Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Νεκρός ο δολοφόνος του υπαρχιφύλακα!

Το άψυχο σώμα του 42χρονου Αλβανού βρέθηκε στο κρεβάτι του κελιού του. Είχε χτυπηθεί με κλομπ, λέει ο ιατροδικαστής.

Δύο 24ωρα μετά τη σφαγή του 46χρονου υπαρχιφύλακα Γιώργου Τσιρώνη στις φυλακές Μαλανδρίνου που σόκαρε το πανελλήνιο, ο στυγερός δολοφόνος βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του κελιού του σωφρονιστικού καταστήματος Νιγρίτας Σερρών, όπου είχε μεταφερθεί λίγες ώρες νωρίτερα. Η υπόθεση θυμίζει θρίλερ, καθώς το σώμα και το πρόσωπο του 42χρονου Ιλία Καρέλι ήταν γεμάτα μώλωπες και εκδορές, γεγονός που πυροδότησε αναβρασμό στις φυλακές όλης της χώρας!


Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου μεταφέρθηκε η σορός του, ο Καρέλι έφερε εκτεταμένα τραύματα σε όλο το σώμα του, προερχόμενα από όργανα (πιθανότατα κλομπ)!


Μάλιστα ο 42χρονος είχε πολλαπλές εκχυμωτικές κακώσεις στο σώμα του και κατάγματα στην περιοχή του στέρνου που προκλήθηκαν πριν από περίπου δύο 24ωρα, όταν βρισκόταν ακόμη στις φυλακές Μαλανδρίνου μετά τη δολοφονία του σωφρονιστικού υπαλλήλου! Οι ιατροδικαστές Μηνάς Γεωργιάδης και Ελένη Ζαγκελίδου περιμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν οι καρδιακές αρρυθμίες που τον οδήγησαν στον θάνατο σχετίζονταν με τα βαρύτατα χτυπήματα που είχε δεχτεί.


Ο Αλβανός βαρυποινίτης μετήχθη στις 3.45 το απόγευμα της Πέμπτης στις φυλακές Νιγρίτας από το Μαλανδρίνο, όπου έγινε το φονικό με θύμα τον Αγρινιώτη υπαρχιφύλακα και οικογενειάρχη. Μάλιστα, η μεταγωγή του αποφασίστηκε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα οι υπάλληλοι να διαμορφώσουν άμεσα ειδικό χώρο με πρόσθετα μέτρα ασφαλείας. Ο κρατούμενος οδηγήθηκε στον θάλαμο νεοεισερχομένων, μακριά από άλλους φυλακισμένους, ώστε να τον παρακολουθεί στενά το προσωπικό των φυλακών. Μάλιστα, στον χώρο κράτησής του τοποθετήθηκε κάμερα, ώστε να υπάρχει πλήρης εποπτεία και καταγραφή των κινήσεών του.


Γύρω στις 19.00 ο 42χρονος παρέλαβε το δείπνο του, το οποίο άφησε ανέγγιχτο. Οταν ξάπλωσε, φαίνεται πως άρχισε να νιώθει δυσφορία, όπως κατέγραψε η κάμερα του κελιού. Ομως δεν ζήτησε βοήθεια, ούτε ενημέρωσε τους υπαλλήλους ότι δεν αισθάνεται καλά. Ξάπλωσε πάλι και φάνηκε πως αποκοιμήθηκε. Ομως, στις 11.30 τη νύχτα οι υπάλληλοι παρατήρησαν ότι παρέμενε ακίνητος στην ίδια θέση του κρεβατιού και γρήγορα διαπίστωσαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του. Αμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και το ασθενοφόρο που έφτασε στις φυλακές παρέλαβε τον κρατούμενο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Σερρών, όπου διαπιστώθηκε επισήμως ο θάνατός του.


