Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου, 2025

Γνωστός ηθοποιός έγινε 41 χρονών – Η έκπληξη των παιδιών του

Τα γενέθλιά του είχε ο γνωστός ηθοποιός και δέχτηκε μία όμορφη έκπληξη από τους γιους του.

«Καλημέρα Ελλάδα» με δυο νέα πρόσωπα

Το «Καλημέρα Ελλάδα» συνεχίζει ακάθεκτο το 2026 στον τηλεοπτικό αέρα προς πείσμα κακόβουλων φημών που έχουν κατακλύσει αυτή την εβδομάδα τη μιντιακή αγορά.

Μυθοπλασία Alpha: Σταθερά πρώτη το 2025, με ποιότητα που κερδίζει την εμπιστοσύνη...

Η μυθοπλασία του Alpha ηγείται της τηλεθέασης τη σεζόν του 2025 και καταγράφει πρωτιές που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης – όχι μόνο σε επίπεδο αριθμών, αλλά κυρίως σε επίπεδο συνολικής τηλεοπτικής πρότασης.

«Survivor»: Η πρώτη τριάδα των παικτών αποκαλύπτεται – Την Κυριακή η πρεμιέρα

«Survivor» το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης κάνει πρεμιέρα την Κυριακή...

Χόρεψαν συρτάκι για το πρωτάθλημα

Η Μπάγερν γιόρτασε με ελληνικούς χορούς αλλά και ελληνικές γεύσεις στο Κύτταρο την κατάκτηση ακόμη μίας Μπουντεσλίγκα.

Τίτλος, μπίρες και συρτάκι. Μπορεί η Γερμανία να έχει τη χώρα μας συχνά πυκνά στην μπούκα, αλλά η Μπάγερν τίμησε και με το παραπάνω την Ελλάδα όταν χρειάστηκε να τη συνδυάσει με την κατάκτηση του 24ου τίτλου της. Το βράδυ της Τρίτης οι Βαυαροί κατέκτησαν το τρόπαιο επτά αγωνιστικές πριν από το φινάλε και οι παίκτες επέλεξαν το αγαπημένο τους ελληνικό εστιατόριο για να το γιορτάσουν.


Οι παίκτες της πρωταθλήτριας δεν φρέναραν τους πανηγυρισμούς τους από το γεγονός ότι βρίσκονταν ακόμα στο Ολυμπιακό Στάδιο της πρωτεύουσας. Παρέα με όσους οπαδούς τους επέλεξαν να τους ακολουθήσουν διασκέδασαν με την ψυχή τους μέσα στον αγωνιστικό χώρο και επέλεξαν ακόμα και να χορέψουν συρτάκι στη διάρκεια των πανηγυρισμών.


Πώς προέκυψε αυτό; Μάλλον ενθουσιάστηκαν από το γεγονός ότι συμφώνησαν στην επιστροφή τους στο Μόναχο να δώσουν νέο ραντεβού για γιορτή στο αγαπημένο στέκι πολλών εξ αυτών, το οποίο έχει ελληνικό «χρώμα». Με την άφιξή τους στη βάση τους, οι παίκτες της πρωταθλήτριας επέλεξαν το Κύτταρο, ένα εστιατόριο που λειτουργεί και ως νυχτερινό μαγαζί στο κέντρο του Μονάχου.


Με ελληνικά εδέσματα υπό τους ήχους της ελληνικής μουσικής που μονοπωλεί τον χώρο είτε από τον dj είτε με τις έκτακτες εμφανίσεις Ελλήνων καλλιτεχνών, οι Βαυαροί γιόρτασαν την κατάκτηση του τίτλου. Οι Σβαϊνστάιγκερ, Ριμπερί, Ρόμπεν και Μίλερ είναι τέσσερις από αυτούς που εμφανίζονται συχνά στο εν λόγω εστιατόριο, ενώ φαίνεται ότι πάντα τους αρέσει μία γερή δόση μπουζουκιού. Φυσικά, το εστιατόριο είναι γεμάτο από αναμνηστικές φωτογραφίες με τους ποδοσφαιριστές της Μπάγερν και άλλους διάσημους άνδρες και γυναίκες που το έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΥΡΙΑΖΗΣ

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι χωρισμοί του 2025 – Έρωτες, πάθη, γάμοι που σκόρπισαν στους πέντε ανέμους

Το 2025 η ελληνική showbiz είδε λαμπερές σχέσεις της να δοκιμάζονται, να φθείρονται και τελικά να καταρρέουν.

Δικηγόρος εν διαστάσει συζύγου Μουγκοπέτρου: «Δεν έχει ανάγκη κανέναν Μουγκοπέτρο να της φέρνει λεφτά»

Στον φόβο που ένιωσε η σύζυγος του μουσικού Αρη Μουγκοπέτρου για την ασφάλεια τη δική της και των παιδιών της αποδίδει η δικηγόρος της Ελίνα Τζίφα στην «Espresso» την καταγγελία για ενδοοικογενειακή απειλή.

Ελληνίδα ηθοποιός ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο της παιδάκι

Η γνωστή ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί και το ανακοίνωσε στα social media. Πόζαρε με φουσκωμένη κοιλίτσα δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και δημοσίευσε τις φωτογραφίες στο instagram.

Πέθανε η «μαντάμ Σούλα» των φτωχών – Η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής

Εφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 80 χρόνων, η ιδιοκτήτρια των φημισμένων οίκων ανοχής Villa Erotica και Οίκος Εποχής, «μαντάμ Σούλα», κατά κόσμον Χρυσούλα Αλευρίδου,

Διευθυντής σε σούπερ μάρκετ ο Γιάννης Μπέζος

Αγόρασε... «Σούπερ μάρκετ» o Γιάννης Μπέζος;

Χαβιάρι, σαμπάνιες και την Κίμπερλι guest star

Το πιο glam και χλιδάτο ρεβεγιόν της φετινής παραμονής των Χριστουγέννων το οργάνωσαν ο εφοπλιστής και γόνος παλιάς οικογένειας Δημήτρης Δαλακούρας με τη fashion icon σύζυγό του Αρετή Δαλακούρα και τα τρία τους παιδιά. Τ

Γιούλη Ηλιοπούλου: «Ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου είναι ο εγγονός μου»

Με μια παράσταση-θεσμό, που κάθε Χριστούγεννα γεμίζει ασφυκτικά τις...

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα, Φαίδρα με αποκαλυπτικό φόρεμα σε βραδινή έξοδο

Η κόρη της Βάνας Μπάρμπα αν όμορφη κοπέλα ωστόσο δεν μοιάζει ιδιαίτερα στη μαμά της. Η Φαίδρα έκανε βραδινή έξοδο και πόζαρε για μια selfie φωτογραφία με έναν φίλο της φορώντας ένα φόρεμα με αποκαλυπτική πλάτη
spot_img









Μποζουκια Αθηνα