Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

TV Όσκαρ με νότες – Η συγκινητική βράβευση του Γιώργου Παπαστεφάνου

Τον άνθρωπο που δημιούργησε τις τηλεοπτικές μουσικές εκπομπές στην...

Τα γιορτινά καλέσματα της high society

Πολλά είναι τα glam X-mas dinners που οργανώνονται στις επαύλεις των βόρειων και νοτίων προαστίων με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους - επιχειρηματίες και εφοπλιστές και δεν βλέπουν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Η «Σοφία Λόρεν του L.A.»

Η εκρηκτική Αλίσια Μίλερ, που ηγείται της καμπάνιας κατά του bullying, είναι από τα περιζήτητα μοντέλα στον κόσμο.

Με σήμα κατατεθέν της τη σαγηνευτική αντίθεση μεταξύ των σκούρων καστανών μαλλιών  και των γαλαζοπράσινων ματιών της και «όπλο» το πικάντικα πανέμορφο πρόσωπό της, που της εξασφάλισε η καταγωγή της (μίξη Ιρλανδίας, Γερμανίας και Ινδιάνας), η Αλίσα Μίλερ ξεκίνησε από το Λος Aντζελες το 2003 στα δεκατέσσερά της χρόνια για να κατακτήσει τις  ΗΠΑ και έφτασε σήμερα, στα 24 της, να μιλά για εκείνη ο κόσμος ολόκληρος.


«Υπαίτιος» για την εισβολή της στον χώρο του μόντελινγκ ήταν ο πατέρας της, που έστειλε κάποιες φωτογραφίες της σε πρακτορείο μοντέλων, για να δει μόλις ενάμιση χρόνο αργότερα την 15χρονη κορούλα του -που επέμενε να ονειρεύεται πως θα γίνει επαγγελματίας αθλήτρια του ποδοσφαίρου- να πρωταγωνιστεί στη φθινοπωρινή καμπάνια της καταξιωμένης σχεδιάστριας Στέλα Μακ Κάρτνεϊ.


Προτού καλά καλά η Αλίσα το καταλάβει βρέθηκε να έχει κάνει editorial σε όλες τις εκδόσεις της «Vogue» -συμπεριλαμβανομένων και εξώφυλλων στην Ιταλία και τη Γερμανία-, ενώ την ίδια στιγμή άρχισαν να χτυπούν μαζικά την πόρτα της και οι μεγάλοι σχεδιαστές, που την ήθελαν είτε για την πασαρέλα είτε για τις διαφημιστικές τους καμπάνιες και την αποκαλούσαν «η νέα Σοφία Λόρεν». Κάπως έτσι τη «βούτηξε» και το  «Sports Illustrated» για να γίνει ένα από τα σέξι κορίτσια του με μαγιό και να φτάσει να θεωρείται από το 2009 έως το 2012, όταν άρχισε η μεγάλη ενθρόνιση της Κέιτ Απτον, το πιο σέξι κορίτσι του περιοδικού. Η Αλίσα, όμως, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία της λέξη.


Την ώρα που η Απτον έκανε ό,τι η ίδια είχε κάνει επί μία τριετία (πλάσαρε δηλαδή τον εαυτό της ως το πιο καυτό πλάσμα της υφηλίου), η Μίλερ έκλεινε «αριστοκρατικές» δουλειές με οίκους μόδας που ξεχωρίζουν για το class τους, όπως ο Blumarine, πρωταγωνιστούσε σε μουσικά βίντεο κάνοντας τη γοργόνα και έκανε εκστρατείες κατά του σχολικού εκφοβισμού, θύμα του οποίου ήταν και η ίδια, φτάνοντας τελικά να γίνει πρέσβειρα του πιο μεγάλου παγκόσμιου οργανισμού κατά του bullying.


Χτίζοντας με αυτόν τον τρόπο το νέο προφίλ της κατάφερε να γίνει σύμβολο όχι μόνο του σεξ, αλλά και της πολυσύνθετης προσωπικότητας, κάνοντας τους πάντες να μιλούν για το πώς η ομορφιά μπορεί να συνδυαστεί με την εξυπνάδα και συγκεντρώνοντας εκ νέου όλα τα φώτα της δημοσιότητας πάνω της. Ετσι, όταν πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε η νέα της φωτογράφιση με μαγιό γνωστής μάρκας δεν υπήρξε κανένα -μα κανένα- διαδικτυακό μέσο στον κόσμο που να μην ασχολήθηκε μαζί της!

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.




Μποζουκια Αθηνα