Του ζήτησε να χωρίσουν και εκείνος την έλουσε με καυστικό οξύ

Χαροπαλεύει μια 40χρονη που την έλουσε με καυστικό οξύ ο εν διαστάσει σύζυγός της για να της στείλει με αυτόν τον τρόπο το… μήνυμα ότι δεν πρέπει να χωρίσουν. Οι γιατροί χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάστασή της τουλάχιστον για το επόμενο 24ωρο!

Η 40χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία, που πήρε απόφαση να απομακρυνθεί από τον 57χρονο Ελληνοκύπριο και να λύσουν τον γάμο τους, δεν περίμενε ότι θα τον οδηγούσε σε δολοφονική πράξη εναντίον της. Ο 57χρονος δεν μπορούσε να αποδεχτεί το διαζύγιο και φαίνεται ότι σχεδίαζε την εκδίκησή του από την περασμένη Παρασκευή, που η αλλοδαπή φιλοξενούνταν σε φιλικό της σπίτι στη Λεμεσό.

Σφάδαζε από τους πόνους

Τυφλωμένος από οργή, ο σύζυγος πήγε χθες το πρωί στο σπίτι όπου βρισκόταν η 40χρονη, χτύπησε την πόρτα και, μόλις εκείνη του άνοιξε και μπήκε στο σαλόνι, την περιέλουσε με το οξύ που είχε μαζί του και εξαφανίστηκε. Σφαδάζοντας από τους πόνους η άτυχη γυναίκα κάλεσε σε βοήθεια τους γείτονες. Όπως διαπίστωσαν στη συνέχεια οι γιατροί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διακομίστηκε λόγω σοβαρότητας της κατάστασής της, είχε υποστεί εγκαύματα στο 40% του σώματός της και συγκεκριμένα στο πρόσωπο, στην κοιλιά και στα πόδια!

Το θύμα διασωληνώθηκε και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Εγκαυμάτων, ενώ οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Λεμεσού συνέλαβαν τον 57χρονο, ο οποίος παραδέχτηκε την πράξη του και εμφανίστηκε μετανιωμένος. Μάλιστα, ζήτησε ενώπιον των αστυνομικών συγγνώμη για το κακό που προκάλεσε στη γυναίκα και απέδωσε τη φρικτή επίθεση στον θυμό που του θόλωσε το μυαλό. Σήμερα ο 57χρονος επρόκειτο να οδηγηθεί στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, αντιμέτωπος με το αδίκημα της απόπειρας φόνου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Κλειδί» ο πρώην της Μυρτώς

Να συνθέσουν τα κομμάτια ενός δύσκολου και πολύπλοκου παζλ...

Κεφαλονιά: Τρανς μυστικά στο δωμάτιο της κοκαΐνης

Στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλλονιά...

Κεφαλονιά: Ο σύντροφος της Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή του – Η συνάντησή τους το μοιραίο βράδυ

Ο σύντροφος της 19χρονης Μυρτώς που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά με την αστυνομία να κάνει έρευνες για τις αιτίες που την οδήγησαν στον θάνατο.

Νοσηλεύεται γνωστή ηθοποιός – Η μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Η ηθοποιός που έχει διαγνωστεί με πολλαπλή σκλήρυνση κατα πλάκας από το 2021, τα τελευταία χρόνια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μάχη της

Γιώργος Καράβας: Το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί – Τι αποκάλυψε

Ο Γιώργος Καράβας περνά το τελευταίο διάστημα μια μικρή...

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας: Κατέρρευσε η μητέρα της Μυρτώς μόλις έφτασε η σορός στην εκκλησία

«Ράγισαν» καρδιές στο τελευταίο αντίο της 19χρονης Μυρτώς στην...