Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Δέκα μήνες φυλάκιση με αναστολή στον αυνάνα του ΑΠΘ

«Καμπάνα» 10 μηνών φυλάκισης με αναστολή έριξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στον νεαρό φοιτητή που πριν από λίγες ημέρες εκσπερμάτισε στην πλάτη 20χρονης φοιτήτριας μέσα στη βιβλιοθήκη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για το αδίκημα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και τον καταδίκασε χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικό. Είχε προηγηθεί η συγκλονιστική κατάθεση του θύματος, που περιέγραψε με λεπτομέρειες το σοκ που υπέστη από τις αρρωστημένες πράξεις του 22χρονου φοιτητή. Όπως εξήγησε η κοπέλα, διάβαζε το βιβλίο της και δεν αντιλήφθηκε τις προθέσεις του δράστη, αλλά ούτε και το γεγονός πως ο ίδιος είχε προβεί στη γενετήσια πράξη, παρά μόνο όταν ένιωσε το σπερματικό υγρό στο δέρμα της!

Όταν πια συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, εμβρόντητη απευθύνθηκε στον φοιτητή ρωτώντας τον αν καταλαβαίνει ότι αυτό που έκανε ήταν άρρωστο. Όπως τόνισε η φοιτήτρια και κόρη δικαστή στην κατάθεσή της, υπέστη σοκ από την πράξη του, ενώ εξήγησε πως στον χώρο βρισκόταν ακόμη μία κοπέλα, η οποία ωστόσο ήταν πιο μακριά, με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί το συμβάν.

Πάντως, θύμα και θύτης δεν συναντήθηκαν στη δικαστική αίθουσα, καθώς ο νεαρός φοιτητής Φυσικής προτίμησε να μην εμφανιστεί στο δικαστήριο «για να μη γίνει βορά στους δημοσιογράφους», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισής του. Καταθέτοντας η μητέρα του ζήτησε συγγνώμη από το θύμα και την οικογένειά του, και υποστήριξε πως ο γιος της είναι ένα ήσυχο παιδί που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

«Έχει μετανιώσει για την πράξη του» είπε στο δικαστήριο και πρόσθεσε πως ο νεαρός έχει ήδη αρχίσει συνεδρίες με ψυχολόγο. Μάλιστα, όπως ανέφερε, αυτή την περίοδο είναι πιεσμένος με τη σχολή και δεν έχει κάνει ποτέ σχέση στη ζωή του.

«Πρόκειται για γενετήσια πράξη, γενετικό υγρό βρέθηκε στο σώμα ενός ανθρώπου χωρίς τη θέλησή του σε έναν χώρο δημόσιο που δεν έχει καμία σχέση με γενετήσιες πράξεις» τόνισε στην πρότασή της η εισαγγελέας της έδρας και ζήτησε την ενοχή του. Πρότεινε, πάντως, να του αναγνωριστεί το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, το οποίο ωστόσο απέρριψε η έδρα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...