Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο Βασίλης Ζούλιας ευχαρίστησε την «Espresso» για την (τάχα) διαφήμιση

Το είδαμε και αυτό! Ο Βασίλης Ζούλιας, που ήταν ένα από τα πρόσωπα των ημερών μετά το πρωτοσέλιδο της «Espresso» για τις πανάκριβες μάσκες του, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μεσάνυχτα» και ευχαρίστησε την εφημερίδα μας για τη… διαφήμιση (τάχα) που του κάναμε μέσα από το ρεπορτάζ μας, στο οποίο αποκαλύπταμε ότι ο καταξιωμένος σχεδιαστής θα πουλούσε μάσκες που θα έφτιαχνε από τα… ρετάλια!

«Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την “Espresso”» είπε περιχαρής, «γι’ αυτό που έκανε, για το εξώφυλλο “χρυσή κονόμα by Ζούλιας” που έβγαλε. Ήταν αρνητικό, αλλά τίποτα δεν είναι αρνητικό χωρίς τη θετική του πλευρά. Θέλω να ευχαριστήσω την “Espresso” γιατί φωνάξαμε ακόμη και τους ανθρώπους που ήταν σε αναστολή για να φτιάξουν περισσότερες μάσκες… Υπήρξε παραπάνω ζήτηση μετά από αυτό το δημοσίευμα. Κάποιες πελάτισσές μου μού είπαν “Βασίλη, θέλουμε μάσκες από τα δικά σου χέρια, το δικό σου στιλ, κάνε μας κάτι να χαρούμε”» τόνισε χαρακτηριστικά!

Αυτούς όμως που θα έπρεπε να ευχαριστήσει ως απλός πολίτης αυτής της χώρας είναι όλους τους συνανθρώπους μας εθελοντές που δίχως κανένα οικονομικό όφελος έφτιαχναν εν μέσω πανδημίας νύχτα μέρα μάσκες και τις πρόσφεραν σε ιδρύματα και σε όσους τις είχαν ανάγκη! Θα μπορούσε, για παράδειγμα, να εκφράσει τις ευχαριστίες του στις «Μοδίστρες Άμεσης Ανάγκης», που παρέδωσαν μαθήματα αλληλεγγύης, ή στις γυναίκες πολιτιστικών συλλόγων σε όλη τη χώρα που εθελοντικά γάζωναν ακατάπαυστα μάσκες. Θα μπορούσε ακόμη να πει ένα «μπράβο» στις ηλικιωμένες κυρίες που ακούραστα πάνω από μια ραπτομηχανή «πολεμούσαν» με τον δικό τους τρόπο τον εφιάλτη του κορονοϊού!

Στην τηλεοπτική του συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη ο Βασίλης Ζούλιας αναφέρθηκε (και) στον θόρυβο που προκλήθηκε από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμά μας, λέγοντας πως ήταν τέτοιος που ακόμη και η μητέρα του επικοινώνησε μαζί του, ρωτώντας τον σχετικά με την τσουχτερή τιμή των 25 ευρώ που έβαλε στις μάσκες, με τον ίδιο να την καθησυχάζει λέγοντάς της πως, αν κάποιος έχει ανάγκη και πάει στο κατάστημά του, θα τον προμηθεύσει με μάσκα δωρεάν! Αυτήν τη διευκρίνιση πάντως θα μπορούσε να την είχε κάνει στο σωστό timing, όταν γνωστοποίησε τις τιμές πώλησης των μασκών που φέρουν την υπογραφή του και που προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις!

Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι στις 13 Μαΐου η «Espresso» έκανε ευρέως γνωστό με τον πρωτοσέλιδό της τίτλο «Χρυσή κονόμα by Ζούλιας» πως ο σχεδιαστής «σκαρφίστηκε» να φτιάξει μάσκες από fabric scraps -δηλαδή… περισσεύματα υφασμάτων-, εμπνευσμένες από το στιλ των 70s, πουλώντας τες σε εξωφρενικές τιμές.

Με τιμή εκκίνησης τα 25 ευρώ για μόνο μία μάσκα, ο Βασίλης Ζούλιας έκανε μάλιστα προσφορές εν μέσω πανδημίας: Τρεις μάσκες στα 50 ευρώ και 7 στα 100 ευρώ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η κίνηση του σχεδιαστή προκάλεσε αντιδράσεις στο διαδίκτυο, με τον ίδιο να δικαιολογείται πως δεν πρόκειται για μάσκες μιας χρήσης και να συμπληρώνει ότι η εταιρία του δεν ανήκει σε καμία πολυεθνική και ότι απασχολεί μισθωτούς υπαλλήλους. Τα ίδια επανέλαβε βέβαια και στις τηλεοπτικές εκπομπές που εμφανίστηκε μετά το δημοσίευμά μας.

ESR 1305 001 CMYK scaled 1

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...