Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Σχολείο στην Πάτρα λειτουργούσε σαν mini market ναρκωτικών

Σχολείο στην Πάτρα, και συγκεκριμένα στην περιοχή Μαρούδα, κατάντησε...

Ο Γρηγόρης Πετράκος απάντησε σε όσους σχολίασαν αρνητικά τη γνώμη του για...

«Εχουν εντολή να ορμούν με λύσσα σε όποιον αντιτίθεται...

Το Μεγάλο Σάββατο με την Espresso: Διπλή εορταστική προσφορά!

Μη χάσετε το Μεγάλο Σάββατο με την Espresso:ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ!...

«Διάβολοι» με… sexy αγγέλους!

Οι εντυπωσιακές καλλονές δίπλα στους ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που δίνουν ανάσα δροσιάς στις εξέδρες, έχουν χιλιάδες λόγους να γκρινιάζουν.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει πολλά πράγματα για να πανηγυρίζει φέτος. Αν μάλιστα μάλιστα την αποκλείσει ο Ολυμπιακός τη μεθεπόμενη Τετάρτη, θα έχει ακόμα μεγαλύτερα μπλεξίματα.


Οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» δεν βλέπουν θέαμα μέσα στο γήπεδο, τα αποτελέσματα δεν βοηθούν καθόλου τη βελτίωση της ψυχολογίας και οι μόνοι λόγοι για τους οποίους μπορεί κάποιος να ενδιαφέρεται να βλέπει φέτος τους «μπέμπηδες» είναι εξωαγωνιστικοί. Στις κερκίδες του «Ολντ Τράφορντ» συνωστίζονται δεκάδες πανέμορφες γυναίκες, όλες σύντροφοι των παικτών της Γιουνάιτεντ, που τουλάχιστον προσθέτουν κάτι όμορφο στις εξέδρες, αφού μέσα στον αγωνιστικό χώρο σπάνια ο κόσμος βλέπει κάτι ωραίο από τους παίκτες του Μόγες.


Για παράδειγμα, η «μάχη» των γκολπόστ είναι σκληρή στο Μάντσεστερ φέτος και φυσικά δεν αναφερόμαστε σε αυτήν τη για τη φανέλα του βασικού γκολκίπερ. Ο Νταβίντ Ντε Χέα χάνει τη θέση του μόνο όταν ο Μόγες θέλει να τον ξεκουράσει σε κάποιο ματς και τότε τη θέση του παίρνει ο Αντερς Λίντεγκααρντ. Εκτός γηπέδων όμως ο Σουηδός πορτιέρο κερδίζει τη μάχη των εντυπώσεων, όταν στο πλευρό του βρίσκεται η σύντροφός του.


Η Μίσε Μπεκίρι δεν είναι οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά ένα εντυπωσιακό μοντέλο που κατάγεται από την Αλβανία και γεννήθηκε στη Σουηδία, ενώ συγκρίνεται εμφανισιακά με τη Σίντι Κρόφορντ. Ετσι την αποκαλεί άλλωστε και ο αγγλικός Τύπος, που σε κάθε ευκαιρία προβάλλει την 24χρονη καλλονή. Το ίδιο κάνει όμως και ο Λίντεγκααρντ, που μπορεί να έχει μαζί της ένα παιδί και να ξέρει ότι η αγαπημένη του είναι ποθητή από κάθε άντρα, αλλά αντί να την αποθαρρύνει να δημοσιεύει φωτογραφίες της με τα άκρως απαραίτητα, φροντίζει ο ίδιος να διαφημίζει τον λογαριασμό της στο Ιnstagram και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!


Ο Σουηδός γκολκίπερ γνωρίστηκε με την Μπεκίρι στην Κοπεγχάγη πριν από τρία χρόνια και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. «Ευχαριστώ τον Θεό που αυτή η γυναίκα είναι δική μου» έγραψε πριν από λίγες ημέρες ο Λίντεγκααρντ στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter και δημοσίευσε φωτογραφίες μαζί της πριν από μια βραδινή τους έξοδο.


Γ.ΚΥΡΙΑΖΗΣ

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...