Birthday party

Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της, η Ελένη Αντωνιάδου οργάνωσε ένα κεφάτο dancing party στο νέο members club των νοτίων προαστίων Cattaleya. Αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες της τραγούδησαν το «happy birthday» σε μια βραδιά με εξαιρετική μουσική και γευστικό finger food που είχε ετοιμάσει ειδικά για το πάρτι σεφ του Cattaleya. Η εορτάζουσα ξεχώριζε ανάμεσα στους καλεσμένους της με το εντυπωσιακό, ολόλευκο φόρεμα του οίκου Laskaris.


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Συγκλονίζει γνωστή κυρία της τηλεόρασης: «​Η μαμά μου ήταν νόθο παιδί, προϊόν βιασμού»

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Μαρινέλλα: Η στιγμή της κατάρρευσης που πάγωσε το πανελλήνιο

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε πάνω στη σκηνή...

Δημήτρης Αλεξανδρής: «Με τη γυναίκα μου είμαστε μαζί πάνω από 30 χρόνια»

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής σε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» μίλησε για τον γάμο του και τη σύζυγό του με την οποία είναι μαζί πάνω από 30 χρόνια.

16 χρόνια γάμου για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!»

«Όλες τις ζωές μου θέλω να τις ζήσω μαζί σου!!! Σε λατρεύω και σε ευχαριστώ για όλα»

Γαλάτεια Βασιλειάδη: «Πάω να τα βάλω στο πλυντήριο και βλέπω ένα στριγκάκι στην τσέπη του»

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με τη Γαλάτεια Βασιλειάδη ήταν καλεσμένοι της εκπομπής «Στην αγκαλιά του Φάνη» μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα περίεργο περιστατικό που συνέβη.

Αποκλειστικό! «Μασκέ» απιστία από διάσημη τραγουδίστρια με παντρεμένο επιχειρηματία

Είναι αδύνατον να χωρίσουν, παρά τα δεκάδες εμπόδια και τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο παράνομος δεσμός τους!

Έμυ Λιβανίου: Νυχτοπερπάτησε με τον εφοπλιστή σύντροφό της, Πέτρο Παππά

Η Έμυ Λιβανίου με τον σύντροφό της, Πέτρο Παππά έκαναν βραδινή έξοδο.