Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκη για πάρτη του Μαϊκλ!

Ο Μίτσελ θέλει νίκη από τους παίκτες του στο ντέρμπι της Τούμπας για να την αφιερώσουν στον Ολαϊτάν,ο οποίος φαίνεται να ξεπερνά το πρόβλημα υγείας.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Μάικλ Ολαϊτάν, που μετράει πλέον αντίστροφα μέχρι να επιστρέψει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Οι εξετάσεις του Νιγηριανού επιθετικού εξάλλου ήταν «καθαρές» και δεν έδειξαν κάποιο πρόβλημα στην καρδιά του.


Η κατάρρευσή του 20χρονου την περασμένη Κυριακή στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» προήλθε, σύμφωνα με τους γιατρούς, από κάποια ίωση, σε συνδυασμό με την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε στο παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης αναμενόταν να πάρει εξιτήριο χθες ή -αν δεν προλάβαινε- σήμερα και η επιστροφή του στην ενεργό δράση εξαρτάται από τα πλήρη ευρήματα των εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί. Το σίγουρο πάντως είναι πως στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων» αισθάνονται ανακούφιση με την πορεία της υγείας του παίκτη.


«Ο Ολαϊτάν είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος για εμάς. Είναι ένα αγαπημένο πρόσωπο στα αποδυτήρια αλλά και γενικότερα στην ομάδα. Επομένως είμαστε πολύ λυπημένοι για ό,τι του συνέβη. Εμείς προσπαθούμε να του δώσουμε δύναμη για να ξεπεράσει το πρόβλημα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Θέλουμε να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για να αφιερώσουμε τη νίκη στον Μάικλ» τόνισε ο Πελέ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Νova.


Στο μεταξύ, ο Τζόελ Κάμπελ με ένα φοβερό γκολ βοήθησε την Κόστα Ρίκα να κερδίσει εντός έδρας 2-1 σε διεθνές φιλικό την Παραγουάη των Βαλντές και Πέρες.


Και οι τρεις «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο ο Μίτσελ, λόγω της κούρασης, δεν προτίθεται να τους χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα με τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται ότι εκτός πλάνων για το ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά» είναι και ο τραυματίας Σαβιόλα. Τον Αργεντινό σούπερ σταρ τον περίμενε πάντως προχθές μια ευχάριστη, έκπληξη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, καθώς μια 26χρονη Γιαπωνέζα θαυμάστριά του ήρθε στην Ελλάδα για χάρη του από την Οσάκα!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...