Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 30 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες είναι αρκετά καλές για να προχωρήσετε...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Δασκάλα στο «Just» η… νονά

Το τρέιλερ για το φιλανθρωπικό σόου αποκάλυψε και τη συμμετοχή της Κατερίνας Στασίνη.

Δυναμικό comeback κάνει η Κατερίνα Στανίση. Το τρέιλερ του «Just the 2 of us» που άρχισε να παίζεται πριν από λίγες ημέρες… μαρτύρησε το καλά φυλαγμένο μυστικό του Mega για τη συμμετοχή της δημοφιλούς τραγουδίστριας στο φιλανθρωπικό talent show.

Η «νονά» της περίφημης διαφήμισης δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ μέχρι την ώρα που γραφόταν αυτό το ρεπορτάζ δεν είχε γίνει γνωστό με ποιον επώνυμο θα είναι ντουέτο. Επίσης, ήταν από τις τελευταίες που έκλεισαν συμφωνία με την παραγωγή του σόου, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Οποιος κι αν είναι πάντως εκείνος που θα κάνει μαθήματα τραγουδιού με την Κατερίνα θα είναι πολύ τυχερός, αφού η τραγουδίστρια φημίζεται και για το χιούμορ της.

Η άνοιξη ταιριάζει πολύ στην Κατερίνα Στανίση, καθώς πέρυσι τέτοια εποχή είχε γίνει το κεντρικό πρόσωπο της πασχαλινής καμπάνιας μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών. Η τραγουδίστρια με την κατακόκκινη τουαλέτα ερμήνευε μια διασκευασμένη επιτυχία της, ώστε να ταιριάζει στην περίσταση. Εναν χρόνο αργότερα η… νονά επιστρέφει και ετοιμάζεται να κερδίσει ξανά το κοινό, αυτή τη φορά από το πόστο της δασκάλας. Η Κατερίνα, όπως μαθαίνουμε, περιμένει πώς και πώς να αρχίσουν οι πρόβες, ώστε στο πρώτο live της ερχόμενης Τετάρτης να είναι έτοιμη και να εντυπωσιάσει επιτροπή και τηλεθεατές.

Η τραγουδίστρια και οι συνάδελφοί της βρέθηκαν προχθές στο στούντιο Καραμάνος στο Ιλιον από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 7.00 το βράδυ για τα γυρίσματα του τρέιλερ της εκπομπής. Η αλήθεια είναι πως στήθηκε ένα πραγματικό πάρτι, με τους συμμετέχοντες να φορούν τα καλά τους, σμόκιν οι άνδρες, βραδινές τουαλέτες οι γυναίκες, ενώ η Ζέτα Μακρυπούλια τούς τραγουδούσε με την καρδιά της. Κομφετί, τραγούδι, χορός, γκλάμουρ, με τους καλλιτέχνες σε μεγάλα κέφια, να τραγουδούν και να γλεντούν ακόμη κι όταν οι κάμερες δεν «έγραφαν».

Πάντως, η συμμετοχή της Κατερίνας Στανίση στο σόου θα αποτελέσει κι έναν τρόπο ώστε να αποσυμπιεστεί από το άγχος της, αφού τις τελευταίες ημέρες η μητέρα της, η κυρία Λίτσα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και μάλιστα χτες πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Παρά τις υποχρεώσεις της η τραγουδίστρια βρίσκεται συνέχεια στο πλευρό της προκειμένου να την περιποιείται.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ


Εξω φρενών έκαναν οι φήμες τον Χ. Βαρθακούρη

Ενα ρεπορτάζ του «Μελέτησέ το», που ήθελε τον Χάρη Βαρθακούρη να είναι ζευγάρι με τη Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν αρκετό για να κάνει… μπουρλότο τον τραγουδιστή.

Ο Χάρης είναι ένας από τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες στο «Just the 2 of us» και είναι λογικό να συνεργάζεται πλέον με την ηθοποιό-παρουσιάστρια που έχει αναλάβει την παρουσίασή του. Οι δυο τους μάλιστα, όπως και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην εκπομπή του Mega, που θα αρχίσει να προβάλλεται την Τετάρτη 26 Μαρτίου, συναντήθηκαν με τη Ζέτα στα γυρίσματα του τρέιλερ, ως όφειλαν.

Ομως από τη συνεργασία μέχρι τη… σχέση είναι πολύς ο δρόμος, γι’ αυτό και ο Χάρης έσπευσε να δώσει την απάντησή του στην… υποτιθέμενη είδηση, καλώντας μάλιστα την παρουσιάστρια της εκπομπής Ελεονώρα Μελέτη να διορθώσει το λάθος.

«Φίλτατο @stargr και αγαπημένη @NonoraM, ζήτημα να έχω συναντηθεί με τη Ζέτα τρεις (βία τέσσερις) φορές στη ζωή μου! Παρακαλώ να διορθώσετε» έγραψε ο γιος του Γιάννη Πάριου στο twitter, προκειμένου να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Αλλωστε ζει μια ήσυχη -πλέον- οικογενειακή ζωή με τη σύζυγό του Αντελίνα Τελώνη και τις δύο κόρες του, την 3,5 ετών Μελωδία και τη 16 μηνών Λιόνα (εκ του… Λιονταρίνα).

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...