Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, 2025

Η υπευθυνότητα ως δέσμευση των παρόχων τυχερών παιγνίων και ως στάση ζωής...

Το μήνυμα που έστειλαν οι συμμετέχοντες στην Ημερίδα Υπεύθυνου...

Ορθάνοιχτες οι πόρτες για συνεργασία Καγιά με Σκάι

Στον αέρα του Σκάι θα κάνει την επόμενη εμφάνισή...

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Τρόμος για το βλαστάρι της Σακελλάριου σε πάρκινγκ

Σκηνές τρόμου έζησε η κόρη της Τίνας Σακελλάριου, όταν δύο άνδρες με κράνη της επιτέθηκαν ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ επί της Πέτρου Ράλλη!

Η δημοσιογράφος και εκδότρια του feys style.gr Φαίη Σπανού περιγράφει σοκαρισμένη στην «Espresso» πώς τα ψώνια της έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα εφιάλτης!

Όπως λέει η κόρη της Τίνας Σακελλάριου και του Δημήτρη Κοντολάζου, δέχτηκε την επίθεση των δύο κακοποιών την ώρα που μιλούσε με το κινητό της τηλέφωνο στην κόρη της.

Δημήτρης Κοντολάζος

Ξαφνικά δύο κρανοφόροι τής επιτέθηκαν ανοίγοντας την πόρτα του αυτοκινήτου της και της άρπαξαν την τσάντα!

«Μόλις είχα ψωνίσει και ήμουν στο πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ» λέει στην «Espresso» η Φαίη Σπανού. « Ενώ καθόμουν στη θέση του οδηγού, ξαφνικά βλέπω ένα χέρι να ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού, να αρπάζει την τσάντα μου και να διαφεύγει μαζί με ακόμη έναν άνδρα. Φορούσαν και οι δύο κράνη. Έφυγαν τόσο γρήγορα, που δεν πρόλαβα να δω ούτε πινακίδες ούτε τίποτα. Πρόκειται για αδίστακτους κακοποιούς, καθώς αψήφησαν τους σεκιούριτι που ήταν στον χώρο. Η κόρη μου με άκουσε να ουρλιάζω στο τηλέφωνο. Είμαι ακόμη σοκαρισμένη. Ευτυχώς πέρα από τα προσωπικά μου αντικείμενα, ταυτότητα, δίπλωμα, κάρτες και μετρητά, δεν συνέβη κάτι άλλο και είμαι καλά στην υγεία μου» εξομολογείται η γνωστή δημοσιογράφος.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Βγαίνει στο σφυρί γράμμα της Νταϊάνα σε Τσιγγάνα μέντιουμ

Στο σφυρί βγαίνει χειρόγραφη επιστολή που έγραψε «από καρδιάς»...

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα