Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Το πιο ρομαντικό hotel στον κόσμο «αποσύρεται»

Υστερα από σχεδόν μισό αιώνα το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Η… γκαλερί των σταυρών του Αγίου Όρους

Το φωτογραφικό έργο του αείμνηστου Γιώργου Πούπη και η...

Η Μάρτα και η Λίβερπουλ

Η αγάπη της κυρίας Ρομπέρτο για την Ελλάδα αποτέλεσε το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού και άφησε την αγγλική ομάδα στα κρύα του λουτρού.


Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη έχει προκαλέσει η απόκτηση του Ρομπέρτο Χιμένεθ από τον Ολυμπιακό. Βρετανικά ΜΜΕ μάλιστα αποκάλυψαν χθες πως η Λίβερπουλ είχε στο στόχαστρό της τον 27χρονο Ισπανό τερματοφύλακα, ωστόσο δεν πρόλαβε να καταθέσει την πρότασή της μένοντας με την… όρεξη.


Οπως ανέφεραν τα βρετανικά μέσα, ο τεχνικός των «reds» Μπρένταν Ρότζερς ήθελε τον γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» ώστε να έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό κάτω από τα δοκάρια ο Σιμόν Μινιολέ, του οποίου η μεταγραφή από τη Σάντερλαντ το περασμένο καλοκαίρι είχε κοστίσει 10.000.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μεταγραφή του Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό από την Ατλέτικο, αντί 6.000.000 ευρώ, είναι η δεύτερη ακριβότερη στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.


Σημαντικό ρόλο πάντως στην παραμονή του Ισπανού μέχρι το 2018 στο μεγάλο λιμάνι έπαιξε η οικογένειά του και συγκεκριμένα η Μάρτα Ντομίνγκες. Η σύζυγος του 27χρονου γκολκίπερ είναι ενθουσιασμένη με τη ζωή στην Αθήνα. Το… μαρτυρά η ίδια με αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ύστερα από κάθε της έξοδο με τον αγαπημένο της ή με τα παιδιά της (με την Μπελίσε που είναι τεσσάρων ετών και τον Εντσο που είναι ενός έτους).


«Μας αρέσει πολύ η Ελλάδα» είχε πει σε συνέντευξή της πριν από τις υπογραφές συμβολαίων η Ισπανίδα καλλονή, άλλοτε Μις Τενερίφη, προσθέτοντας: «Ζούμε σε ένα υπέροχο σπίτι στα νότια προάστια, που βλέπει στη θάλασσα. Είναι εκπληκτικό. Με έχει ενθουσιάσει το γεγονός που υπάρχουν ωραία μαγαζιά για shopping και ότι μπορείς να κινείσαι παντού νιώθοντας ασφάλεια».


Της αρέσει επίσης η ελληνική κουζίνα. «Λατρεύω το σαγανάκι και τη φέτα και, αντίθετα, μισώ τον μουσακά, αφού προτιμώ πιάτα στα οποία οι γεύσεις είναι light και δεν ανακατεύονται» παραδέχεται η ίδια, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα: «Το να σε κοιτούν στις εξέδρες του γηπέδου όλοι με θαυμασμό είναι κολακευτικό για μια γυναίκα. Στην αρχή μού φαινόταν περίεργο να έχω καρφωμένα τόσα μάτια πάνω μου, αλλά το συνήθισα».


Δυσκολεύει η παραμονή (και) του Κάμπελ στο λιμάνι


Η υπόθεση παραμονής του Τζόελ Κάμπελ (φωτό) στο λιμάνι μετά την ολοκλήρωση του ετήσιου δανεισμού του από την Αρσεναλ είναι στις πρώτες προτεραιότητες των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Οπως τονίζουν όμως οι Πειραιώτες, η περίπτωση του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού είναι πολύ πιο πολύ δύσκολη από αυτήν του Ρομπέρτο, η οποία έκλεισε με θετικό τρόπο.


Στον πειραϊκό σύλλογο έχουν ως «όπλα» για να κρατήσουν τον παίκτη τόσο τις εξαιρετικές σχέσεις με την Αρσεναλ (και σε προσωπικό επίπεδο Μαρινάκη – Βενγκέρ) όσο και την επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στην Ελλάδα. Οι «κανονιέρηδες» όμως για την ώρα δεν σκέφτονται την πώληση του παίκτη. Εξάλλου οι μετοχές του Κάμπελ μπορούν να εκτοξευτούν το καλοκαίρι, μια και ο παίκτης εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το «παρών» με την Εθνική του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.


Στο μεταξύ, σήμερα κυκλοφορούν τα εισιτήρια για τον μεγάλο αγώνα με τη Γιουνάιτεντ στις 25 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης». Θα πωλούνται από τα εκδοτήρια ή μέσω διαδικτύου και τιμώνται από 30 μέχρι 150 ευρώ (350 τα VIP).

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Τζένη Βάνου: Οι δύο άνδρες που σημάδεψαν τη ζωή της

Ο γιος της μεγάλης τραγουδίστριας Μιχάλης μιλά για τον...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...