Κυριακή, 14 Δεκεμβρίου, 2025

Αντριάνα Μπάστα: Μια κυρία στο… μπουζούκι!

Η Αντριάνα Μπάστα είναι μια καλλιτέχνιδα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει όχι μόνο με τη ζεστή, ταξιδιάρικη φωνή της, αλλά και με την εντυπωσιακή δεξιοτεχνία της στο μπουζούκι.

Δυναμικό comeback από τον Φέρρη με σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα

Ο Θοδωρής Φέρρης επιστρέφει δυναμικά με το ολοκαίνουργιο τραγούδι του «Είπες», μια σύγχρονη λαϊκή μπαλάντα γεμάτη συναίσθημα και ένταση

Στη Λεμεσό διαπρέπει η Στέλλα Καπεζάνου

Η Edit Gallery στη Λεμεσό παρουσιάζει την έκθεση «Pretty Little Crimes», σηματοδοτώντας την τρίτη ατομική έκθεση της Στέλλας Καπεζάνου στην γκαλερί.

Η «Απαγωγή» – θρίλερ που κόβει την ανάσα διά χειρός Νικολούλη

Η οικοδέσποινα μιας από τις μακροβιότερες εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, του «Φως στο τούνελ», θέλησε να ρίξει περισσότερο φως στο σκοτάδι, για αυτό έγραψε το έκτο της βιβλίο με τίτλο «Απαγωγή»,

Μπασκετμπολίστας του ΟΦΗ έσωσε ηλικιωμένο που υπέστη εγκεφαλικό

Στο πρόσωπο ενός μπασκετμπολίστα του ΟΦΗ βρήκε τον «άγιο» που τον έσωσε όταν υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο ένας ηλικιωμένος επιβάτης πλοίου της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο!

Ο 70χρονος χρειάστηκε άμεσα τη βοήθεια γιατρού και στάθηκε τυχερός, γιατί στο πλοίο επέβαινε ο 25χρονος σέντερ της κρητικής ομάδας Λεωνίδας Μπουμπάρης, ο οποίος κατάγεται από τη Χίο και σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Το περιστατικό έγινε γύρω στις 10 τη νύχτα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ στο Ηράκλειο από την Αθήνα, όπου αντιμετώπισε τον Πανερυθραϊκό.

Κάποια στιγμή, ενώ το καράβι είχε απομακρυνθεί από το λιμάνι του Πειραιά, ένας επιβάτης ένιωσε αδιαθεσία μετά το βραδινό φαγητό του και άρχισε να κάνει εμετό, ενώ μέσα σε δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του. Στο πλοίο προκλήθηκε πανικός και οι υπόλοιποι επιβάτες έτρεξαν να ζητήσουν βοήθεια.

Αμέσως ζητήθηκε από τα μεγάφωνα η συνδρομή γιατρού και στο πλευρό του έσπευσαν ένας παθολόγος και μία αθλήτρια του ΟΦΗ, ενώ κοντά τους έφτασε και ο νεαρός μπασκετμπολίστας για να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον άτυχο άντρα που υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πρώτες βοήθειες

Οι δυο τους έσωσαν τη ζωή του επιβάτη, καθώς κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του, ώσπου να επιστρέψει το πλοίο στον Πειραιά όπου περίμενε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σε αυτό το διάστημα έλεγξαν ζωτικά σημεία του, πήραν την πίεση, του έβαλαν ορρό και μάσκα οξυγόνου, αλλά, όπως είπε ο αθλητής στο gentikoule, ήταν δύσκολο να τον μεταφέρουν από το δωμάτιο στο ιατρείο.

Όταν έφτασε το πλοίο στο λιμάνι, ο 70χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο, που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

«Όποιος κι αν ήταν στη θέση μου θα έκανε το ίδιο» είπε ο Λεωνίδας Μπουμπάρης, ο οποίος είναι επίσης πτυχιούχος Βιολογίας, ενώ βρίσκεται στο τρίτο έτος των σπουδών του στην Ιατρική και παράλληλα αγωνίζεται με τη φανέλα του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.

spot_img





ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιώργος Λιάγκας – Μαρία Αντωνά: Η συγκατοίκηση και το ταξίδι στο Ντουμπάι

Σοβαρεύει το πράγμα για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Μαρία Αντωνά. Το πολυσυζητημένο ζευγάρι, που έχει πάψει εδώ και καιρό να παίζει «κρυφτό» με τους παπαράτσι, μοιράζεται πλέον την ίδια στέγη.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...




Μποζουκια Αθηνα