Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Θαύμα στον γκρεμό για τον «Mr Ζαγόρι»

Aγιο είχαν ο ιδιοκτήτης της εταιρίας Ζαγόρι Βασίλης Χήτος και η σύζυγός του Καρολίνα ντε Σόουζα όταν γύρω στις 3 το μεσημέρι της Παρασκευής το μαύρο τζιπ μάρκας Range Rover, στο οποίο επέβαιναν, εξετράπη της πορείας του, πέρασε πάνω από τις προστατευτικές μπάρες και έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων στο 80ό χιλιόμετρο Αντιρρίου – Ιωαννίνων της Ιονίας Οδού!

Σοκαρισμένος ακόμη από τον εφιάλτη που έζησε, ο «Mr Ζαγόρι» περιέγραψε τις στιγμές αγωνίας που πέρασαν τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του μέχρις ότου καταφέρουν να βγουν σώοι από τα συντρίμμια του διαλυμένου αυτοκινήτου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν θέλημα Θεού που επέζησαν.

«Έχασα το λάστιχο»

«Τι να σας πω, νομίζω πως ο Θεός επέλεξε αυτή την εξέλιξη. Δεν την επέλεξα εγώ, δεν ήταν στο χέρι μου. Είμαστε καλά, δόξα τω Θεώ, και μπορώ και βρίσκομαι στο συνέδριο της εταιρίας μου» ανέφερε συγκινημένος ο γνωστός επιχειρηματίας, ενώ εξήγησε με λεπτομέρειες τι συνέβη όταν έσκασε για άγνωστη αιτία το πίσω αριστερό λάστιχο του αυτοκινήτου του.

«Παλιοσίδερα» το αυτοκίνητο του Βασίλη Χήτου μετά την πτώση στον γκρεμό

«Στον πίσω αριστερό τροχό, την ώρα που ήμουν στην πορεία μου, έχασα το λάστιχο. Eτρεχα με αρκετά χιλιόμετρα, 150-160. Δεν πιστεύω ότι θα μπορούσε κάποιος να επιβιώσει με άλλο αυτοκίνητο… Oταν έσκασε το λάστιχο, φύγαμε από τον δρόμο και πέσαμε σε γκρεμό 20 μέτρων, δεν είναι και λίγο. Η τσιμεντοκολόνα καρφώθηκε στο αυτοκίνητο και μπήκε μέσα στο κάθισμα. Δηλαδή, πέρασε στα τρία εκατοστά από τα πόδια μου. Θα μπορούσε αυτό να ήταν πέντε εκατοστά πιο πέρα και θα ήταν καθοριστικό. Ο Θεός μόνο».

Όπως δήλωσε στο protothema.gr, το γεγονός ότι δεν πανικοβλήθηκαν τους έσωσε τη ζωή: «Το ότι είχαμε ψυχραιμία είναι σημαντικό, γιατί ξέρετε ήταν και πολύ δύσκολο να φτάσει το σωστικό κλιμάκιο στο σημείο. Ευτυχώς, δεν έμεινα καθόλου εγκλωβισμένος, βγήκα αμέσως και έβγαλα και τη σύζυγό μου. Με το που σταμάτησε η βροντή, έλυσα τη ζώνη μου, ήμασταν ανάποδα, βρήκα διέξοδο από την πίσω πλευρά, άνοιξα την πόρτα, έβγαλα και τη γυναίκα μου και απομακρυνθήκαμε γιατί το αυτοκίνητο είχε διαρροή καυσίμων. Η ζημιά ήταν τεράστια, το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο. Δόξα σοι ο Θεός».

Για θαύμα μίλησε, όμως, και η Βραζιλιάνα σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία, Καρολίνα ντε Σόουζα. «Δεν ήταν απλό, το αυτοκίνητο έκανε δύο τούμπες μέχρι να πέσει στο έδαφος. Την ώρα που πέφταμε νόμιζα ότι θα πεθάνω και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο σε μια λακκούβα, ήταν σαν κάποιο χέρι, το χέρι του Θεού, να σταμάτησε το αυτοκίνητο. Ηταν ένα θαύμα. Θα γιορτάζω τη ζωή κάθε μέρα από δω και πέρα» τόνισε στον Σκάι η όμορφη σχεδιάστρια μόδας, η οποία έκανε και μια ανάρτηση στα social media, ευχαριστώντας τον Θεό για το ότι εκείνη και ο σύζυγός της είναι ζωντανοί.

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα