Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Ελεύθεροι για τα επεισόδια στα διόδια

Στις 3 Απριλίου 2014 θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου για να δικαστούν οι εννέα συλληφθέντες των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στα διόδια της Μαλακάσας.

Στις 3 Απριλίου 2014 θα καθίσουν στο εδώλιο του Τριμελούς Αυτόφωρου Πλημμελειοδικείου για να δικαστούν οι εννέα συλληφθέντες των επεισοδίων που σημειώθηκαν το βράδυ της Κυριακής στα διόδια της Μαλακάσας. Σε βάρος τους ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών και πρόκληση σε εκτέλεση πλημμελήματος. Οι κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μετά τον προσδιορισμό της δικάσιμου.

Από νωρίς το πρωί είχαν συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων περίπου 200 κάτοικοι του Ωρωπού και των γύρω περιοχών προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συλληφθέντες, που ήταν ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος, οι αντιδήμαρχοι Χρήστος Τσεκρεζής και Ευάγγελος Λεμπούσης, δύο δημοτικοί σύμβουλοι, ο κοινοτάρχης Μαρκόπουλου, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού Αυλώνα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Ωρωπού και ένας ακόμη πολίτης.

Την ίδια ώρα σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία κατά αγνώστων για το αδίκημα του εμπρησμού σε ένα από τα κουβούκλια του σταθμού διοδίων της Μαλακάσας κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, καθώς ο δράστης δεν έχει ταυτοποιηθεί. Ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης διευκρίνισε ότι η τιμή διέλευσης από τα διόδια Αφιδνών για τα Ι.Χ. των κατοίκων και όσων έχουν εξοχικά στον δήμο Ωρωπού θα παραμείνει στα 2,10 ευρώ.

ΝΤ. ΝΤ.

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...



Μποζουκια Αθηνα