«Γύρω στις 23.30 ειδοποιήθηκε η εξωτερική φρουρά να συνοδεύσει τον κρατούμενο για έκτακτη μεταγωγή στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας. Οταν ήρθε το ασθενοφόρο διαπιστώθηκε ο θάνατός του εδώ στο κατάστημα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο» είπε στην «Espresso» ο πρόεδρος της Ενωσης Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς των φυλακών Νιγρίτας Αθανάσιος Τούσιος. Και πρόσθεσε αναφερόμενος στα μέτρα ασφαλείας που είχαν ληφθεί για την άφιξη του Αλβανού βαρυποινίτη:


«Δεν υπήρχε κανένα “τυφλό” σημείο στις κάμερες που παρακολουθούσαν τον Καρέλι. Τον είδα στο αυτοκίνητο κι όταν κατέβηκε από αυτό δεν είπε τίποτα. Μεταφέρθηκε γρήγορα μέσα στη φυλακή. Φαινόταν καταβεβλημένος και χτυπημένος και έφερε μώλωπες». Τα χτυπήματα στο κορμί και το πρόσωπο του 42χρονου επιβεβαίωσε και ο πρόεδρος των εργαζομένων στο σωφρονιστικό κατάστημα Χάρης Κονσολίδης.


ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ,ΝΤΕΜΗ ΝΤΑΒΑΡΗ


Ερευνα για τα αίτια θανάτου


Εντολή για τη διενέργεια πειθαρχικής προκαταρκτικής εξέτασης από εισαγγελέα για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια θανάτου του 42χρονου Ιλια Καρέλι που οδηγήθηκε χτυπημένος στις φυλακές Νιγρίτας έδωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης. Μάλιστα σε ανακοίνωσή του έσπευσε να διευκρινίσει «σύμφωνα με την αναφορά του διευθυντή του Καταστήματος, ο κρατούμενος έφερε μώλωπες για τους οποίους ο ίδιος δεν προσδιόρισε την αιτία τους και δεν υπέβαλε αίτημα ιατρικής του εξέτασης». Την ίδια ώρα, προανάκριση για το συμβάν διενεργεί και η Αστυνομία, στην οποία παραδόθηκε και το υλικό από την κάμερα που είχαν εγκαταστήσει οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι στο κελί του βαρυποινίτη.


«Είμαστε σίγουροι ότι η έρευνα που ήδη διεξάγεται θα αποδείξει καταρχήν κάτω από ποιες συνθήκες και σε ποια αίτια οφείλεται ο θάνατος του κρατουμένου, καθώς και την ειλικρίνεια των λόγων μας, δεδομένου ότι δεν έχουμε καμία συμμετοχή σε αυτόν, ούτε παραλείψαμε να κάνουμε κάτι που θα εξέθετε τη ζωή του σε κίνδυνο…» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας.


Ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στις φυλακές


Η ατμόσφαιρα στις φυλακές της χώρας είναι ηλεκτρισμένη από τη στιγμή που έγινε γνωστός ο θάνατος του Αλβανού κακοποιού Ιλία Καρέλι στο κελί του στις φυλακές Νιγρίτας.


Τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης έχουν τεθεί σε κατάσταση ετοιμότητας, καθώς ομοεθνείς του βαρυποινίτη στις φυλακές Τρικάλων, Μαλανδρίνου, Πάτρας και Δομοκού βρίσκονται σε αναβρασμό. Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις που άρχισαν από τη Δευτέρα οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού, Κέρκυρας, Λάρισας και Πάτρας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη δημιουργία σωφρονιστικού καταστήματος υψίστης ασφαλείας στον Δομοκό.


«Εχουμε δεχθεί επιθέσεις, ξυλοδαρμούς, βρισιές, μαχαιρώματα, αλλά ποτέ δεν φτάσαμε σε θάνατο. Μπαίνουμε με γυμνά χέρια στα κελιά. Ηλεκτρονικά μέσα δεν έχουμε. Τα μέτρα παρακολούθησης είναι μηδαμινά. Πρέπει να μπουν ηλεκτρικές πόρτες. Αλλά και σε εμάς πρέπει να δοθεί ένα μέσο για να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Δεν μιλάμε για όπλα, αλλά για κάποιο σπρέι ή κάποιο άλλο μέτρο άμυνας» δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου σωφρονιστικών υπαλλήλων Διαβατών και μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας, Ευριπίδης Δίκαρος.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.

Μυστική νοσηλεία για την Έλενα Παπαρίζου πριν από έναν μήνα

Θρίλερ επικρατεί γύρω από την κατάσταση της υγείας της Έλενας Παπαρίζου, η οποία συνεχίζει να νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.




Μποζουκια Αθηνα