Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Γνωστός ηθοποιός έγινε 41 χρονών – Η έκπληξη των παιδιών του

Τα γενέθλιά του είχε ο γνωστός ηθοποιός και δέχτηκε μία όμορφη έκπληξη από τους γιους του.

«Καλημέρα Ελλάδα» με δυο νέα πρόσωπα

Το «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζει ακάθεκτο το 2026 στον τηλεοπτικό αέρα προς πείσμα κακόβουλων φημών που έχουν κατακλύσει αυτή την εβδομάδα τη μιντιακή αγορά.

Μυθοπλασία Alpha: Σταθερά πρώτη το 2025, με ποιότητα που κερδίζει την εμπιστοσύνη...

Η μυθοπλασία του Alpha ηγείται της τηλεθέασης τη σεζόν του 2025 και καταγράφει πρωτιές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης – όχι μόνο σε επίπεδο αριθμών, αλλά κυρίως σε επίπεδο συνολικής τηλεοπτικής πρότασης.

«Survivor»: Η πρώτη τριάδα των παικτών αποκαλύπτεται – Την Κυριακή η πρεμιέρα

«Survivor» το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα την Κυριακή...

Τα όνειρα (οκτακοσίων) νέων ηθοποιών ψάχνουν «Δικαίωση»

Ενα… βουνό από βιογραφικά υποψηφίων για τη νέα σειρά θα δει ο Δημήτρης Αρβανίτης.

Τα όνειρά τους ψάχνουν «Δικαίωση»! Οκτακόσια βιογραφικά από νέους ηθοποιούς έχουν σταλεί στην τηλεοπτική εταιρία D-port, η οποία ανήκει στον σκηνοθέτη της πετυχημένης σειράς «Κλεμμένα όνειρα» Δημήτρη Αρβανίτη. Ο μαέστρος του καθημερινού σίριαλ του Mega έχει ήδη τελειώσει τις βασικές του υποχρεώσεις με τον Μαλτέζο και το φινάλε που θα έχει ο ήρωάς του και ήδη ετοιμάζεται για το νέο τηλεοπτικό του εγχείρημα.


Μάλιστα το επόμενο διάστημα ο δημιουργός μαζί με τους συνεργάτες του θα ορίσει οντισιόν στο στούντιο Ανωση, όπου πρόθεσή τους είναι να δουν και τους οκτακόσιους ηθοποιούς που τους έστειλαν βιογραφικά ψάχνοντας εν μέσω οικονομικής κρίσης και ανεργίας μια θέση στον ήλιο. Ο Δ. Αρβανίτης έχει ως στόχο να στελεχώσει όλη την παραγωγή του με νέα πρόσωπα, έχει δώσει τα χέρια για τον ρόλο του κεντρικού πρωταγωνιστή με τον δημοφιλή ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου, ενώ τα γυρίσματα του σίριαλ με τίτλο «Δικαίωση», που θα μπει τον Οκτώβριο στο πρόγραμμα, θα ξεκινήσουν από τη Σύρο (ο δημιουργός θα φύγει για ρεπεράζ μόλις τελειώσουν τα «Κλεμμένα όνειρα»).


Πρόκειται για ένα πολιτικό θρίλερ, με την ιστορία να αρχίζει το 1988. Με ένα γρήγορο άλμα στον χρόνο η κάμερα θα εστιάσει στο 2004, τη χρονιά που οι Ελληνες ζούσαν μέσα στην ευμάρεια και νόμιζαν ότι έπιασαν κορυφή, ενώ η υπόθεση θα φτάσει και στο τραγικό σήμερα. Κι ενώ ο σκηνοθέτης έχει βάλει πλώρη για άλλα «τηλεοπτικά παραμύθια», δημοσιεύματα τον θέλουν να μιλά με στελέχη του ΑΝΤ1 για μια καθημερινή σειρά, που θα φέρει την υπογραφή του.
«Πρόκειται για ψέμα, το οποίο και διαψεύδω. Ποτέ δεν μίλησα με τον ΑΝΤ1 ή με οποιοδήποτε άλλο κανάλι. Με το που θα ολοκληρωθούν τα “Κλεμμένα όνειρα” τον Ιούνιο, θα είμαι έτοιμος για τη “Δικαίωση”. Πρώτα ο Θεός βέβαια να μπουν οι υπογραφές με το Mega, γιατί οι εποχές είναι δύσκολες» λέει ο σκηνοθέτης.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη
spot_img









Μποζουκια Αθηνα