Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Πρώην αρραβωνιαστικιά φίλου του Πολύζου: «Αυτοί σκότωσαν τον Κωστή»

Ξεκίνησε χθες η δίκη σε δεύτερο βαθμό για την πολύκροτη υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του 23χρονου Κωστή Πολύζου από την Κοζάνη, το 2011, με κατηγορουμένους την ίδια του τη μητέρα και τον πατριό του, οι οποίοι ευελπιστούν σε μείωση της ποινής τους

Κατά την πρώτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο Μικτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας κατέθεσαν μια υπάλληλος τράπεζας στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, η πρώην αρραβωνιαστικιά του κολλητού φίλου του αδικοχαμένου 23χρονου Σπύρου Καλαμπούκα και η σπιτονοικοκυρά του πατριού του άτυχου Κωστή.

Η τραπεζική υπάλληλος μίλησε ενώπιον του δικαστηρίου για ένα δάνειο που είχαν πάρει ο άτυχος Κωστής και ο πατριός του για την αγορά ενός σπιτιού.

Η δεύτερη εξέφρασε, μεταξύ άλλων, τη βεβαιότητά της ότι δράστες της άγριας δολοφονίας του Κωστή είναι η 52χρονη μητέρα του Δέσποινα Κουτσέγκου και ο 45χρονος πατριός του Χρήστος Ντιός, οι οποίοι πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Καστοριάς. Τέλος, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που νοίκιαζε ο Ντιός στο χωριό Μαγούλα Κοζάνης υπέδειξε την απόσταση που χωρίζει το σπίτι από την εθνική οδό.

Αποδείξεις

Από την πλευρά της, η υπερασπιστική γραμμή κινήθηκε στην απόδειξη της μη ύπαρξης οικονομικού κινήτρου, καθώς και στην έλλειψη σαφών αποδείξεων για την ενοχή των κατηγορουμένων, σύμφωνα με το sierafm.gr.

Η δίκη διακόπηκε για την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, οπότε αναμένεται να καταθέσουν ως μάρτυρας κατηγορίας ο επιστήθιος φίλος του 23χρονου Κωστή, Σπύρος Καλαμπούκας, ο κυνηγός που ανακάλυψε το πτώμα και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη. Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» της κυρίας Νικολούλη είχαν παρουσιαστεί ουκ ολίγες φορές οι δύο κατηγορούμενοι, με την Κουτσέγκου να παριστάνει τη συντετριμμένη μητέρα η οποία απηύθυνε συνεχείς εκκλήσεις σε όποιον γνώριζε κάτι για την τύχη του παιδιού της να ενημερώσει άμεσα τις Αρχές, την εκπομπή ή την οικογένεια.

Τα ίχνη του άτυχου νεαρού από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης χάθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011. Επτά μήνες μετά την εξαφάνισή του, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το πτώμα του βρέθηκε από έναν κυνηγό στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης – Γρεβενών. Η σορός ήταν ξεθαμμένη και είχε κατασπαραχθεί από άγρια ζώα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...