Καθηγήτρια που μαγεύει στις πασαρέλες

Η εντυπωσιακή Τζίνα Μαμάκη μιλά για την πορεία της στη μόδα και τους μαθητές της.

Είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Ιωάννινα, λατρεύει να διδάσκει και ετοιμάζεται να μεγαλουργήσει στις πασαρέλες, αφού ήδη είναι μούσα νέων σχεδιαστών. Η Τζίνα Μαμάκη είναι το νέο hot όνομα του modeling, αν και παράλληλα κρατάει τον τίτλο της καθηγήτριας αγγλικών. Η νεαρή Γιαννιώτισσα είναι πλέον μόνιμη κάτοικος Αθήνας, αφού δεν προλαβαίνει να κλείνει τη μία δουλειά μετά την άλλη, όταν οι υποχρεώσεις της στα… θρανία τής το επιτρέπουν.

Πώς όμως μια καθηγήτρια… λοξοδρομεί, φοράει τα 12ποντα και ανεβαίνει στην πασαρέλα; «Δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση και να ασχοληθώ με τον χώρο της μόδας. Ηταν θέλημα και πάθος από πολύ μικρή ηλικία» λέει στην «Espresso» η εντυπωσιακή Τζίνα, η οποία προς το παρόν δεν έχει αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα στην πορεία της στο modeling, ενώ είχε από την αρχή συμμάχους τους δικούς της ανθρώπους.

«Οι γονείς μου υποστήριξαν θερμά την απόφασή μου να ακολουθήσω αυτό που αγαπώ, είναι πάντα δίπλα μου και στηρίζουν κάθε βήμα μου» τονίζει το μοντέλο που, όταν δεν κάνει fitting για κάποια επίδειξη ή δεν ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, ανοίγει τα βιβλία της και διδάσκει αγγλικά στους μαθητές της. «Λατρεύω την αγγλική γλώσσα αλλά και τα παιδιά. Το να διδάσκω είναι από τις δραστηριότητες που με γεμίζουν και το κάνω με απερίγραπτη χαρά και αγάπη» μας λέει η Τζίνα, η οποία, όταν βρίσκεται στην αίθουσα διδασκαλίας, ξεχνάει τα πάντα. Πώς αντιδρούν όμως οι μαθητές που γνωρίζουν ότι η καθηγήτριά τους είναι ένα από τα «φρέσκα» και εντυπωσιακά πρόσωπα στον χώρο της μόδας; «Οι μαθητές μου με αντιμετωπίζουν με σεβασμό και αγάπη» σπεύδει να τονίσει το όμορφο κορίτσι.

Πάντως, αν και σχετικά καινούργια στον χώρο έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία της και μάλιστα κάποιοι από τους νέους σχεδιαστές έχουν ποντάρει πάνω της, τη στιγμή που άλλοι στη θέση τους πιθανόν να αναζητούσαν ένα πιο αναγνωρίσιμο πρόσωπο για να προωθήσουν τις δημιουργίες τους. Ωστόσο η Τζίνα δεν μπορεί παρά να αναγνωρίσει την αξία των Ελλήνων designers σε σχέση με τους συναδέλφους τους στο εξωτερικό. «Σαφώς και οι δικοί μας σχεδιαστές δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τους ξένους. Αλλωστε, κορυφαίοι Ελληνες δημιουργοί αποδεικνύουν συνεχώς πως έχουν τη δική τους ταυτότητα, τη φαντασία και το ταλέντο για να σταθούν απέναντι στους ξένους» επισημαίνει.

Αν και έχει ζήσει τη δημιουργία ενός ρούχου σε όλα τα στάδιά της -από το πατρόν μέχρι και στην τελική μορφή του- δεν θα ήθελε να ακολουθήσει τον δρόμο αρκετών μοντέλων που μετά την πασαρέλα γίνονται σχεδιάστριες. «Δεν τείνω προς αυτόν τον τομέα. Η δουλειά μου στον χώρο της μόδας είναι καθαρά ως μοντέλο και, πιστέψτε με, δεν θα με αντιπροσώπευε σε καμία χρονική στιγμή ο ρόλος της designer» ξεκαθαρίζει η όμορφη Τζίνα.

ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΚΥΡΙΤΣΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Σταρ Ελλάς και ο «πρίγκηψ» των Ρομά

Έξι χρόνια πριν, όταν το ζευγάρι κοσμούσε τις σελίδες lifestyle περιοδικών, η σχέση του αποτελούσε είδηση: μια πρώην Σταρ Ελλάς είχε ερωτευτεί τον «πρίγκιπα των Τσιγγάνων», όπως τον αποκαλούσαν, έναν άνδρα που συστηνόταν ως επιχειρηματίας.

Τέλος ο Κατερινόπουλος από τον Κουσουλό – Η ανατροπή που άλλαξε τα πάντα

Μια στιγμή που έμοιαζε καθοριστική εκτυλίχθηκε στον αέρα της...

Τρελά ερωτευμένος μετά από 15 χρόνια γάμου γνωστός τραγουδιστής – «Θα σε διάλεγα σε κάθε ζωή»

«Είσαι η αλήθεια μέσα σε όλο τον θόρυβο, η γαλήνη σε κάθε καταιγίδα και το φως που με οδηγεί πάντα πίσω στο σπίτι»

Ο «θησαυρός» της Μαρινέλλας – Η βίλα, οι επενδύσεις και τα πνευματικά δικαιώματα

Η Μαρινέλλα, στα 65 χρόνια καριέρας της στο τραγούδι,...

Μενεγάκη και Ματέο «θύματα» του «Erminio»

Ο αγριεμένος «Erminio» «χτύπησε» στο πέρασμά του και τον...

Αποκάλυψη για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ – «Υπήρχε τρίτο άτομο στον γάμο και το ανακάλυψα από τη TV»

«Δε με απασχολεί τίποτα πια. Είχα πει ότι στη σχέση μας υπήρχε έλλειψη σεβασμού, εννοώντας την ύπαρξη τρίτου προσώπου»

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για γνωστή παρουσιάστρια μετά το διαζύγιο

Η παρουσιάστρια δείχνει έτοιμη να αφήσει το παρελθόν πίσω της και να επικεντρωθεί σε όσα έχουν πραγματική σημασία, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της νέας της καθημερινότητας με αισιοδοξία και δύναμη.