η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποκάλυψε το δεύτερο όνομα που θα δώσει...

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου χθες Τρίτη...

Ετοιμάζει βαλίτσες για την Τούμπα ο Μάρτενς

Τα τυπικά μένουν για να έρθει από τώρα στον ΠΑΟΚ ο Βέλγος μέσος.

Αισιοδοξία υπάρχει στον ΠΑΟΚ ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα θα έχουν ολοκληρωθεί οι λεπτομέρειες για την ένταξη του Μάρτιν Μάρτενς στο ρόστερ. Οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά» έκαναν προσπάθεια να φέρουν τον Βέλγο μεσοεπιθετικό από τώρα στην Τούμπα κι όχι το καλοκαίρι που τελειώνει το συμβόλαιό του με την Αλκμααρ. Κάτι που επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο ίδιος με μήνυμα σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ και ο προπονητής του, ο Ντικ Αντβοκαατ, παραδέχτηκε εμμέσως ότι ο παίκτης του αποχαιρετά την ομάδα.


Την ίδια ώρα, νέα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο επαναφέρουν στο προσκήνιο το όνομα του Γέλε Βόσεν. Οπως γράφεται, ο ΠΑΟΚ δίνει ένα σεβαστό ποσό για να αποκτήσει τον πρώτο σκόρερ της Γκενκ. Παράλληλα, φημολογείται ότι εξετάζεται η περίπτωση του Μαροκινού Ελ Χαμνταουί, ο οποίος αγωνίζεται στη Μάλαγα ως δανεικός από τη Φιορεντίνα. Αντίθετα, παρελθόν αποτελεί από χθες για τον «Δικέφαλο» ο Λίαμ Λόρενς. Ο Ιρλανδός έλυσε (κοινή συναινέσει) το συμβόλαιό του με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ και αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπάρνσλεϊ.
Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε να παραλάβει 500 εισιτήρια για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο.


– Στον Αρη θα παραχωρηθεί δανεικός (έως το τέλος της σεζόν) από τον Αστέρα Τρίπολης ο 20χρονος επιθετικός Τάσος Μπακασέτας. Παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση έκαναν… group therapy στο ξενοδοχείο χθες τα ξημερώματα, μετά τον αγώνα με την Καλλονή. Μετά τις απόψεις που αντάλλαξαν όλοι συμφώνησαν σε ένα πράγμα: ότι δεν θα πετάξουν λευκή πετσέτα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και θα δώσουν τη μάχη για τη σωτηρία.


ΧΡ. ΤΕΛΙΟΣ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χειροπέδες σε ιδιοκτήτρια μπουτίκ στο Κολωνάκι – Σύζυγοι βουλευτών ανάμεσα στις πελάτισσές της

Πού να ήξεραν κυρίες εφοπλιστών και βουλευτών αλλά και... fashion victims του Κολωνακίου ότι πολλά από τα συνολάκια και τα αξεσουάρ που ψώνιζαν από μπουτίκ επί της οδού Μαρασλή για να κάνουν πασαρέλα στην πλατεία ήταν... μαϊμού!

Τα σιωπηλά Χριστούγεννα του Δημήτρη Κόκοτα – Τα νεότερα της υγείας του 21 μήνες μετά το έμφραγμα

Στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) του Γενικού Νοσοκομείου Αθήνας «Γεώργιος Γεννηματάς» ο χρόνος κυλάει αργά για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Κουκουράκης και Χάσκα τα… τσούγκρισαν στο Ιnstagram

Τηλεοπτικοί εραστές ναι... αλλά στην πραγματικότητα unfollow! Δύσκολα θα...

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Μαίρη Λίντα – Καρδιοχτύπησε τους συγγενείς της

Καρδιοχτύπησε συγγενείς και φίλους η μεγάλη ερμηνεύτρια και «μούσα»...

Θεοφανία Παπαθωμά – Πασχάλης Τσαρούχας: Έξοδος με τον 19χρονο γιο τους

Ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά υπήρξαν παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Αχιλλέα.
spot_img



Μποζουκια Αθηνα