Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Υγεία και μάθηση: Πώς ο ύπνος, η διατροφή και η άσκηση ενισχύουν...

Η σχέση μεταξύ υγείας και μάθησης είναι αλληλένδετη. Ο...

Μια βραδιά στο Booking Hill House

Μπαίνοντας στο παλιό νεοκλασικό με την αυλή, στην καρδιά...

Πέθανε η Μπριζίτ Μπαρντό

Έφυγε από τη ζωή η Μπριζίτ Μπαρντό σε ηλικία...

Ο Μπλάνκο ως «Φαραώ»

Η αιγυπτιακή καταγωγή του Αργεντινού φέρνει τον πρώην «κιτρινόμαυρο» στην εθνική ομάδα της χώρας.

Ποτέ δεν είναι αργά. Αφού μέχρι τώρα ο Ισμαελ Μπλάνκο δεν έκανε το όνειρό του πραγματικότητα φορώντας τη φανέλα της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, τώρα, στα 31 του, είναι έτοιμος να αγωνιστεί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αιγύπτου!


Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ, που συνεχίζει την καριέρα του στη Λανούς, θα εκμεταλλευτεί -όπως όλα δείχνουν- την αιγυπτιακή καταγωγή του και θα φορέσει τη φανέλα της εθνικής ομάδας των «Φαραώ». Την είδηση επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας. «Από τη στιγμή που θα επωφεληθεί η ομάδα, γιατί όχι; Θα έχει σίγουρα μεγάλο ρόλο στον δρόμο που έχουμε χαράξει» είπε χαρακτηριστικά ο Σουακί Γκαρίμπ.


Ο «Ζορό» έχει αρχίσει ήδη τις διαδικασίες προκειμένου να αποκτήσει τα απαραίτητα έγγραφα και να πάρει επίσημα την υπηκοότητα. Μάλιστα ζήτησε να επισπευσθούν οι ενέργειες από την πλευρά των ανθρώπων της ομοσπονδίας προκειμένου να βγάλει γρήγορα τα χαρτιά του και να είναι σε θέση να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατό. Θα φανεί λοιπόν σύντομα αν στην καριέρα του Αργεντινού ανοίξει ένας νέος κύκλος και θα αφορά τη συμμετοχή του σε μια μια εθνική ομάδα.


Γιατί σε επίπεδο συλλογικό έχει καταφέρει να αγωνιστεί και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού. Στην Αργεντινή, εκτός από την τωρινή του ομάδα, έχει παίξει στο παρελθόν στην Κολόν και την Ολίμπο. Επίσης φόρεσε τη φανέλα της Λιμπερτάδ στην Παραγουάη και της Σαν Λούις στο Μεξικό. Στην Ευρώπη, εκτός από την ΑΕΚ, αγωνίστηκε στην πολωνική Λέγκια Βαρσοβίας και τη γερμανική Μόναχο 1860.


ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ποζάρει με σέξι εσώρουχα δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πόζαρε με σέξι διάθεση τις ημέρες των εορτών.

Ο πιτσιρίκος που έγινε δεξί χέρι του Καρρά!

Ο Γιάννης Γκιούρας έχει ενορχηστρώσει εκατοντάδες τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και τραγουδάμε μέχρι σήμερα.

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Τα Χριστούγεννα των «επωνύμων» της ελληνικής σόουμπιζ

Σε  εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκε τα προηγούμενα 24ωρα και η...

Τρελά ερωτευμένο μετά από 8 χρόνια γάμου ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Είναι μαζί πολλά χρόνια αλλά παντρεμένοι 8 χρόνια και πρόσφατα είχαν επέτειο γάμου
spot_img








Μποζουκια Αθηνα