Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...

Χειροπέδες στον άφαντο «Ιησού του Bitcoin»

Στην Ισπανία ξετρύπωσαν οι αμερικανικές Αρχές τον λεγόμενο «Ιησού...

Σάλος με τη μέθοδο περιποίησης που κάνει η Κιμ Καρντάσιαν!

Η «μέθοδος βαμπίρ» για την περιποίηση του προσώπου που...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Πυροβόλησε την μπάνκα

Ο Κώστας Μήτρογλου πουλήθηκε από τον Ολυμπιακό στη Φούλαμ αντί 14.000.000 ευρώ, ενώ ο πάικτης θα εισπράξει 10.000.000 ευρώ για τα επόμενα 4 χρόνια.


Συμφωνία-μαμούθ μεταξύ Ολυμπιακού και Φούλαμ για τον Κώστα Μήτρογλου! Οι Πειραιώτες, που αρχικά είχαν απορρίψει πρόταση ύψους 11.000.000 ευρώ για τον «πιστολέρο», έδωσαν τα χέρια με τους Λονδρέζους, οι οποίοι ανέβασαν την προσφορά τους στα 15.000.000 ευρώ. Ετσι η μεταγραφή του διεθνούς φορ θα γίνει η ακριβότερη Ελληνα ποδοσφαιριστή.


Από την πλευρά του, ο 25χρονος φορ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Λονδρέζους, που θα του αποφέρει περίπου 2.500.000 ευρώ ετησίως. Καθοριστικό ρόλο για να πειστεί πάντως ο Μήτρογλου να συνεχίσει την καριέρα του στο νησί έπαιξε ο Γιώργος Καραγκούνης, με τον οποίο σύντομα θα γίνει συμπαίκτης. Και οι άνθρωποι του αγγλικού συλλόγου όμως τον διαβεβαίωσαν πως θα αποτελέσει το πρώτο βιολί της ομάδας στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.


Πλέον στο λιμάνι έχουν ξεκινήσει αγώνα δρόμου για να αποκτήσουν μέχρι την Παρασκευή που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος επιθετικό, με τα ονόματα των Μάξι Λόπεζ και Νέλσον Βαλντέζ να είναι τα πρώτα που ακούστηκαν. Εξάλλου, ύστερα από πολλές ώρες επαφών οι Νότιγχαμ Φόρεστ και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν σε όλα για την παραχώρηση του Ραφίκ Τζιμπούρ (φωτό). Για τον διεθνή Αλγερινό οι Πειραιώτες αναμένεται να βάλουν στα ταμεία τους 1.500.000 ευρώ.


Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός εξετάζει τον Ερνάν Πέρες της Βιγιαρεάλ για την αντικατάσταση του Βλάντιμιρ Βάις. Ο 24χρονος διεθνής Παραγουανός, που είναι κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, έχει την ικανότητα να αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και κυρίως στα άκρα, για τα οποία επιθυμούν να αποκτήσουν παίκτη οι νταμπλούχοι. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο Μίτσελ, αφού παίζει στο ισπανικό πρωτάθλημα από το 2011.


Από κει και πέρα, εξετάζονται αρκετές ακόμη περιπτώσεις μεσοεπιθετικών από την Ιβηρική χερσόνησο, ενώ σταντ μπάι είναι ο Δημήτρης Κολοβός. Αν δεν βρεθεί παίκτης από το εξωτερικό, ο 20χρονος που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο θα κληθεί να ενσωματωθεί στο ρόστερ των νταμπλούχων.


Κύπελλο με Ατρόμητο


Σε ό,τι αφορά τα αγωνιστικά, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν απόψε (20.00, OTE Sport 3) τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη για τη φάση των «8» του Κυπέλλου. Ο Μίτσελ, αν και γνωρίζει ότι η αποστολή τους κόντρα στους Περιστεριώτες είναι δύσκολη, ζήτησε από τους παίκτες να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση από το πρώτο ματς. Η πιθανή ενδεκάδα: Μέγερι, Παπάζογλου, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Εντινγκά, Πελέ, Κάμπελ, Φουστέρ, Σαβιόλα, Ολαϊτάν.
Στο μεταξύ, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της ότι το ερχόμενο Σάββατο (13.00) θα τελεστεί στο Καραϊσκάκη το μνημόσυνο για τα 21 θύματα της τραγωδίας της 8ης Φεβρουαρίου 1981 στη Θύρα 7.

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Δώρα Αρχοντάκη: «Τα realities ανοίγουν τις πόρτες»

Ηταν το μακρινό 2001, όταν το «Big Brother» έκανε...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...